gulan.1 15.05.09, 21:32 Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania przy ul. Wiklinowej Agrobexu. Czy jest ktoś też zainteresowany kupnem mieszkania w tym bloku? Chętnie zapoznam się z opiniami innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:44 a w "Agrobex" zapewniali, że taki duże zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wiklinowa Agrobex IP: 94.254.136.* 28.06.09, 14:24 bylem w agrobexie i zainteresowanie wiklinowa jest na prawde duze, swiadczy o tym juz prawie 20 (na 45) sprzedanych mieszkan, a oddanie dopiero za rok, osobiscie nie dogadalem sie co do ceny z agrobexem wiex temat odpuscilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 10:55 też się przyglądam, ale ceny trochę za wysokie rankingdeweloperow.pl/teksty/2009/6/z-wizyta-u-agrobex-poznan-ul-wiklinowa2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulan.1 Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:03 myślisz? mam na myśli ceny, bo mnie przeciwnie, wydawały się stosunkowo przystępne, ale teraz to już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wiklinowa Agrobex IP: 94.254.171.* 26.07.09, 19:48 cena jest super, mieszkania przemyślane (biuro proj. Kosta i Kurka zrobilo bardzo fajny projekt - żadnych aneksow itd)w cenie miejsce parkingowe i komorka lokatorska (do której zjezdza winda) lokalizacja blisko legow debinskich wydaje sie byc ciekawa, os.debina cale wyremontowane, zasieg komunikacji miejskiej, jesli chodzi o mnie to w tym tygodniu ide do agrobexu na powazne rozmowy, mam tylko pytanie na temat debca i os.debina, czy to spokojne osiedle?czy wszystkie hasla ktore kraza o debcu odeszly w zapomnienie? fajnie jak ktos z tamtych okolic napisalby jak to sie prezentuje wieczorami??(za kazdym razem jak tam bylem byl dzien i byl spokoj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p16vs Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.173.27.3.tesatnet.pl 16.07.10, 23:12 Witam. Mieszkam w bloku naprzeciwko od około 4 lat. Z tego co zaobserwowałem to nie ma tu jakiegoś większego chuligaństwa czy hałasów. Jednym słowem tak jak wszędzie. Chociaż z przewagą ludzi starszych (przynajmniej w moim bloku). Co jakiś czas widać patrol policji (i cieszy mnie, że to tylko patrol, a nie interwencja). Okolica spokojna. W pobliżu przedszkole i szkoła. Troszkę dalej sklepy Biedronka, Lidl, Panorama, Carrefour, Brico. Na spacer można się udać w stronę Parku leśnego Dębina. Komunikacją miejską dostaniemy się w każde miejsce bez problemu. Do samego centrum błyskawicznie. Mam nadzieję, że moja opinia naświetliła troszkę co się dzieje na Wiklinowej i w okolicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.10, 15:34 A mieszkanie 85 m akurat z aneksem... zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zdj. z16.11 i 24.3,30.5 i 30.6 zawilgocone sciany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 13:01 Czy nie wplynie to na powstawanie grzyba w mieszkaniu? Skadinad wiem,ze wplynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagang Re: Wiklinowa Agrobex IP: *.epuro.pl 26.08.10, 17:29 witam - czy ktos mi moze powiedziec jak z jakoscia tych mieszkan na wiklinowej poniewaz zamierzam kupic tu mieszkanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgi Re: Wiklinowa Agrobex IP: 195.205.46.* 28.01.11, 14:50 Ja już nawet odebrałem mieszkanie i powoli się wprowadzam. Ogólnie moje doświadczenia z Agrobexem oceniam bardzo pozytywnie. Zarówno obsługa jak i jakość oddanego mieszkania zgodna z oczekiwaniami. Teraz tylko pozostaje liczyć na komfort zamieszkania ale z tego co się orientuję okolice jest spokojna więc będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś