Dodaj do ulubionych

BUTY GÓRSKIE!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 17:50
Poradźcie gdzie kupić dobre buty w góry. Każdy sklep oprócz Alpina bo nie
mogę zdzierżyć ichniej obsługi - działa mi na nerwy... Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: spłoszony Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:25
      witaj, na dabrowskiego za rynkiem jezyckim po lewej sronie w stronę ogrodów,
      super obsługa, buty ze środkowej półki, włoskie, bez gore jeśli ci na tym
      zalezy, ul. gołebia sklep taternik, tez obsługa dobra buty scarpa, bez wyboru
      ale z obsługa na poziomie sklep na ul. wodnej lub woźnej :), na powstańców nie
      polecam ze wzgl na obsługę,
      pozdrawiam i zyczę miłych zakupów,
      P.S: polecam wibram, w gore noga gore:)
    • Gość: Ścierwo Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: 80.51.245.* 07.10.03, 13:33
      Taternik! Ekstra obsluga! Polecam!

Ostatnio butow jakby troszke mniej ale radze zajrzec - kupilem tam naprawde
      sporo rzeczy.

• Gość: johny_31 Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 20:52
        extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo wie
        o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada..
        • Gość: Ścierwo Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 22:01
          >extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo
          >wie
          >o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada..

nie wiem czy wlasciciel chodzi po gorach czy tylko do kibla, ale ze sprzetem i
          w butach, ktore tam kupilem bylem na Mt. Blanc, Grossglocknerze i Breithornie -
          wszystko sprawdzilo sie bez zarzutu... a dlugowlosy mlodzian, ktorego mozna tam
          spotkac jest uczynny i sympatyczny w przeciwienstwie do pracownikow innych
          sklepow, ktorzy wygladaja, jakby mieli za zle, ze mam zamiar kupic wlasnie u
          nich.
          • Gość: patyczako Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 16:51
            Pewnie nigdy nie byłes na Woźnej skoro tak mówisz... Poza tym johny
            stwierdził,że właściciel nie był w górach a nie,że sprzet który sprzedaje jest
            zły. Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi !!!
            • Gość: Ścierwo Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 20:26

Drogi patyczako,

Powyzej wkleilem Twoja wypowiedz.

przypominam wypowiedz firmowana nickiem johny_31:

extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo wie
              o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada..

1. "wlasciel nie chodzi po gorach" - odpowiedzialem, ze nie wiem czy chodzi czy
              nie chodzi - dla mnie jest to bez znaczenia jak dlugo jestem zadowolonym
              klientem

2. "wlasciciel nie wie o czym mowi"... a w dalszej mozna odczytac wyrazny
              zarzut, ze nie sluzy dobra rada i wciska towar.

Jeszcze raz napisze (dalem to wyraznie do zrozumienia w poprzednim wpisie), ze
              w Taterniku obsluga jest bardzo mila a sprzet polecony w tym sklepie sprawdzil
              sie w warunkach alpejskich. Kupilem tam buty, plecak, czolowke, uprzaz, kijki,
              odziez (koszulka i portki) z rhovylu. Co do sprzetu zakupionego w tym sklepie
              zadnych zarzutow nie mialem ani ja jako uzytkownik ani moi wspoltowarzysze
              gorskich eskapad, ktorzy gorami zyja od kilkudziesieciu lat.

• Gość: Ścierwo errata IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 20:30
                prosze nie zwracac uwagi na druga linijke mojej poprzedniej wypowiedzi - jest
                zupenie bez sensu, poczatkowo chcialem inaczej zredagowac post i wyszlo cos bez
                ladu i skladu ;) przepraszam
    • Gość: roztanczona:) Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:37
      sklep na powstancow wielkopolskich obok akademii ekonomicznej. dobry towar,
      dobra obsluga, dobre ceny. nie wciskaja kitu ani towaru na sile. a nawet poleca
      inne sklepy jezeli czegos nie maja
    • Gość: XXL Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.echostar.pl 07.10.03, 21:30
      W "oszołomie" w Swadzimiu (pasaż).
      Miła obsługa, wybór butów przeciętny, ale innych rzeczy sporo.
      • Gość: patyczako Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 16:52
        Dzięki żadnych butów alpenisa!!!
    • magda_s4 Re: BUTY GÓRSKIE!!! 08.10.03, 10:49
      Ja się sporo nachodziłam zanim natrafiłam na dobre buty górskie w dorbym
      sklepie. Z czystym sumieniem mogę polecić Ci sklep w podwórzu na deptaku na
      Półwiejskiej. Sklep jest po prawej stronie, jeśli idziesz w kierunku Bema.
      Dobry wybór, nie jest najdrożej, a sprzedawca fachowy, nienachalny i wie, co
      mówi.
    • Gość: kogo Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: 212.127.76.* 14.10.03, 18:24
      Hm... Gość w sklepie przy Gołębiej był przez wiele lat aktywnym taternikiem
      jaskiniowym i raczej zna się na rzeczy. A sklep Alpin na Fredry jest własnością
      byłego wieloletniego prezesa Klubu Wysokogórskiego, a sprzedawcami w
      większości są członkowie tegoż klubu. Czego jak czego, ale profesjonalizmu nie
      brakuje ani na Gołębiej, ani na Fredry. Pozdrawiam!
      • Gość: turystka Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 18:01
        No cóż na fredry może i fachowości nie brakuje ale obsługa koszmarna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka