l.george.l 09.03.09, 11:33 Ja ja bym chciał, by prezydentem Poznania został ktoś tak odważny miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,6357248,Kosciol_za_wszelka_cene.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bormann Re: Dopóki będę prezydentem, tego kościoła nie bę IP: *.man.poznan.pl 09.03.09, 12:36 Pogratulować temu Prezydentowi!!! Nareszcie ktoś z jajami w tym katolickim zaścianku. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Dopóki będę prezydentem, tego kościoła nie bę 09.03.09, 16:15 Brakuje ludzi niezależnych, a tacy w samorządach powinni być, to dobry przykład jak można postępować wobec samowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Dopóki będę prezydentem, tego kościoła nie bę 09.03.09, 16:31 Czas Georgunio na tabletki, rozumiem że z receptą byleś już w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Dopóki będę prezydentem, tego kościoła nie bę 09.03.09, 17:32 Oto cały nasz katolik quardian. Dyskutować nie potrafi bez wyzwisk, a żyć - bez wyciagania pieniędzy z mojej kieszeni (mowa o kolejnym majątku z budżetu). Oczywiście to mu sie nie kłóci z przykazaniem "nie kradnij". A prezydent tego miasta - faktycznie, wreszcie ktoś z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Dopóki będę prezydentem, tego kościoła nie bę 09.03.09, 18:03 Dogmatycy pokroju qwardiana nie uznają dyskusji, dla nich dialog nie istnieje, chyba, ze masz takie samo zdanie co oni. Odpowiedz Link Zgłoś