Dodaj do ulubionych

Remont w Raszei

10.04.09, 13:59
Hejka - jestem w 38 tyg i chcę rodzić w Raszei - cos doszło do mnie ze jakieś remonty tam trwają. Czy to jakoś bardzo wpływa na pracę porodówki ??

I moze któraś z Was sie orientuje czy lista potrzebnych rzeczy do szpitala którą znalazłam jest nadal aktualna:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36824&w=70993432&a=71428645
Obserwuj wątek
    • lee_a Re: Remont w Raszei 10.04.09, 19:18
      rodzilam 6 tyg. temu. Remont nie ma wpływu na prace porodowki, ale w tygodniu
      caly dzien slyhac jakies wiercenia i stuki i nie jest to przyjemne, ale do
      przezycia.
      Co do rzeczy do zabrania, to moze napisze co daja a reszte sobie doloz:
      - ciuszki dla dzieci sa na oddziale, ale czasem te kaftany tak straszne, ze
      trzeba przebierac w swoje,
      - pieluszki jednorazowe Bella dają co dzien rano, ale mozna oczywiscie miec swoje
      - jak nie masz swojej koszuli to dostaniesz z przydziału - beznadzieja ;)
      - podklady są bez ograniczen
      - zyczliwosc i dobra rada na kazdym kroku i o kazdej porze dnia i nocy ;)

w razie pytan pisz
    • lee_a Re: Remont w Raszei 10.04.09, 19:20
      oczywiscie wez ze soba sztucce i kubek!
      • olazur Re: Remont w Raszei 11.04.09, 15:17
        mam nadzieje, ze do sierpnia remont sie skończy. A co dokładnie
        remontują? pokoje? łazienki?
        • lee_a Re: Remont w Raszei 11.04.09, 15:45
          jak ja leżałam to remontu na położnictwie nie było. Kuli i wiercili piętro wyżej.
          • nives1 Re: Remont w Raszei 12.04.09, 18:37
            Ja leżałam po krwotoku w październiku na ginekologii i wtedy robili raczej na zewnątrz, byłam ciekawa jak to teraz wyglada bo kumpela była na kTG i mnie postraszyła hyhyhy
            Ja nawet w tej szpitalnej koszuli troche leżałam zanim mi maż dowiózł moja - musiałam stanik założyć i pozyczyłam dwie agrafki bo nie było w zasadzie jak związać. Masakra normalnie choć teraz sie z tego smieję ;)

Dzięki za porady - torbę dopakowałam, przepakowałam i stoi gotowa ;)
            Teraz tylko wypłoszyc małą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka