Dodaj do ulubionych

BRIDGESTONE w poznaniu - producent opon

IP: *.icpnet.pl 26.11.03, 19:25
mam u nich zaczac prace na produkcji. orientuje sie moze ktos, jak tam
wyglada??
jakie sa warunki, szeowie. na razie wszystko wyglada ok, jestem bardzo
ciekawy tej japonskiej organizacji pracy
pozdrawiam
worker
mam nadzieje zadowolony z przyszlej pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Jeśli mogę Ci coś IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 22:57
      poradzić to powiem tyle: nie liczy się kto kogo (podpierdoli, etc.) tylko jak
      robisz to, co powinieneś robic. Przeklenstwo polskich miejsc pracy, czyli tzw.
      kumplostwo nie istnieje. I bardzo dobrze. Firma to nie miejsec do kumplowania.
      Nie szukaj kolegow - tylko stracisz na tym. Chcesz kumpli - szukaj ich poza
      praca. A chcesz dobrze pracowac to pracuj jakbys dla siebie robil - docenią to
      na pewno.

Powodzenia

adam
      • Gość: worker Re: Jeśli mogę Ci coś IP: *.icpnet.pl 26.11.03, 23:03
        czyli rozumiem, ze nie ma tam kumpel pomaga kumplowi w zalatwieniu jakiejs
        sprawy na lewo??
        • Gość: adam ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 23:48
          Jak chcesz te rzeczy robić to lepiej jedź od razu do Rosji. Tam znajdziesz
          dobry klimat do takiego menelstwa. Toyota jest najbardziej niezawodna marka,
          gdyz pracownicy mysla tam jak zrobić wóz najlepiej, nie zaś co tu z jego
          wyposażenia podpierdolić.

• magda_s4 Re: Jeśli mogę Ci coś 01.12.03, 08:14
        Gość portalu: adam napisał(a):

> poradzić to powiem tyle: nie liczy się kto kogo (...) tylko jak
        > robisz to, co powinieneś robic.

Hm... ale jak to ocenić poprzez takie testy rekrutacyje, jakie przeprowadza
        Bridgestone?
    • magda_s4 Gratuluję! 27.11.03, 02:28
      Mnie nie chcieli...
      • Gość: worker Re: Gratuluję! IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 06:41
        adamie ale ja chce isc do uczciwej firmy, gdzie bede nagradzany za wlasna
        prace, i karany za wlasne bledy, anie po to by szef lub jego koledzy mogli
        dostac wieksza premie
        • Gość: adam uczciwszej niż IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 11:34
          japonska nie znajdziesz. Zacznij troche myslec, bo cos mam wrazenie, ze z tym u
          Ciebie nietęgo. A to moze okazać się zgubne.

Zyczę powodzenia

adam
          • Gość: tire Re: uczciwszej niż IP: *.icpnet.pl 29.11.03, 12:52
            a ja tam pracuje i jest tu zjebanie. ale jest praca.
            a ty adamku nie pierdol farmazonow, pracujesz tam ?? jak ci sie tak strasznie
            podoba, to musisz byc jakims kierownikiem.
            • Gość: adam Ktore IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 14:04
              z moich stwierdzeń jest farmazonem? Podaj przyklad prosze i uzasadnij.

adam
              • Gość: tire Re: Ktore IP: *.icpnet.pl 29.11.03, 14:38
                to, gdzie twierdzisz ze w japonskich firmach jest uczciwie.
                buhehehe
                zapewniam cie ze pod okiem japonczykow ida takie walki, ze sie w glowie nie
                miesci...
                • Gość: adam Nie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 14:49
                  pytam o przyklady, bo pewnie i tak bys nie podal. Spytam wiec: Czy w japonskich
                  firmach ida takie walki jak okradzenie PKP przez Janowskiego tudziez PZU przez
                  Jamrozego czy Wieczerzaka? Czy tam też szefowie okradaja firmy i z nich
                  uciekaja? Mylisz chyba "walki" ktore maja sluzyc temu, aby firma lepiej stala
                  na rynku od "walkow" ktore moga firme zabić na amen po to, zeby jebany dyrektor
                  mial wille i merca.

adam
                  • Gość: Stefcio Re: Nie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 18:13
                    liczy sie tylko kasa
                  • Gość: ppp Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 23:11
                    Okej, ale z protekcjonalnego tonu i tekstow ze z mysleniem u workera nietego
                    tobys mogl zrezygnowac. pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka