Gość: cancer IP: *.tele2.pl 21.11.03, 00:04 LOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka I śmieszno, i straszno 21.11.03, 08:36 Co to znaczy, że ta pani przechodziła za bardzo bokiem? Kiedy przechodzenie bokiem jest za bardzo, a kiedy nie? Czekam, aż drzwi zaczną wyskakiwać zza rogu z okrzykiem "hu!" Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek21 Re: Urzędowe drzwi poturbowały poznaniankę IP: 150.254.89.* 21.11.03, 10:06 No coz, troche techniki i czlowiek zaczyna sie gubic. az strach pomyslec co by bylo, gdyby owa kobieta musiala skorzystac z komputera ... dla dobra nas wszystkich, a zwlaszcza naszej ubogiej sluby zdrowia nie myslmy o takiej ewentualnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfee Re: Urzędowe drzwi poturbowały poznaniankę IP: *.kti.ae.poznan.pl 21.11.03, 11:12 Bylem swiadkiem identycznej sytuacji kilka miesiecy temu. Tez kobieta ktora przez nie przechodzila zostala przez nie przytrzasnieta. Myslalem ze to naprawia ale to Polska wlasnie. Czy naprawde musi komus tam glowe urwac zeby Jasnie Panie Urzedniczka stwierdzila ze trzeba te drzwi zmienic a nie tylko wylaczyc i sie przygladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Urzędowe drzwi poturbowały poznaniankę IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 13:42 Mojego ojca "poturbowaly" elektrcznie zamykane drzwi do Piotra i Pawla na ul.Gronowej. sa (byly?) tak ostre, ze rozciely mu luk brwiowy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Do prokuratora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:04 ...powinna pójść Pani Irena! Nie dość, że w urzędzie załatwiają petentów jakby byli złem koniecznym, to jeszcze drzi nastawiaja przeciwko nim! Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Do prokuratora! 22.11.03, 21:31 Gość portalu: D napisał(a): > Nie dość, że w urzędzie załatwiają > petentów jakby byli złem koniecznym, to jeszcze drzi nastawiaja > przeciwko nim! Bo to jest forma obrony przed zalewem interesantów ;) Odpowiedz Link Zgłoś