edek_2007 24.07.08, 06:50 Ryba psuje się od głowy. Jakie rządy takie wojsko. Przecież to nic nowego , a złe autostrady to pikuś. Praktycznie nie ma dziedziny po przemianach w której nie byłoby przekrętów tylko jeszcze do nich nie doszła prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Budowali drogi bez cementu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:00 Ciekawe, który sędzia w sensownym czasie przeczyta te 137 tys stron akt. Nie lepiej wybrać jedną ale dobrze udokumentowana sprawę, dla której przewidziano najwyższy wyrok ? W Polsce wyroków sie nie sumuje, więc tak byłoby najlogiczniej. Bo jak zaczną wszystkich przesłuchiwać, świadkowie nie bedą się stawiać, adwokaci chorować, to życia im nie starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt kurcze, prawie jak w komunistycznym dowcipie 24.07.08, 12:14 Zawalił się most. Trwa dochodzenie: Piasek mówi: "JA BYŁEM NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI" Woda mówi: "BYŁAM CZYSTA I NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI" a cement i stal mówią: "NAS DO TEGO NIE MIESZAJCIE. NAS TAM NIE BYŁO" Odpowiedz Link Zgłoś