Gość: wermut IP: *.szczecin.mm.pl 06.11.03, 18:24 Jakby Kulczyk rozdawal towar za darmo to by sie "pyraki" pozabijali.!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eiva Re: Stary Browar oblężony IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 18:34 Widze że pierwszy zazdrosny skomentował artykuł.Browar wygląda wspaniale, a prawda jest taka że gdziekolwiek by był wybudowany to działo by sie to samo co w Poznaniu. Bo to całe nasze społeczeństwo jest wygłodniałe promocji, obniżek i innych takich akcji,a nie akurat tylko poznaniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Stary Browar oblężony IP: *.g3.pl 06.11.03, 19:28 Mało tego, wszędzie na świecie tak się dzieje. Zobaczcie co się dzieje na wyprzedażach na cywilizowanym Zachodzie ;) Marcin Gość portalu: eiva napisał(a): > Widze że pierwszy zazdrosny skomentował artykuł.Browar wygląda > wspaniale, a prawda jest taka że gdziekolwiek by był wybudowany > to działo by sie to samo co w Poznaniu. Bo to całe nasze > społeczeństwo jest wygłodniałe promocji, obniżek i innych > takich akcji,a nie akurat tylko poznaniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie podam Re: Stary Browar oblężony IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 19:57 Fuck off zachod , niech zyje komunizm , zabrac mu wszystko ( kulczykowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Otwarty za szybko IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 20:27 Na antresoli brak części barierek zabezpieczających, a na klatce schodowej zgasło swiatło i przez chwilę było całkowicie ciemno. Obiekt nie powinien być dopuszczony do użytkowania jest niebezpieczny dla kupujących. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrak Re: Stary Browar oblężony IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 20:50 Ja tam byłem i to widziałem. Krew się lała, ludzie buty gubili. Wiem też, że jutro o 9.00 będzie można znowu kupić te DVD. Żałuję, że nie miałem kamery aby to uwiecznić. Poza tym Browar robi wrażenie. Ciekawi mnie jeszcze kto pokryje straty: Mega Avans czy ochroniarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Stary Browar oblężony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 02:43 To mi przypomina sytuację, jak kiedyś któryś supermarket rzucił kurczaki po 99 groszy, hehehee Pamiętacie, jak się kobity po pyskach lały, żeby kurczaka kupić? Potem inny market zrobił podobny ruch z karpiami na Święta ;) Niezłe te DVD po 99, szkoda, że chętnych 5000 a DVD tylko 500 sztuk. Żałosne to jest, taki obiekt i tak marny początek. Gdzie tu jakakolwiek elegancja zakupów, przyjazna amosfera, zapach Zachodu? Browarowi póki co chyba bliżej targowisku na Bema (sąsiada zresztą), niż do miejsca, które chciałoby się odwiedzić i spędzić w nim chwile czasu. Ja tam pojadę, jak DVD będą po 999... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblek Re: Stary Browar oblężony IP: *.epsa.pl 07.11.03, 07:29 Kolejny market jak M1 czy Kupiec Poznański. Promocje za chwile sie skonczą i wtedy wszyscy zobaczą, że nic tam nie ma ciekawego, takich sklepów jest w około pełno....kolejny gówniany market... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bendov24 Re: Stary Browar oblężony IP: 195.20.110.* 07.11.03, 12:33 Gość portalu: bleblek napisał(a): > Kolejny market jak M1 czy Kupiec Poznański. Promocje za chwile > sie skonczą i wtedy wszyscy zobaczą, że nic tam nie ma ciekawego, > takich sklepów jest w około pełno....kolejny gówniany market... Pełno człowieku gdzie? W poznaniu strasznie mało jest fajnych sklepów szczególnie z męską odzieżą, więc ja bardzo się cieszę na nowe miejsce, które będzie można odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekko poturbowany Widziałem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 08:06 Byłem i widziałem - przeżyłem. Nie krytykuję zachowania ludzi a jedynie bezwład organizacyjny. Te zbierające się tłumy na długo przed otwarciem Browaru, mogły już dać jakiś pogląd na to co będzie się działo. Ochrona nawaliła nie ma co... a można było na ten moment wynająć zwiększone siły. Takie zachowanie tłumu jest sprawą normalną jak świat długi i szeroki. Podobne zjawiska widziałem i w Nowym Jorku i w Paryżu i wszędzie tam główną krytykę kierowało sie na zbyt małe siły ochroniarskie. Można powiedzieć - nic się nie stało ...to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stary Browar oblężony IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 08:08 spadaj śledziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klata Re: Stary Browar oblężony IP: *.kti.ae.poznan.pl 07.11.03, 10:18 No i kolejny odcinek z cyklu: wchodzimy w tylek bez wazeliny czyli tekst sponsorowany. Ciekawe jakie gadzety dostaja Ci co sie podpisuja pod tymi tekstami, wyraznie napisanymi w biurze PR Kulczyk Tradex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Stary Browar oblężony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:53 Stary Browar rozczarowal mnie. Otwarcia nie bede komentowala, bo chyba juz wszystko zostalo powiedziane. Centra handlowe maja to do siebie, ze sa interesujace poki sa nowe. Niestety ale po inwestycji firmowanej nazwiskiem Kulczyk spodziewalam sie czegos bardziej spektakularnego. Zreszta kampania reklamowa tez byla nieudana (nie wiem co mialy oznaczac trzy rozerwane serca na plakacie na Baltyku) Niestety ale nasz Stary Browar mozemy zakwalifikowac do tej samej grupy co Galeria Mokotow lub Galeria Dominikanska, a myslalam ze bedzie to cos na wzor Sony Center w Berlinie. Elewacja budynku miala dawac przedsmak tego co czeka nas w srodku - a tutaj .... wiekszy Okraglak. Brak pomyslu!!! Moze otwarcie czesci kuluralnej sprawi ze Browar nas OCZARUJE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: Stary Browar oblężony IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 19:08 Faktycznie - podobno cała Polska miała nam zazdrościć. Jest kilka fajnych sklepów, ale to nie nowa jakość a po prostu duże centrum handlowe o znakomitej trzeba przyznać architekturze. Dlaczego niby ktoś z Warszawy czy Wrocławia ma nam zazdrościć Zary? No i niestety wiszący kikut ruchomych schodów wygląda żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Stary Browar oblężony IP: *.w3cache.pl / *.pl 09.11.03, 11:20 Dokladnie. Kto ma zazdroscic, napewno nie wawa, w stolycy takich CH jest kilka o duzo wiekszej powierzchni (Galeria Mokotow, Wola Park itp.)Przy nich SB to smiech a my poznaniacy podniecamy sie jakims CH. Cieszmy sie tylko z tego, ze ktos chcial ladowac pieniadze w walacy sie budynek, ktory przestal w koncu straszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemoo Poznaniak Re: Stary Browar oblężony IP: *.tele2.pl 07.11.03, 17:06 otwarcie nie było zbyt oszałamiające, ale sam browar od srodka jest naprawde swietny. Fajna architektura. Wiem ze długo, długo nie powstanie takie drugie centrum w poznaniu,ktore dorownałoby browarowi. Kulczykowa jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak 36 a jednak pieniądz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:37 A jednak pieniądz jest najważniejszy! Przecież tego sklepu jeszcze co najmniej przez miesiąc nie powinno otwierać!!! Brak barierek, nie działające schody, nie wykończonych wiele elementów, lub w pośpiechu żle wykonanych, psuje obraz ogólnie ciekawego obiektu. ALE NAJWAŻNIEJSZY BYŁ TERMIN - URODZINY p.KULCZYK! Czy nie przypomina Wam to czegoś z przeszłości??? Bo mnie tak, i w cale nie ma czym się chlubić gdy tak zostawia się "swój ślad na ziemi"! Gdzie autostrady Państwo Kulczyk????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: a jednak pieniądz.... IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 20:52 Właśnie, a gdzie były inspekcje nadzoru budowlanego? Gdzie służby bhp? Pewnie bawili się świetnie wśród zaproszonych VIPów :-P Obiekt wciąż w budowie, są tam prowadzone normalne prace budowlane, a tu tłumy zasuwają po piętrach tam i z powrotem w poszukiwaniu tanich badziewnych odtwarzaczyków DVD wydobytych z zakurzonych magazynów, gdzie leżały, bo nikt ich nie chciał. I nawet, jak komuś cegła na łeb zleci, to nikt w tej sprawie palcem w bucie nawet nie kiwnie. Wiadomo, są równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdabi Re: a jednak pieniądz.... IP: *.icpnet.pl 09.11.03, 15:47 Urodziny urodzinami, ale to w ogóle był najlepszy termin na otwarcie CH. Przed długim listopadowym weekendem. Wszystkie duże sklepy przygotowały juz oferty świateczne i nawet podołączały do gazet swoje oferty, chociażby Ikea. Maszyna świąteczna ruszyła! A że akurat zbiegło się z urodzinami, tym bardziej mi się podoba, że jest jakiś normalny, zwykły ludzki przetekst. Odpowiedz Link Zgłoś