melwins 04.02.09, 04:56 przykre i smutne , niechcialbym doswiadczyc czegos podobnego !!! ...kibic ruchu chorzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznanianka Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.au.poznan.pl 04.02.09, 07:33 Normalnie mi wstyd za niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstyd Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: 212.244.176.* 04.02.09, 08:04 Wstyd Reiss Przeproś kibiców. Gdzie honor. Odpowiedz Link Zgłoś
kontozawieszone Re: Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze 04.02.09, 16:31 i co ci przeprosiny dadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagi Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:43 Raisik pedał Lecha sprzedał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.ovh.net 04.02.09, 10:16 To są właśnie rządy Platformy i Tuska - 500 milionów dali na stadion Legii czyli dali prywatnemu przedsiębiorcy poł miliarda Państwowych pieniędzy na stadion drużyny na której mecze przychodzi po 4 tys kibiców w szczycie. Natomiast na zlecenie sitwy Tuska mają zniszczyć Lecha bo to Legia ma grać pierwsze skrzypce - dziecko TVN ma być znana na całym świecie więc wpadli na pomysł ,żeby ubabrać w gó...e poznański klub. Nie od dziś wiadomo ,że łapówka w PO to jest czynność bardzo selektywna - zależy kto bierze - jak członek PO albo jakiś "ziomek" to jest to sprawa polityczna i nagonka pisowców i jest niewinny a wszyscy inni winni. Przykład wrobienia Dzikowskiego którego wrobili koledzy z partii aby osłabić pozycję Waldego w PO i tym samym wielkopolski (przypominam głosowania w sprawach ważnych dla regionu jak chociażby szybka kolej itp. [Waldy jest przeciw albo nie bierze udziału w głosowaniu] - niestety Panie Waldy za aferą łapówkarską stoją Pańscy koledzy z PO a w pierwszy rzędzie pewien Poseł z Lublina któremu Pan kiedyś zaszedł za skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re: Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: 217.153.201.* 04.02.09, 12:20 Zwolennik spiskowej teorii dziejów jak widzę. Szkoda, że wbrew faktom i przyznaniu się do winy Reissa. Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber bla bla bla 04.02.09, 12:55 bla bla bla takie teorie to były na czasie za poprzedniej koalicji, teraz dopiero idziemy ku normalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuel Re: Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 15:44 Jestem z Lublina u nasz miał być nowy stadion , pieniądze przyznała Unia , niestety paru dziennikarzy z GW zrobiło nagonkę na kibiców Motoru i to wszystkich nazywając faszystami albo chuliganami , skutek taki pieniądze poszły na Centrum Kultury i żydowską izbę pamięci Centrum Kultury należy do fundacji której właścicielem jest Palikot Nie znam topografi Poznania ale to tak jakby u Was największy budynek w samym centrum i należący do miasta przeszedł w prywatne ręce za darmo i jeszcze dostał z Urzędu Miasta kilkanaście milionów złotych Wierze że Was nie zdegradują no chyba że ktoś w Warszawie będzie naciskał na PZPN Pozdrowienia z słonecznego Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.icpnet.pl 04.02.09, 11:19 Smutne ale prawdziwe. Zupa się wylała,braliśmy udział w nakręconych meczach. Może Reiss z kolegami i klubem zwrócą nam za bilety. A tak zupełnie serio- wydajemy przeszło 600 milionów na stadion Lecha. Na skutek różnych zawirowań trzeba myśleć o wariancie tragicznym- Lech w II lidze. Kto utrzyma ten obiekt.Brakuje w Poznaniu pieniędzy na szkoły,żłobki,szpitale,pomoc socjalną. Czy wtedy namecze będzie chodził Grobelny ze świtą. Kiedy otrzeżwiejemy?. Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber Straciłem szacunek dla tych PSEUDOzawodników 04.02.09, 12:48 Całe życie w nich wierzyłem, współczułem innym klubom że takie rzeczy się zdarzają wierząc że nasi są święci, że przecież walczą dla samego Poznania! No to się przeliczyłem. Przegrana po walce nie boli tak bardzo jak świadomość że się przegrało za kasę. I nie obchodzą mnie tłumaczenia, że może było ciężko czy inne. Mógł się przyznać jak była abolicja, też by było przykro. A tak oglądanie kogoś, kogo się podziwiało i czasem stawiało za wzór, w kajdankach to szok. No to sobie R. nie pogra już w Lechu. Nie wiem jak reszta kibiców, ale ja go widzieć i słuchać nie chcę, choćby i miał na wyjeździe strzelić Legii pięć bramek. Mam nadzieję że szybko wyłapią wszystkich skorumpowanych (każdy sport) i że w poznańskich klubach (wszystkich) nie będzie dla nich miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Reiss przyznal sie do motywowania przez Swit IP: *.eastwest.com.pl 04.02.09, 13:32 ale co to pacholkow ITI i beznapletkowcow z Wyborczej obchodzi. Michnik wodeczki z z Urbanem sie napij i z czlowiekm honoru Kiszczakiem. Poziom godny tego burkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Zarzuty dla Piotra R.: Sprzedawał mecze IP: *.icpnet.pl 04.02.09, 14:43 jest w ogóle w naszym kraju jakiś klub totalnie czysty? zapewne gdyby prokuratura chciała, to w każdym klubie znalazłby się ktoś, kto sprzedawał/kupował. czy przypadkiem jest, ze ferment wokół lecha toczy się właśnie teraz? czy gdyby lech był w ogonie ligi i nie grał w pucharach to też by to wyciagnęli? czy gd pomijając oczywistą teraz już winę reissa jakoś nie chce mi sie wierzyc w przypadkową zbieżność terminów (przy czym jeszcze dochodzi walka o euro, które jak się okazuje moze ominąc poznań) a jeszcze są uwagi pewnego dziennikarza GW o tym, ze lech kupił PP - czemu w takim razie milczy sie o tym, ze ktoś musiał lechowi ten puchar sprzedać ;P do takiej transakcji są potrzebne dwie strony... Odpowiedz Link Zgłoś