Gość: Palash IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 17:56 Zastanawia mnie ilość powierzchni wynajętej pod sklepy, skoro na stronie oficjalnej starego browaru napisane jest, że powierzchni komercyjnej jest ok 22 tys metrów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: horyzontczasu Re: Stary Browar w liczbach IP: *.aster.pl / 10.68.6.* 03.11.03, 22:52 wszystko bardzo pieknie ale czy ktoś sprawdził tajemnice alkowy czyli księgi firm Kulczyka w Wiedniu i jego podejrzane powiązania z mafiami pruszkowską i rosyjską oraz STASI.Przecież jest on zwykłym złodzieskim CHODORKOWSKI<M w upiornym polskim wydaniu chroniony przez SLD-owskie służby tajne.Facet powinien siedzieć choćby za nieprawidłowości związane ze świadomym opóżnianiem budowy autostrady wielkopolskiej.TO WIELKOPOLSKI MISTRZ NIEGOSPODARNOŚCI I PRZESTĘPCZOŚCI ZORGANIZOWANEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palash Re: Stary Browar w liczbach IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 23:35 Widze że SF wciąż w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Re: Stary Browar w liczbach IP: *.echostar.pl 04.11.03, 10:29 Gość portalu: horyzontczasu napisał(a): > wszystko bardzo pieknie ale czy ktoś sprawdził tajemnice alkowy > czyli księgi firm Kulczyka w Wiedniu i jego podejrzane > powiązania z mafiami pruszkowską i rosyjską oraz STASI.Przecież > jest on zwykłym złodzieskim CHODORKOWSKI<M w upiornym polskim > wydaniu chroniony przez SLD-owskie służby tajne.Facet powinien > siedzieć choćby za nieprawidłowości związane ze świadomym > opóżnianiem budowy autostrady wielkopolskiej.TO WIELKOPOLSKI > MISTRZ NIEGOSPODARNOŚCI I PRZESTĘPCZOŚCI ZORGANIZOWANEJ Świete słowa,ale zapomniałeś dodać że jest także Żydem, masonem i gejem. puknij się w czółko:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admy Re: Stary Browar w liczbach IP: *.pozman.pl / 10.8.100.* 04.11.03, 19:23 a ja myslalem ze takich kretynow trzymaja juz tylko jako okazy w zoo i muzeach. a jednak sie mylilem. chba ze w zoo jest internet w klatkach. ciesz sie glupolu ze znalazl sie pasjonat ktory uparcie chce wydawac swoje pieniadze w poznaniu a nie jak wszyscy w warszawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussy Re: Stary Browar w liczbach IP: *.icpnet.pl 04.11.03, 21:31 nie buduje tego ze swoich pieniedzy tylko z tych co nakradl, a moze prawda w oczy kole ? opisz choc jeden jego uczciwy interes skoro tak go bronisz kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Napiszcie ile pieniędzy brakuje w Danterze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Stary Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:39 JEST SUPER, ALE BRAKUJE ŁAWEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICH Re: Stary Browar w liczbach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 23:02 A ja myslalem,ze jak ukradne pieniadze to te pieniadze sa moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://members.lycos.co.uk/ksa Re: Stary Browar w liczbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:22 czesc! bylem w starym browarze i wyglad zewnetrzny jak i wewnetrzny spodobal mi sie i to bardzo. Problemem i mankamentem sa ruchome schody (te popsute chyba juz tydzien sa niby remontowane i przez to windy i schody ewakuacyjne sa zakorkowane), a takze nieustajaca goraczka (temperatura)... widac jeszcze wiele niedociagniec i pospiech przy budowie tego kolosa!!! coz moze trzebaby zareklamowac wykonanie bo w niedlugim czasie moze wydarzyc sie jakas tragedia... oby nie. pozdrawiam. aha! ceny w sklepach w browarze sa strasznie wysokie tak wiec odradzam kupowanie czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś