Dodaj do ulubionych

Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina

24.08.08, 10:25
Apartamenty NA miasteczku? Litości, co to za nazwa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 11:11
      Wolałbyś "Na Miasteczku Villa" albo "Na Miasteczku Tower" ?? :D

Ciekaw jestem kto tam kupi mieszkanie (apartament?), sąsiedztwo stacji
      benzynowej i Ronda Rataje jest przecież tak kuszące... :)
    • Gość: my Re: Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.icpnet.pl 24.08.08, 12:22
      tey, jesteś napływowy, prawda?
      Miasteczko to historyczna nazwa
      • Gość: my Re: Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.icpnet.pl 24.08.08, 12:23
        gdyby było tej, to byś wogle nie zrozumiał
    • Gość: student Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.crowley.pl 24.08.08, 13:38
      Kij z BP i rondem ja się bardziej boję akademików !
    • jg57 Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina 24.08.08, 14:59
      Przy okazji tej inwestycji pojawia się temat mieszkań. Czy nie
      wydaje się wam dziwne, że powierzchnia nowo budowanej klatki o
      powierzchni 30m kw. wciąż jest nazywana mieszkaniem? Podobno w
      europie jest kraj, w którym minimalna powierzchnia mieszkania jest
      większa od największej w tym budynku. Myślę, że obok różnych pseudo
      jest też pseudooszczędność, co w przypadku mieszkań skutkuje po
      prostu sposobem na sprzedaż betonu po wyższych cenach. To a propo
      poznańskości.
      • Gość: grzmot Re: Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:00
        No właśnie ... jakie będą ceny?
        Może to będzie dobra lokalizacja, nieco dalej od ulicy, ronda i akademika?

..... ech tam i tak nie byłoby mnie stać :(:(
        • Gość: aurora Re: Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.icpnet.pl 24.08.08, 22:44
          to jest na samym rondzie prawie :))) pod oknami albo stacja beznynowa, dworzec autobusowy lub akademik :D normalnie żyć nie umierać :D
    • Gość: nestor Przy rondzie Rataje mieszkania zamiast kina IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.08, 14:27
      Liczę tylko, że ten los spotka również i Duży Śmieć Sipińskiego, tzn.
      supermarket po drugiej stronie Ronda Rataje!
      • Gość: ondy Ewo Mikulec i sabo IP: *.171.37.10.crowley.pl 26.08.08, 16:40
        "Minął rok, a zza dworca widać było jedynie betonową konstrukcję budynku, deski,
        rusztowanie i powiewające zielone siatki ochronne. A jedyna rzecz, jaką udało
        się wybudować, to wciąż trzypoziomowy, podziemny parking - by z niego
        skorzystać, trzeba by sforsować blaszane ogrodzenie ciągnące się dookoła budowy."

Ewo Mikulec i ty Sabo, nie piszcie o inwestycjach, nie piszcie... Bo z tego
        wszystkiego trudno pojąć co gdzie i kiedy. Jeśli rok minął od 2007 r, to o co
        chodzi z parkingiem, który udało się zbudować "wciąż" i który powstał dobre
        sześć lat temu? No i ta poezja o niezbudowanym kinie na początku. Psie Sabo i
        Ewo Mikulec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka