martulina2 20.10.08, 10:46 Witam, czy ktoś mi może udzielić informacji na temat dogoterapii??? Chodzi mi konkretnie o to, czy w Poznaniu są organizowane kursy dogoterapii? Będę wdzięczna za informację :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.o.m.e.k Kynoterapia 20.10.08, 10:53 Wszystko ładnie, ale nie twórzmy potworków językowych. Działania lecznicze z udziałem psów to 'kynoterapia'. Oba człony pochodzą z języka greckiego. Dlatego m.in. terapia z udziałem koni to 'hipoterapia' a nie 'horsoterapia'. Co do kursów: sekretgai.pl/?zobacz-wiecej-‶,127 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bq Re: Kynoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 15:49 nie twórzmy potworków słownych: terapia z udziałem psa, to terapia z udziałem psa, kolego pseudopolonisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dogoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:14 mały pisek Zuzi - super - fundacja , którą polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodek Re: dogoterapia IP: *.echostar.pl 30.03.09, 19:06 Jest w poznaniu organizacja "Mały piesek Zuzi", która zajmuje się dogoterapią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś