ostryga11 19.06.08, 17:36 ZGROZA!!!!!!!!! Strach patrzeć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulawit Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 17:36 Kobieta ma bardzo ładne nogi no i dlatego je odsłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Wygląda jakby sie zaczaiła na Jasia i Małgosię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 21:30 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlh Re: Wygląda jakby sie zaczaiła na Jasia i Małgosi IP: *.aster.pl 20.06.08, 17:40 mogłaby stanik chociaż nosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzicka Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.08, 17:43 Ona ma ze 100 lat!!! W tym wieku to co kiedys bylo ciekawe 50 lat pozniej wyglada niesmacznie... Fajna babka i dobrze sie trzyma ale jej stroj nie zmienia sie z wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Gazeto, niech cię piekło pochłonie!! 19.06.08, 17:44 Kliknąłem przy jedzeniu!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Gazeto, niech cię piekło pochłonie!! 19.06.08, 18:10 > Kliknąłem przy jedzeniu!! :-( Ja niestety też. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Gazeto, niech cię piekło pochłonie!! 20.06.08, 09:45 Piękną tworzą parę z Renatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bor [...] IP: 195.47.201.* 20.06.08, 16:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: Gazeto, niech cię piekło pochłonie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:53 i ja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzejzi Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 17:53 O TY KAROLU!!!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 18:12 Najlepiej wygląda w todze:)...a czy nie czas na emeryturę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 19:04 > a czy nie czas na emeryturę?:) Nie jest nauczycielką, trudno się przyzwyczaić że ludzie wypracowują sobie emeryturę a nie pasożytują, prawda? Ubiera się jak chce i komu co do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.221.72-86.rev.gaoland.net 19.06.08, 18:14 a ja ja bardzo polubilam za to ze ma gdzies co o niej gadaj czy pisza a napewno gadaja bo to taka polska mentalnosc i zacofanie ludzie co nigdy nie ruszyli sie dalej niz 100 km od domu Radze sie wybrac gdzies poza granice Polski zeby moc zobaczyc jak ludzie zyja Odpowiedz Link Zgłoś
eofek Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege 19.06.08, 18:28 a to szczyt elementarnego bezguścia, nieumiejętności doboru strojów, czyli po prostu zwykłej wiochy - to są wzorce do naśladowania? Dla mnie to jest właśnie skrajny prowincjonalizm, podobnie jak przekonannie, że jeśli ktoś wygląda koszmarnie, ale spaceruje ulicą Nowego Jorku, to wszystko jest cacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniena Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 19.06.08, 20:11 a dlaczego chcesz nasladowac Pania Mecenas? Ma figure i ubiera sie tak, zeby ja podkreslic. I tyle, jej sprawa. Na sali sadowej naklada toge, wiec ubrana jest stosownej do powagi urzedu, a poza sala sadowa moze chodzic nawet w bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 18:17 Co wam do tego jak się ubiera? Czy jak się ma pięćdziesiąt lat to już trzeba wszystko zasłaniać? zal A pierwsze zdjęcie to specjalnie takie ziarno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakie 50?! Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.08, 15:43 Wyglada na osobe dobrze po siedemdziesiatce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: 83.168.106.* 19.06.08, 18:18 i nawet stanika nie nosi.. masakra a myslalam ze stanowisko idzie w parze z umiarem, rozwaga i gustem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ti Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.chello.pl 19.06.08, 18:24 Mnie podoba sie jej styl gdyby tylko zadbała o reszte.Bo ubiera się mając w nosie swój wiek(i dobrze) ale przydałby sie jej dobry stanik,ładne paznokcie, makijaż i fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Zdjecie 3 od konca rzadzi! IP: *.eastwest.com.pl 19.06.08, 18:47 a zwłaszcza komentarz! :) Fuuuuuuuj, ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
ewik771 Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 19:00 Gdyby miała 30 do 40 lat mniej to może wyglądałaby lepiej a teraz tylko straszy... Na pewno ma problemy z akceptacją procesu starzenia się czyżby kryzys spowodowany menopauzą? Nie wiem czy bardziej mnie przeraziła czy rozśmieszyła. Proponuje Pani Mecenas żeby sprezentowała sobie lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Przy niej Begerowa jak Mis Wszechświata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:46 i nikt nie podskoczy!!! buhahahahahahah buauauahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 19:04 Podobno z Renią wystąpią na plaży w Złotowie w konkursie MMP (Miss Mokrego Półkoszulka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fupa I po co ta zgryźliwość? IP: *.chello.pl 19.06.08, 19:18 Kobieta jest jaka jest, my mamy patrzeć a nie komentować. Ocenę zostawmy sobie samym, nie będą nas tu bombardowali tytułami gazetowymi. Proces jest Renaty Beger, a nie jej adwokata. Dziennikarzowi chciało by się rzec: "Pilnuj, szewcze, kopyta" (Zbieraj informacje, przedstawiaj, a nam pozostaw ocenę, nie wcinaj się , g..rzu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErikaSzwabskaPizza Re: I po co ta zgryźliwość? IP: 82.112.133.