Dodaj do ulubionych

Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób

15.02.09, 20:37
ja tu widzę dla Łukasza inne wyzwanie: z PR-u doskonały, lubi chłop rozgłos,
matura zrobiona, doświadczenie prawnicze żadne a i w kryształowy chrakter
pewnie też wyposażony -> na ministra sprawiedliwości go!
PS. Sorry- no nie mogłem się powstrzymać... ;)
Obserwuj wątek
    • czlowiek_borsuk Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 15.02.09, 20:42
      tak sie wzruszyłem, że mnie zara zemdli :(
      co za wiocha:P
      • Gość: nine Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.icpnet.pl 15.02.09, 20:50
        Niebywały obciach. Dramat. Najgorsze jednak jest to, że ktoś ze sprawy niezwykle
        intymnej, jaką są oświadczyny próbuje robić kwestię publiczną i show. To jest
        żenujący upadek obyczajów i całkowicie instrumentalne potraktowanie swojej
        dziewczyny. Miała odmówić przy obecności mediów?
        Koszmar.
        • Gość: roCa Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 195.94.212.* 16.02.09, 09:08
          Chciałam tylko cynicznie przypomnieć, że wszystkie medialne śluby, a były takie:
          Tomasz Lis i Kinga Rusin albo Krzysztof Ibisz i pierwsza żona Anna zakończyły
          się bardzo efektownymi rozwodami. A tu już medialnie się zaczęło od oświadczyn.
          Poza tym oni mają po 20 kilka lat dopiero... Co mogą wiedzieć o życiu...
    • studebaker Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 15.02.09, 21:02
      ale żenada...
    • Gość: maki mak Pan Łukasz na Pana Marcinkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:34
      obaj tak samo żanujący...
    • 5euro Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 15.02.09, 21:51
      ''Łukasz, 22-letni doradca finansowy''

Sorry dude, ale w takim wieku to mozesz mi w tesco doradzic przy wyborze
      pomidorów.
      • Gość: cwicz Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.gprs.plus.pl 15.02.09, 23:37
        10/10 hehe

21 lat? co to za doradca finansowych bez studiów nawet ? to co on w kiosku ruchu
        zakup biletów tramwajowych doradza ??
        • Gość: a Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.chello.pl 16.02.09, 11:00
          taaa, bo studia to wcale nie jest strata czasu.. jak ktos zdolny, to i bez
          studiow sobie poradzi w takim zawodzie :> (jak zreszta w kazdym, ktory nie
          wymaga licencji - bo wtedy brak formalnego wyksztalcenia to zwykle bariera nie
          do przeskoczenia)
        • Gość: buraczana.lejdi Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.eastwest.com.pl 16.02.09, 13:06
          a msylsiz, ze doradca finansowy ma sie znac na gospodarce i finansach? on ma
          umiec sprzedawac okreslone produkty; wiec po co na takie stanowisko studia?
          raczej rzadko na takiej "posadzie" znajdziesz mgr ekonomii (po jakiejs
          porzadnej uczelni)
    • fotosmak ?????????????????? 15.02.09, 22:03
      z całym szacunkiem do osób kochajacych się, ale miłość na pokaz to
      żenada. Na szczęście nie wpadłem na tki sposób oświadczyn. Pewnie za
      rok (bo taka tradycja nakazuje) 14 lutego wezmą ślub w kościółku
      (jak pan bóg przykazał) i będą mieli 5 dzieci. Ach, jakie to
      romantycznie żenujące.......
    • Gość: adacho Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 23:25
      W tym wieku to jest chyba doradcą finansowym w firmie na literę E ;)
      • Gość: adacho Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 23:26
        i nie expander
    • Gość: olo Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 23:40
      co za kretynskie komentarze!czy ktorys z was ma kogos na kim wam
      szczegolnie zalezy?- watpie.
    • niewazneitakjutroidedopracy Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 15.02.09, 23:42
      czujesz,zeogladaniesiebiewinternecietylko,bypoczucsieniesamowitymiwyjatkowymjestprawdziwymzyciem?
      czytaknaprawdedopoczucia"zycia"niezbednajestgarstkaidiotow,ktorzymuszakliknacciebie?
      jednaosobanaprzeciwwszystkim?
      • Gość: on Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 09:27
        spacja nawaliła?
    • Gość: B. Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 78.152.225.* 15.02.09, 23:56
      Skoro oświadczyny na przystanku, to powinni się pobrać na dworcu. Tak znienacka.
      Najlepiej stojąc na torach.
      "Czy ty, Łukaszu, bierzesz sobie za żonę..."
      "Pociąg pośpieszny z Łodzi Kaliskiej wjedzie na tor drugi przy peronie trzecim"
      "Plask, plask"
      • Gość: Rurek Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.09, 00:16
        nie było jeszcze: Rurku!
      • Gość: roCa Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 195.94.212.* 16.02.09, 09:16
        w Katowicach był ślub w hipermarkecie, w Poznaniu może być na dworcu PKP. Zawsze
        to jakiś sposób na promocje miasta, zwłaszcza ze magistrat śpi w tym temacie
    • Gość: ana r. Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.mysmart.ie 16.02.09, 01:19
      fajnie jesli ludzie sie kochaja, w tym przypadku jednak nie wiem co temu chlopu
      po glowie chodzilo. chcial sie oswiadczyc? ok. w nietypowy sposob? tym lepiej-
      dobry pomysl- wieksze prawdopodobienstwo uzyskania twierdzacej odpowiedzi
      kandydatki. jednak w tym przypadku- osobnik chyba chcial zrobic wokol tego za
      duzo szumu, no bo po co tvn, gazeta wyborcza i inne media? nie wystarczyl plakat?
      generalnie dzieczyna mogla byc zachwycona poczatkiem show, pozniej..?
      ..a moze jej sie podobalo?! w koncu facet zna ja lepiej niz my;)
      mnie sie nie podobalo, w zyciu nie powiedzialabym tak, po takich oswiadczynach.
      pomysl malo oryginalny, szopka. to bylo PROSTE.
      co dla mnie byloby wobec tego oryginalne? nie kolacja-restauracja, nie paryz,
      nie zachod slonca nad morzem.. pomysle i napisze.
      • pyruszka Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 20.02.09, 23:31
        Gość portalu: ana r. napisał(a):

> fajnie jesli ludzie sie kochaja, w tym przypadku jednak nie wiem co temu chlopu
        > po glowie chodzilo. chcial sie oswiadczyc? ok. w nietypowy sposob? tym lepiej-
        > dobry pomysl- wieksze prawdopodobienstwo uzyskania twierdzacej odpowiedzi
        > kandydatki. jednak w tym przypadku- osobnik chyba chcial zrobic wokol tego za
        > duzo szumu, no bo po co tvn, gazeta wyborcza i inne media? nie wystarczyl plaka
        > t?
        > generalnie dzieczyna mogla byc zachwycona poczatkiem show, pozniej..?
        > ..a moze jej sie podobalo?! w koncu facet zna ja lepiej niz my;)
        > mnie sie nie podobalo, w zyciu nie powiedzialabym tak, po takich oswiadczynach.
        > pomysl malo oryginalny, szopka. to bylo PROSTE.
        > co dla mnie byloby wobec tego oryginalne? nie kolacja-restauracja, nie paryz,
        > nie zachod slonca nad morzem.. pomysle i napisze.

moim zdaniem gościu umie się promować, i być może upiekł dwie pieczenie na
        jednym ogniu - to znaczy:
        - oświadczył się i został przyjęty (bo jakże tu odmówić)
        - wypromował się (znaczy, że ludzie o nim gadają - nieważne czy dobrze czy źle -
        jeżeli ta twarz na zdjęciu jest jego, to już jest znany HA!

osobiście nie chciałabym takich oświadczyn przeżyć..
        w takiej sprawie zawsze może pojawić się później wątpliwość czy facet aby nie
        grał swojej roli w teatrzyku TVN-u czy Gazety
        ale ich sprawa.....

• Gość: józek Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.chello.pl 16.02.09, 01:21
      a dlaczego nie napisali, że ślub już dawno zaplanowany, a oświadczyny, skądinąd
      żałosne, to tylko tak dla picu?
      nie moge :D:D:D
    • Gość: sakura Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 01:33
      Jak dla mnie rewelacyjny pomysł! A Ci co piszą w żałosne komentarze, albo nie mają osoby, na której im zależy, albo jeszcze nie wiedzą co to miłość i co dla niej można zrobić i jak ją interpretować.

Łukaszu i Gosiu nie przejmujcie się tym kompletnie. To zwykli zazdrośnicy są!
      • maruda.r Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 16.02.09, 03:42
        Gość portalu: sakura napisał(a):

> Jak dla mnie rewelacyjny pomysł! A Ci co piszą w żałosne komentarze, albo nie m
        > ają osoby, na której im zależy, albo jeszcze nie wiedzą co to miłość i co dla n
        > iej można zrobić i jak ją interpretować.

Publiczne obnoszenie się z zaręczynami wskazuje na brak pomysłu na miłość i
        bardzo powierzchowną wiedzę w tej sprawie.

• Gość: roCa Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 195.94.212.* 16.02.09, 09:18
          zgadzam się.
          • Gość: maki A gdyby powiedziała NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:39
            ale byłby ubaw na cały kraj... szkoda..
    • martom1103 a ja sie z Wami nie zgadzam! 16.02.09, 02:00
      po 1: może i wygląda to na chęc zrobienia szumu i show, ale szczerze
      sobie powiedzmy dziewczyny (a i Wy chłopacy, zastanówcie się co
      Wasze kobietki by odpowiedziały), która z nas nie chciałaby ogłosic
      wszem i wobec, że to właśnie TO??
      po 2: jeśli ludzie są ze sobą blisko i wiedzą, że to TA/TEN, to
      właściwie sztywne oświadczyny, czekanie z niecierpliwością i banie
      się odpowiedzi jest wg mnie trochę dziwne..
      po 3: uwierzcie mi, że w wieku 22 lat można byc doradcą finansowym i
      to całkiem niezłym :) i nie jest to wcale takie trudne, jakby się
      większości wydawało :) ale miło wiedziec, że ludzie mają takie
      poważanie dla tego zawodu - tym większe pole do wykazania się dla
      Ciebie Łukasz!
      po 4: nie wiem czy większośc z Was zdaje sobie sprawę z tego jak
      potrafią działac porządne dzienniki, a przecież za taką uznajemy
      Gazetę - dziennikarze potrafią się "zachowac" w takich sytuacjach i
      nie włażą z buciorami w sytuację.
      chyba już wszystko co chciałam napisac..osobiście zmieniłabym parę
      rzeczy, ale ogólnie pomysł zasługuje na 5+. na pewno nie było
      banalnie i prosto jak na zaręczynach przy kolacji!pozdrawiam
      wszystkich serdecznie :)
      • Gość: roCa Re: a ja sie z Wami nie zgadzam! IP: 195.94.212.* 16.02.09, 09:14
        Nie, po zastanowieniu się stwierdzam stanowczo, że ja nie chciałabym roztrąbić o
        moich zaręcznyach wszem i wobec, a juz na pewno nie na przystanku, z
        billboardem, artykułem w prasie i naganianiem na forach internetowych. Sorry,
        pracuje w marketingu i do wszelkich zagrywek PR-owych, mailingów, uprawianiu
        autopromocji na forach mediowych, city-lightów na przystankach etc. mam duży
        dystans. Zaowodowo wykorzystuję nośniki reklamowe i gwarantuję, że z miłością
        nie mają nic wspólnego. To jest powierzchnia reklamowa, którą się sprzedaje, a
        nie sposób na "nowoczesne zaręczyny"
        • Gość: Hazyra Re: a ja sie z Wami nie zgadzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:32
          Owszem ja również nigdy w życiu bym nie chciała tak publicznych
          oświadczyn, co więcej oświadczyny nawet w obecności rodziny to dla
          mnie obciach totalny. Takie rzeczy załatwia się w między sobą, bo to
          sprawa między dwojgiem kochających się ludzi, potem się zawiadamia
          rodzinę i znajomych. A fakt, ze mam zamiar wyjść za mąż nie musi
          obchodzić wszystkich w mieście czy w Polsce. Kompletna żenada. Bym
          go w łeb zdzieliła, że mnie naraził na takie nieprzyjemności, niż
          przyjeła takie oświadczyny.
    • Gość: roCa Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 195.94.212.* 16.02.09, 09:00
      tak jest tak jest!
    • krissrec Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 16.02.09, 09:22
      Denny sposób oświadczyn.
    • l.george.l A może ślub w merkecie? 16.02.09, 10:51
      www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=41434
      • Gość: itsme Re: A może ślub w merkecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:10

Czepiacie się ślubu w markecie. A czytał ktoś artykuł?
        "Młodzi zwyciężyli w konkursie jako jedna z 500 chętnych do takich zaślubin par
        na Śląsku. Ufundowano im wszystko – ubrania, ślub, przyjęcie, kurs tańca, a
        nawet tydzień poślubny w Wenecji!"
        Nie wszystkich młodych stać na taki slub z wyjazdem do Wenecji. A tu - zamiast
        do USC poszli do Silesi i tyle. A oszczędność że hoho :D
    • Gość: notyp Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 12:55
      Żenada. Ślub powinien być w Lidlu. Co się czepiacie młodego wieku,
      chłopak na doradcę pasuję - szerokie oprawki okularów już posiada.
      Dokupi jeszcze buty z półmetrowym czubem to będzie pełen
      profesional.
      • Gość: ses Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: 195.94.212.* 16.02.09, 13:20
        zapomniałes o stosownym garniturze. jakiś czas temu na Bema widziałam niezłe,
        nawet wyglądały na takie nietanie ;)
        aha i krawat musi być w kolorze krzykliwym (rozowym koniecznie!) a koszula
        kanarkowa. Moda z londyńskiego city!
    • Gość: dertt Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:24
      Cóż. Najbardziej rozbawił mnie ten "22-letni doradca finansowy" :>. I nie chodzi
      mi o żaden brak studiów, bo to nie ma znaczenia (zresztą chłopak może mieć
      licencjat). Idzie o sam wiek.

Oczywiście 22-latek (ba - nawet 14-latek) może znać się na doradzaniu, jednakże
      bardziej prawdopodobny wydaje mi się fakt, że tzw. doradcą finansowym może być
      każdy.
      • Gość: a Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób IP: *.bad.pppool.de 16.02.09, 14:41
        no bo doradca finansowy to określenie kilku różnych zawodów. dlatego ludzie
        zwracają na to uwagę. myślą o innym zawodzie.
        • dziewczynka_do_bicia Re: Zaręczyny bo kliknęło 2 tysiące osób 16.02.09, 16:31
          Dzieki ci Panie Boże ze mój facet nie był takim "bilbordowym" idiotą!:)
    • renepoznan Dlaczego wam to przeszkadza? 16.02.09, 17:16
      Taka forma oświadczyn. Jeśli Ją i Jego to bawiło? Przeszkadza Wam?
      Mnie to też by nie bawiło ale dzięki Bogu jesteśmy różni i mamy prawo mieć rożne
      gusta. Przecież nikomu tym nie zaszkodzili.
      Jeśli im to dało satysfakcję to ich sprawa.
      Moglibyście sobie darować te komentarze.
      • Gość: sonyanna Re: Dlaczego wam to przeszkadza? IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 17:35
        Zgadzam się z przedmówcą. Dla jednych to obciach, ale tej parze było
        miło. Wychodzi, że nie umiecie się cieszyć z cudzego szczęścia, bo
        wam ten cały pomysł nie podpasował. A to miało IM się podobać.
      • l.george.l Ciekawszy byłby konkurs na rozwód 16.02.09, 18:37
        Choćby ze względów edukacyjnych. Mógłby mieć taką funkcję poradnika prawnego
        • rennee12 Re: Ciekawszy byłby konkurs na rozwód 16.02.09, 21:09
          l.george.l napisał:

> Choćby ze względów edukacyjnych. Mógłby mieć taką funkcję poradnika prawnego

o tak, prawda
    • Gość: jsmk 22 letni doradca finansowy IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 22:11
      Skarbnica wiedzy ekonomicznej, mistrz kalkulatora. Ciekawe jaka ma rade obecnie?
      Mój doradca który jeszcze 6msc temu namawiał mnie na kredyt na 150% wartości
      nieruchomości aby nadwyżkę zainwestować na giełdzie już do mnie nie dzwoni.
      Ciekawe jakie rady daje Łukasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka