Gość: turystka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 17:50 Poradźcie gdzie kupić dobre buty w góry. Każdy sklep oprócz Alpina bo nie mogę zdzierżyć ichniej obsługi - działa mi na nerwy... Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spłoszony Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:25 witaj, na dabrowskiego za rynkiem jezyckim po lewej sronie w stronę ogrodów, super obsługa, buty ze środkowej półki, włoskie, bez gore jeśli ci na tym zalezy, ul. gołebia sklep taternik, tez obsługa dobra buty scarpa, bez wyboru ale z obsługa na poziomie sklep na ul. wodnej lub woźnej :), na powstańców nie polecam ze wzgl na obsługę, pozdrawiam i zyczę miłych zakupów, P.S: polecam wibram, w gore noga gore:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: 80.51.245.* 07.10.03, 13:33 Taternik! Ekstra obsluga! Polecam! Ostatnio butow jakby troszke mniej ale radze zajrzec - kupilem tam naprawde sporo rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny_31 Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 20:52 extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo wie o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 22:01 >extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo >wie >o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada.. nie wiem czy wlasciciel chodzi po gorach czy tylko do kibla, ale ze sprzetem i w butach, ktore tam kupilem bylem na Mt. Blanc, Grossglocknerze i Breithornie - wszystko sprawdzilo sie bez zarzutu... a dlugowlosy mlodzian, ktorego mozna tam spotkac jest uczynny i sympatyczny w przeciwienstwie do pracownikow innych sklepow, ktorzy wygladaja, jakby mieli za zle, ze mam zamiar kupic wlasnie u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 16:51 Pewnie nigdy nie byłes na Woźnej skoro tak mówisz... Poza tym johny stwierdził,że właściciel nie był w górach a nie,że sprzet który sprzedaje jest zły. Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: Polecam Taternika przy Starym Rynku! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 20:26 Drogi patyczako, Powyzej wkleilem Twoja wypowiedz. przypominam wypowiedz firmowana nickiem johny_31: extra obsługa...he he dobre....własciciel nie chodzi po górach i nie bardzo wie o czym mówi..no cóż takie to czasy wazniejszy pieniadz niz dobra rada.. 1. "wlasciel nie chodzi po gorach" - odpowiedzialem, ze nie wiem czy chodzi czy nie chodzi - dla mnie jest to bez znaczenia jak dlugo jestem zadowolonym klientem 2. "wlasciciel nie wie o czym mowi"... a w dalszej mozna odczytac wyrazny zarzut, ze nie sluzy dobra rada i wciska towar. Jeszcze raz napisze (dalem to wyraznie do zrozumienia w poprzednim wpisie), ze w Taterniku obsluga jest bardzo mila a sprzet polecony w tym sklepie sprawdzil sie w warunkach alpejskich. Kupilem tam buty, plecak, czolowke, uprzaz, kijki, odziez (koszulka i portki) z rhovylu. Co do sprzetu zakupionego w tym sklepie zadnych zarzutow nie mialem ani ja jako uzytkownik ani moi wspoltowarzysze gorskich eskapad, ktorzy gorami zyja od kilkudziesieciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo errata IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 20:30 prosze nie zwracac uwagi na druga linijke mojej poprzedniej wypowiedzi - jest zupenie bez sensu, poczatkowo chcialem inaczej zredagowac post i wyszlo cos bez ladu i skladu ;) przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztanczona:) Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:37 sklep na powstancow wielkopolskich obok akademii ekonomicznej. dobry towar, dobra obsluga, dobre ceny. nie wciskaja kitu ani towaru na sile. a nawet poleca inne sklepy jezeli czegos nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.echostar.pl 07.10.03, 21:30 W "oszołomie" w Swadzimiu (pasaż). Miła obsługa, wybór butów przeciętny, ale innych rzeczy sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 16:52 Dzięki żadnych butów alpenisa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: BUTY GÓRSKIE!!! 08.10.03, 10:49 Ja się sporo nachodziłam zanim natrafiłam na dobre buty górskie w dorbym sklepie. Z czystym sumieniem mogę polecić Ci sklep w podwórzu na deptaku na Półwiejskiej. Sklep jest po prawej stronie, jeśli idziesz w kierunku Bema. Dobry wybór, nie jest najdrożej, a sprzedawca fachowy, nienachalny i wie, co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: 212.127.76.* 14.10.03, 18:24 Hm... Gość w sklepie przy Gołębiej był przez wiele lat aktywnym taternikiem jaskiniowym i raczej zna się na rzeczy. A sklep Alpin na Fredry jest własnością byłego wieloletniego prezesa Klubu Wysokogórskiego, a sprzedawcami w większości są członkowie tegoż klubu. Czego jak czego, ale profesjonalizmu nie brakuje ani na Gołębiej, ani na Fredry. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: BUTY GÓRSKIE!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 18:01 No cóż na fredry może i fachowości nie brakuje ale obsługa koszmarna... Odpowiedz Link Zgłoś