freya_v 03.05.13, 12:11 Ostatnio zainteresowała mnie pewna dziedzina powiązana z ezoteryką. Co to takiego? Oczywiście dla zwycięzcy wróżba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
966ania Re: Zagadka 03.05.13, 12:45 3kiel przy 8 monet może to jest jakiś rodzaj magii np wicca, szamanizm albo zainteresowanie dotyczy tworzenia talizmanów itp.? nie mam pojęcia jakie są nazwy i dziedziny ezoteryki, także nie wiem...trudno mi jest określić Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka 03.05.13, 16:41 Ania blisko.. Zastosowanie magiczne czegoś... Może jeszcze ktoś chętny do udziału? Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 03.05.13, 12:47 Wyciągnęłam takie karty To NIE jest - Mag - szkoda bo on ma wszystkie atuty byłoby z czego wybierać ale... To jest ta dziedzina - 7 mieczy - 1 myśl intuicja, telepatia, jasnowidzenie, 3 oko - Reiki - nie patrzę że to karta planów oszustw tylko to karta myślenia twórczości intuicji - może wahadełko ew astrologia - ale wiesz -można tak zgadywać i wyliczać - Ja obstawiam to co napisałam jako 1 myśl no dorzucę - bioenergoterapia, akupunktura - ale nie chce niszczyć zabawy wyliczeniami - dlatego proszę zaliczyć dla mnie tę intuicje telepatie jasnowidzenie Wynik Głupiec - no coś nowego i fajnego co będziesz rozwijać Odpowiedz Link
yool125 Re: Zagadka 03.05.13, 19:53 Sedno- sad To to- As bulaw to nie to- 5 monet wynik-Rydwan No na pewno ma oczyszczać z czegoś, moze nawet jest to związane z ogniem, swiecami???Albo Karty pokazuja mi tylko ,ze to dopiero co zaczęłaś i jest to nowość jak sama mowisz....hmmm moze bioenergia albo ziołolecznictwo....innych pomysłów na Asa Buław nie mam....najwazniejsze,ze bedziesz to rozwijac w fajnym kierunku powodzenia Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka 03.05.13, 20:03 Yool zgadłaś! Chodzi o ziołolecznistwo między innymi magiczne zastosowanie roślin ziółek.. Nie wiem jak po tych kartach na to trafiłas czekam na pytanie Odpowiedz Link
yool125 Re: Zagadka 03.05.13, 20:16 To chyba zasługa przesłania Algarii dla mnie ))bo w głowie mam juz zdrowe jedzenie dla siebie jak popatrzyłam na Sąd to od razu pomyslałam o diecie oczyszczającej, a As Buław z czyms co temu oczyszczeniu ma sprzyjac)) zioła sa najlepszą "miotełką" na wszystko...w zdrowiu i chorobie To wielka moc,na Pałce rosną listki...zioła widze wszędzie))) ciesze się, bo mam pytanie o wyjazd rodzinny pod koniec maja, jak przebiegnie podróz samolotem i sam pobyt tam z dziecmi ? Pozdrawiam Odpowiedz Link