* 19.06.08, 19:55 "Kobieta jest jaka jest, my mamy patrzeć a nie komentować. Ocenę zostawmy sobie samym, nie będą nas tu bombardowali tytułami gazetowymi. Proces jest Renaty Beger, a nie jej adwokata. Dziennikarzowi chciało by się rzec: "Pilnuj, szewcze, kopyta" (Zbieraj informacje, przedstawiaj, a nam pozostaw ocenę, nie wcinaj się , g..rzu!" Na ktorej Ty planecie zyjesz!! Caly swiat sie patrzy na zdjecia na internecie i za nie dlugo beda te zdiecia pokazywac w szwabskich brukowcach i beda zdychac ze smiechu tak jak ja!!!Po angielsku "A bit of decorum is lacking here!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:21 A co? Po 30ce wszyscy obowiazkowo powinni kupic pokutnicze worki i klapki ortopedyczne? Pewnie przydalby sie jej dobry stanik i stylista ale nie jej jednej. Lepiej tak niz w worku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.mofnet.gov.pl 20.06.08, 14:23 po trzydziestce jeszcze nie ale po 80 - jak w przypadku Pani mecenas to już możnaby pomyśleć o kapciach ortopedycznych... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.icpnet.pl 19.06.08, 19:24 Mam mieszane uczucia... :) Jej sprawa jak się ubiera... I przypominam sobie czasy, gdy nauczyciele wyrzucali z klasy za zbyt długie włosy u chłopców a zbyt krótkie u dziewcząt... I wtedy zawsze się wkurzaliśmy, że wygląd nie świadczy o człowieku... Z jednej strony rozumiem, że pani chce być seksowna... Kobiety już tak mają. :) Z drugiej strony jak na nią patrzę wygląda trochę śmiesznie, szczególnie w tej małej czarnej odsłaniającej brzuch... Ale przed sądem występuje w todze, co nosi poza rozprawą to już nie nasza sprawa. Pewnie komuś się podoba a przynajmniej sobie. A to najważniejsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErikaSzwabskaPizza Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: 82.112.133.* 19.06.08, 19:39 Zygac sie chce! Ale okropna stara baba. W WB by ja pomylili z umywaczka kibli! Yuuuuuuuuuuuuuuuk!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 21:51 "Rzygać" kochanie, "rzygać".... a jak juz bedziesz duża, to zaczniesz ubierać sie tak, jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaco Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: 212.180.168.* 19.06.08, 19:36 to wydaje się uchybiać godności adwokata - ze zbioru zasad etyki adwokackiej... : § 27.1. Adwokat obowiązany jest zachować umiar i takt wobec sądu, urzędów i instytucji, przed którymi występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErikaSzwabskaPizza Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: 82.112.133.* 19.06.08, 19:42 "to wydaje się uchybiać godności adwokata - ze zbioru zasad etyki adwokackiej... : § 27.1. Adwokat obowiązany jest zachować umiar i takt wobec sądu, urzędów i instytucji, przed którymi występuje." Wlasnie to to to chcialem napisac ale nie znam tak dobrze polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 19:49 żenujące,żałosne i przerażające! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia w pilotce Aniu nie przejmuj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:59 Żeby te piszące głąby wiedziały jak skutecznym i wnikliwym jesteś obrońcą to pupę by Ci lizały. Masz taki styl i to mi się podoba. Cymbały niech obejrzą swoje stare jak wstają rano z łóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Aniu nie przejmuj się IP: 85.222.86.* 19.06.08, 23:50 Prokuratorzy muszą często zdejmować okulary przed panią mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawklord Re: Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Bege IP: *.chello.pl 19.06.08, 20:04 Jaka Renata, taka mecenas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.chello.pl 19.06.08, 20:59 ulawit napisał(a), że ma ładne nogi. Hahahahahah Chyba nie widziałe/aś nigdy ładnych nóg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromkieoklaski Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.icpnet.pl 19.06.08, 21:30 A ja myślałem, że wyborcza do tego poziomu się nie zniża. Jeszcze kilka takich artykułów na stronie internetowej to będziecie tacy sami jak plotek i pudelek... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger 19.06.08, 23:00 W tym czerwonym komplecie na pierwszym zdjęciu wygląda bardzo ładnie (choć nie jest to z pewnością ubiór odpowiedni dla 'mecenasa' na sali sądowej). Natomiast suknia w paski jest za obcisła, a buty z wywiniętymi czubami rozpaczliwie niemodne. W rezultacie zgrabna kobieta wygąda jak straszydło. Droga pani mecenas - na siłownię poćwiczyć brzuszki, biust odziać w odpowiedni stanik (na chodzenie bez to mogą sobie pozwolić nastolatki z 70A), a na nogi założyć jakieś mniej przestarzałe obuwie. I wszystko będzie pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Najgorzej ubrana mecenas? Adwokat Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:18 Jak jest ubrana, to drzazgi. Ma być SKUTECZNA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Wygląda jak żulica spod mostu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:43 Żenada. Ale jaki klient taka obrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wygląda jak żulica spod mostu... IP: *.centertel.pl 20.06.08, 00:35 Nie lubie Begerowej,ale przy tej pani mecenas i jej strojach Begerowa wyglada i jest ubrana jak modelka. Ta kobieta chyba zapomniala ile ma lat.Piszecie ,ze ma zgrabne nogi i dlatego pokazuje.Obejrz zgrabne nogi 20-latki/ktora jeszcze nie rodzila / i zobacz te same zgrabne nogi za kilka lat/ po urodzeniu dziecka/. Niby takie same ,ale to juz nie to/chocby byly bardzo zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wygląda jak żulica spod mostu... 20.06.08, 02:27 Januś, a ty skąd wiesz, czy ona rodziła? Bo według twojej logiki, jeśli nie rodziła, to nogi ma ładne. A jak rodziła, to brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś