03.05.13, 12:11
Ostatnio zainteresowała mnie pewna dziedzina powiązana z ezoteryką. Co to takiego?

Oczywiście dla zwycięzcy wróżbasmile
Obserwuj wątek
    • 966ania Re: Zagadka 03.05.13, 12:45
      3kiel przy 8 monet

może to jest jakiś rodzaj magii np wicca, szamanizm albo zainteresowanie dotyczy tworzenia talizmanów itp.?

nie mam pojęcia jakie są nazwy i dziedziny ezoteryki, także nie wiem...trudno mi jest określić
      • freya_v Re: Zagadka 03.05.13, 16:41
        Ania blisko.. Zastosowanie magiczne czegoś... Może jeszcze ktoś chętny do udziału?smile
        • 966ania Re: Zagadka 03.05.13, 17:31
          magiczne zastosowanie kamieni
    • algaria Re: Zagadka 03.05.13, 12:47
      Wyciągnęłam takie karty
      To NIE jest - Mag - szkoda bo on ma wszystkie atuty byłoby z czego wybierać ale...
      To jest ta dziedzina - 7 mieczy - 1 myśl intuicja, telepatia, jasnowidzenie, 3 oko - Reiki - nie patrzę że to karta planów oszustw tylko to karta myślenia twórczości intuicji - może wahadełko ew astrologia - ale wiesz -można tak zgadywać i wyliczać - Ja obstawiam to co napisałam jako 1 myśl no dorzucę - bioenergoterapia, akupunktura - ale nie chce niszczyć zabawy wyliczeniami - dlatego proszę zaliczyć dla mnie tę
      intuicje telepatie jasnowidzenie
      Wynik Głupiec - no coś nowego i fajnego co będziesz rozwijać
      • yool125 Re: Zagadka 03.05.13, 19:53
        Sedno- sad
        To to- As bulaw
        to nie to- 5 monet
        wynik-Rydwan

No na pewno ma oczyszczać z czegoś, moze nawet jest to związane z ogniem, swiecami???Albo Karty pokazuja mi tylko ,ze to dopiero co zaczęłaś i jest to nowość jak sama mowisz....hmmm moze bioenergia albo ziołolecznictwo....innych pomysłów na Asa Buław nie mam....najwazniejsze,ze bedziesz to rozwijac w fajnym kierunkusmile powodzenia
        • freya_v Re: Zagadka 03.05.13, 20:03
          Yool zgadłaś! Chodzi o ziołolecznistwosmile między innymi magiczne zastosowanie roślin ziółek.. Nie wiem jak po tych kartach na to trafiłastongue_out czekam na pytaniesmile
          • yool125 Re: Zagadka 03.05.13, 20:16
            To chyba zasługa przesłania Algarii dla mnie smile))bo w głowie mam juz zdrowe jedzenie dla siebiesmile jak popatrzyłam na Sąd to od razu pomyslałam o diecie oczyszczającej, a As Buław z czyms co temu oczyszczeniu ma sprzyjacsmile)) zioła sa najlepszą "miotełką" na wszystko...w zdrowiu i chorobie
            To wielka moc,na Pałce rosną listki...zioła widze wszędziesmile))) ciesze się, bo mam pytanie o wyjazd rodzinny pod koniec maja, jak przebiegnie podróz samolotem i sam pobyt tam z dziecmi ?
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka