Gość: Misia IP: *.upc-f.chello.nl 10.11.03, 19:08 Pozegnalam Poznan 14 lat temu. Odwiedzam go jednak bardzo czesto. Czy ktos mnie jeszcze pamieta? Chodzilam do Paderka.... Mieszkam w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Poznan IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 23:11 ja pozegnalam poznan 15 lat temu, chodzilam do V-tki. Ile masz lat? ja juz 39, mieszkam w Niemczech, a w holandii bywam czesto. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Poznan IP: *.adsl.xs4all.nl 11.11.03, 10:04 Czesc, Mam 35 lat, poznalam mojego tulipanka juz jak mialam 19 lat, troche to potrwalo zanim zdecydowalam sie wyjechac. Tak wiec na w pierwszy dzien Swiat obchodze 14 rocznice mojej emigracji. Mieszkam w Alkmaar, moze znasz, stolica serow.... Nie mamy dzieci (z wyboru). Znalazlam ta strone przez przypadek. Bardzo mnie zainteresowala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John coz w Polsce malo kto ma dzisiaj dzieci IP: *.icpnet.pl 12.11.03, 07:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: coz w Polsce malo kto ma dzisiaj dzieci IP: *.upc-f.chello.nl 12.11.03, 19:23 ? Odpowiedz Link Zgłoś
loginka5 Re: Poznan 10.02.05, 21:25 czesc wyjechalam z Poznania 12 lat temu w Poznananiu chodzilam do "dwunastki" ,obecnie mieszkam w NIemczech, pozdrawiam wszystkie pyrki za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka5 Re: Poznan 15.02.05, 10:31 hi! U ciebie upal ! a nas znowu zima nawiedzila,brrrr zimniutko! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Poznan 13.11.03, 23:14 Wyjechalam z Poznania 11 lat temu, bylam dwa razy (po 8 i 10 latach od wyjazdu). Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Poznan IP: *.region.peel.on.ca 13.08.04, 21:34 Wyjechalam z Poznania 17 lat temu, chodzilam do Modrzejewskiej, a potem poznanska Am, od 17 lat za wielka woda 2 dzieci (bo piszecie , ze malo dzieci) ostatnoi odwiedzilam moje miasto 2 lata temu i za rok ponownie sie wybieram, na tutejszym gruncie zalozylam stowarzyszenie poznaniakow "Pyra" i jest nas zapalencow ok. 50 osob, spotykamy sie co miesiac na najblizszym spotkaniu bedziemy jesc pyrki na barbequ(grill) z gzika pozdrawiam, a jak byscie chcieli to piszcie na stowarzyszeniepyra@yahoo.ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbav Re: Poznan IP: *.client.comcast.net 18.08.04, 06:00 Wyjechlam z Poznania 28 lat temu. Mieszkam za wielka woda.W Poznaniu bylam juz kilkanascie razy. Odpowiedz Link Zgłoś