Gość: tsurani Sobecka też nie wie, że w P-niu nie lubią takich IP: *.icpnet.pl 04.05.09, 20:11 fanatycznych moherowych cyborgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen a po co jej wiedza o Rysiu G. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.09, 20:12 jw Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Po co jej wogóle jakaś wiedza? 04.05.09, 20:24 :DDD Gość portalu: posen napisał(a): > jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 20:21 Ona wie, kto to o. Rydzyk i jakim autem jeździ, a poza tym nic juz wiedzieć nie musi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.U.P.A. Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:22 e tam, z Krakowa kandyduje Senyszynowa Joanna i konia z rzędem temu kto objaśni jakież to związki z Krakowem ma to indywiduum --------------------------------------------------------- D.U.P.A. - Dobrowolny Upowszechniacz Porządku Absolutnego Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy miała pojechać na wycieczkę do Krakowa będąc w.... 04.05.09, 20:40 przedszkolu , ale zachorowało jej się na ospem wietrznom i nie zdzierżyła.. to mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina cała rodzina radia Maryja gósuje na Libertas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:24 PiS nie spełnił swoich obietnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sob-Ęcki Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:25 Sex jest be, czyli dzieci ma chyba z probówki. Sex jest be, ale kasa za brak wiedzy jest OK ? Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent 51 Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: 78.8.221.* 04.05.09, 20:25 jakim prawem osoba nie z danego rejonu kandyduje - to osoba tylko dla kariery lub pieniedzy -zakaz -nie ma pojecia (to dotyczc powinno wszystkich bez wzgledu na przynaleznosc . zapis w konstytucji powinien byc nie swuj to nie kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Sobecka nie wie, kto jest prezydentem 04.05.09, 20:25 Ciekawe jaki rekomendowani przez Rydzyka kandydaci odsyp beda uiszczac za poparcie ojca managera.Ja bym sie zgodzil nawet na 50%,biznes jest biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem 04.05.09, 20:30 Spokojnie Kali.To taka organizacja w której można być głupi, byle tylko wierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugeniuszmg Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.as.kn.pl 03.06.10, 20:13 Jesteś pewny,że wierzy? ciekawe w co i w kogo?.Podstawowej wiedzy tej Panie to nie zazdroszczę.Ja stawiam na to,że wierzy tylko w mamonę,z resztą jak każdy z nich aby tylko do władzy,nic po za tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.joynet.3s.pl 04.05.09, 20:32 Sobecka cywilizację poznaniakom przyniesie. Będziecie mogli ją adorować do woli. Ubogaci was estetycznie i kulturowo. Jak to dobrze, że ta wspaniała osoba nie nawiedzi mojego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem 04.05.09, 20:50 Nie martw się. Nawiedzi jakiś inny oszołom. Nie mniej głupi:D Masz to jak w banku:D Gość portalu: Bodzio napisał(a): > Sobecka cywilizację poznaniakom przyniesie. Będziecie mogli ją > adorować do woli. Ubogaci was estetycznie i kulturowo. Jak to > dobrze, że ta wspaniała osoba nie nawiedzi mojego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.chello.pl 04.05.09, 20:38 Pewnie skończyła szkołę Rydzyka ... Ale na pewno doskonale zna wszystkie adresy sklepów z moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Na mysl sunie sie jedno-Michnik oddaj Wyborcza.... 04.05.09, 20:42 Wiemy ze ukradles pismo Polakom i walczysz z Polska.To nie Izrael........... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Niech Kaczyńscy zapłacą za Ekspres Wieczorny 04.05.09, 20:45 i fundację prasową Solidarnośc którą zawiązali tylko po to aby wydoić Polskę z kasy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus ... i niech w końcu zaczną płacić za swoje drinki 04.05.09, 20:51 Dość już tego. Najpierw podkradali mamie a teraz obowiązek pojenia przerzucili na naród... Idąc przykładem związkowców, w proteście przeciwko dojeniu narodu zabarykaduję się w pałacu małpiego króla .....w barku Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko nie w barku 04.05.09, 20:55 odcinając małemu źródełko pozbawisz go już zupełnie życia - i czym pajac będzie nas zabawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tylko nie w barku 04.05.09, 21:00 Poświęcę się dla dobra narodu. Lechu otworzy most powietrzny z Gruzją. Prezydent bratniego narodu nie da mu wyschnać na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec prędzej przekopie się do piwnic polmosu 04.05.09, 21:05 albo już tam gdzieś kopie tunel- pomaga mu w tym Czarnecki - spec od podziemia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Do kreciej roboty... 04.05.09, 21:13 bardziej nadaje się Fotyga. Ona nie raz w podziemu okazywała się niezastąpiona organizując alkohol nawet w takich momentach gdy był on na kartki. Sobie czekolady nie kupiła a dla Lecha zawsze miała małpeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes No proszę... i opłaciło się jej 04.05.09, 21:15 Postawiła na dobrą kaczkę, bo szpitalną:D tw_wielgus napisał: > bardziej nadaje się Fotyga. > Ona nie raz w podziemu okazywała się niezastąpiona organizując > alkohol nawet w takich momentach gdy był on na kartki. > Sobie czekolady nie kupiła a dla Lecha zawsze miała małpeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Lojalki są wysoko cenione w Pisie 04.05.09, 21:27 A najbardziej te "sfałszowane"...;P Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Najwyżej cenione są te pisane na wzór tej szefa 04.05.09, 21:31 tw_wielgus napisał: > A najbardziej te "sfałszowane"...;P > Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Do kreciej roboty... 04.05.09, 21:17 w tych cięzkich czasach wszyscy pędzili - nawet Jarek - on co prawda przeważnie pędził Lecha po jakąś flachę i Lechu latał do taty do KC pod pozorem zbierania tez do pracy doktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Jarek pędził. Między donoszeniem na kolegów 04.05.09, 21:20 a nadstawianiem otworu tylnego. Dla brata:D pakulec napisał: > w tych cięzkich czasach wszyscy pędzili - nawet Jarek - on co prawda przeważnie > pędził Lecha po jakąś flachę i Lechu latał do taty do KC pod pozorem zbierania > tez do pracy doktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l Re: Jarek pędził. A to pedziuch IP: *.e-wro.net.pl 04.05.09, 21:32 całe to stowarzyszenie piso-okoliczne jest jakieś dziwne, kryptointeligencja, kryptohomo i według opinii speców kryptodzieciojeby. po niedawnym pobycie wsród gminu postPGR juz wiem skąd sie tacy biorą: robieni na stojaka w opuszczonym chlewie i pod wpływem dykty czy innego autowidolu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do kreciej roboty... 04.05.09, 21:31 W tym właśnie sęk... Jarek tęskni za tymi czasami kiedy mógł kolegom zaimponowac załatwioną w KC flaszką. A teraz... mizeria. Nawet o slubie ze Szczypińską już nie wspomina, bo tą "bohaterską" decyzję już wszyscy przestali wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co do Szczypińskiej 04.05.09, 21:33 może jakaś mała operacja przyszycia penisa załatwiła by problem pani Joli Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: co do Szczypińskiej 04.05.09, 21:44 Operację mógłby przeprowadzić Dr. Garlicki. Mógłby się w ten sposób zrehabilitować. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a może dr Garlicki nie chcial tego zrobić? 04.05.09, 21:47 stąd ta cała Pisdzielska nagonka dla niego? albo operacja się nieudała i teraz i Lechu nic nie ma i pani Jola też? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a może dr Garlicki nie chcial tego zrobić? 04.05.09, 21:53 Druga część Twoich rozważań b. trafia do mojego przekonania. O tym, że Kaczyńskie sa b. mściwe od słoni wiedzą już wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Słonie są pamiętliwe, ale nie mściwe 04.05.09, 22:08 Mściwe są tylko kaczory. Szczególnie te, co nie lubią kaczek a lubią sobie pociupciać:DDD tw_wielgus napisał: > Druga część Twoich rozważań b. trafia do mojego przekonania. > O tym, że Kaczyńskie sa b. mściwe od słoni wiedzą już wszyscy. > Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Kocham Polske. Cala Polske 04.05.09, 20:42 I bardzo tez mnie sie ta Polska podoba, i interesuje sie nia, i w ogole, prosze panstwa, tego... To ja tez moge startowac w wyborach, no nie? Wszedzie. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakas Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:43 Dzisiaj wielu nie wie jak się nazywa minister edukacji, która rozwala szkolnictwo. nie wiedzą bo nie chce tego znaczna część mediów z wyborczą na pierwszym miejscu. O giertychu słyszeliśmy codziennie, a o Hall nic, chociaż doprowadza do upadku edukacje. Nic nie wiecie nic. W liceum przedmioty takie jak historia, geografia, biologia itp będą tylko w 1 klasie a potem niby rozszerzenie, a w praktyce mniej niż dzisiaj rozszerzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.chello.pl 04.05.09, 20:44 tak się kończy brak seksu ... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Pokazcie swoje piekne profile.... 04.05.09, 20:46 Tak sie sklada ze ja , jako jeden z niewielu je mam.Pokazcie swoje kosci, posmiejemy sie wszyscy.Wy sie wstydzicie siebie.Jestescie tak brzydcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zrobiłes sobie profil Wajdzik? 04.05.09, 20:49 podniosłeś sobie brwi? czy też policzki, a może wstrzyknąłeś botox - chcesz być piękny jak Ibisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: zrobiłes sobie profil Wajdzik? 04.05.09, 20:51 pakulec jestes naprawde pierwszym pajacem tego forum....gratuluje i niezazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe moher mnie pokąsał 04.05.09, 20:54 coż ja ci mogę powiedzieć Pisdzino - cieszę się ze chcesz mnie obrazić, udac ci się to nie uda, a świadczy o tym że celnie cię musiałem trafić - i to mnie cieszy ;-)- Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przepraszam... a ja to pies? Też się staram:( 04.05.09, 20:58 Odkwacz mi to natychmiast pod rygorem spotkania się z moim butem twojej dziury:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja nie jestem łasy na pochwały 04.05.09, 21:08 jak chcesz to chętnie się z tobą podzielę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przyjmuję połowę chwały z pokorą i radością:D 04.05.09, 21:13 pakulec napisał: > jak chcesz to chętnie się z tobą podzielę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy30 profil Wajdzik ma typowo Ubecki - dwie pały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:30 w oczach, na piersi czerwona gwiazda i brunatny krzyz. Na glowie kalmucka papacha, na nogach gumiaki i wystajaca słoma. taki jest Wajdzik Vel prezentation - wystarczy wejsc na te jego Ubecka strone. wajdzik - liscik dostales ????? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Pokazcie swoje piekne profile.... 04.05.09, 20:50 --Dlatego w zaciszu klawiatury trabicie o pieknie, ktorego Wam brakuje.Boicie sie smieci, jakili jestescie? Wyglad internauty w Polsce..Wyleniale wloski, przebicia kosciowe a na dodatek przy kosciotrupie brzuszek.Dziwolag?.Nie .To za statystykami. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a ty co zrobiłeś sobie sztuczny biust? 04.05.09, 20:51 że się tak chwalisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva On sobie odnowił dziurę IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 04.05.09, 20:55 między kieszonkami na drobne. Hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec będzie mógł sobie tam wetknąc teczkę 04.05.09, 20:59 albo nawet dwie teczki i jak będzie chodzić to będzie klaskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makros Re: będzie mógł sobie tam wetknąc teczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:31 Znowu masz dyżur sowiecka kralicza dziwko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ..Pokazcie swoje piekne profile.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:50 geju!poszedł won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek W szybkim tempie przybywa kretyńskich pismaków IP: *.aster.pl 04.05.09, 20:53 Szczególnie ten wysyp nasilił się w związku z kryzysem i zwolnieniami w redakcjach. No bo co można powiedzieć o panu Kopińskim. Skoro Sobecka nigdy nie była i nie będzie pieszczochem GW, to ten pan wychodzi z portek, aby zasłużyć się jako "obiektywny" dziennikarz swoim pryncypałom i stawia idiotyczne pytania. A jak zwęszył że może tu coś ugrać, to już jego móżg przestaje pracować i nie stać go na dalsze kontynuowanie rozmowy. Ale głupi i sprzedajni dziennikarze byli tuż po Gutenbergu. Tylko, czy musimy ich dzisiaj tolerować? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: W szybkim tempie przybywa kretyńskich pismakó 04.05.09, 20:56 Od Gutenberga do Michnika troche wody uplynelo.Cale szczescie ze Gutenberg to nie Michnik.Wiesz dlaczego?Bo do dzis od chwili wynalezienia druku, czytalibysmy tylko Trybune Ludu z naczelnym Michnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.dsl.netrevolution.com 04.05.09, 20:54 Sobecka wie tyle,ze nic nie wie.Najbardziej to ona wie jak calowac d- pe Rydzykowi i mieszac ludziom niewyksztalconym w glowie.Tylko tumani i analfabeci beda glosowac na takich "czubkow" wyroslych w polityce dzieki PIS-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajgec Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:11 I co ci do tego maleszkowaty obrzynku? Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ciekawe, czy Libertas odbierze 04.05.09, 21:04 PiSowi elektorat i czy będzie to zasługa wystąpienia L. Wałęsy w Rzymie? Tak czy inaczej dla mnie jest to leczenie dżumy cholerą (czy odwrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Sobecka nie wie, kto jest prezydentem 04.05.09, 21:10 wlasniem my przeczytalim artykul o intelekcie pani Sobeckiej jednomyslnie po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciwko myslim my ze kobitka ta nawet na zmywak roboty nie powinna dostac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajgec Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:15 Założ kapcie obrzynku..i podskocz na kant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apple Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: 208.184.6.* 04.05.09, 21:11 Coz, jaki kraj, tacy politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajgec Re: Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:18 Jasne ...jak prezio kacafek defraudant i gwałciciel.. Jaki kraj tacy politycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy30 oni pija na krzywy dziób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:26 i ryja jak swinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l z całym szacunkiem ale to bestializm IP: *.e-wro.net.pl 04.05.09, 21:28 dzwonie do towarzystwa opieki nad zwierzętami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie jest dobrze Sobecka nie wie, kto jest prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:29 Dlaczego najwieksze buractwo garnie sie do tej Unii? Powinna byc Komisja Estetyki i Etyki ktorej zadaniem byloby utracanie osob ktore swoim wygladem i walorami umyslowymi przynosza szkode wizerunkowi Polski w oczach innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś