Gość: rozum IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 22:53 Dziękujemy za kolejne nagrania. SB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzich Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 22:57 Adam, dziekuje Ty tworzysz historie i dzięki temu ja też przeszedłem do historii. Rywin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Michnik stracił rozeznanie IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 22:58 Michnik kocha prawde objawioną przez siebie i swoją Gazetę Platformy Obywatelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: nie stracił IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 02:09 bylem na tym spotkaniu. michnik jest w porzo. troche nadęty, ale w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Michnik alternatywnie wobec rozumu IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 23:01 Michnik tworzy alternatywę wobec logiki i rozumu, żyje we własnym świecie idei. MAGIA SŁOWA PRZEROSŁA LITERATURE FAKTU a FAKT przerósł Gazetę Wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:35 Bylem na tym spotkaniu i czulem sie mocno zazenowany tym co wypowiadal naczelny Wyborczej. Wlasciwie w pewnym sensie bylo mi go zal, jak wypowiadal te wszystkie formuly autosugestii leczniczej. Hmmm, ten czlowiek chyba nawet nie zdaje sobie sprawy ze swojej ulomnosci i ze nie jest juz tym samym zaufania jakim byl w roku 1990. Ten sam a nie taki sam. Jest umaczany jak wszyscy, co sam wielokrotnie dowiodl... Nasunela mi sie mysl de Gaulle'a a ktora ma rowniez zastosowanie w przypadku Adama Michnika: "Politycy, ktorzy przeciez nigdy nie wierza w to co mowia, sa gleboko zdumieni, gdy ich sie trzyma sa slowo". Panie Adamie, niech pan przemysli swoje postepowanie. Przeciez "po czynach ich poznacie", czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 06:45 nienawidze tego nadetego zyda, ktory zgrywa sie na meza zaufania spolecznego, kombatanta itd. dlaczeo zyda?? bo w jego przypadku jest to wazne, wyborcza na ktora zginela kasa od cia, potem dostal zastrzyk od najwiekszego zydowskiego koncernu medioweggo w usa, zarzad w postaci nastepnych zydow -rapaczynska i luczywo, czytana przez ludzi uwazajacych sie za klase inteligencka, mieli tym baranom w glowach. a michnik ze swoim nam nie jest wszystko jedno, opluwa Polakow i polskosc. smacznego towarzyszu michnik, niech wam obiad i wodka z urbanem dobrze sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 17:00 jest takie miłe radio z Torunia gdzie możesz te swoje wypociny prezentować, ale tutaj stary, wstydu sobie oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 18:44 luki czytaj dalej newsweeka i wyborcza, uwazajac sie za klase inteligencka i jesli jeszcze potrafisz myslec samodzielnie, powiedz mi gdzie w swojej wypowiedzi sklamalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.iu-bremen.de 09.12.03, 20:19 Raczej sam kretynie podaj dowody na swoj tok myslenia... I z gory uprzedzam: nie wpieprzaj sie, ze pisze z Niemiec - to widza wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 22:28 1. nie nazwalem nikogo kretynem, nie obchodzi mnie ze piszesz z niemiec. to ze stosujesz sprawdzone metody zydow z sb czy wyborczej, czyli opluc zamiast dyskutowac to tez widzimy. jak mi udowodnisz gdzie sklamalem, to mozemy kontynuowac rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boromir Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 11:19 Sbek, tobie powinni dać odszkodowanie za ciężkie dzieciństwo. Musiałeś mieć stary cięzko, skoro aż tak ci na ten głupi łeb odbiło. Znajdź sobie jakiś portalik gdzie indziej i tam męcz te swoje wypociny, OK? To spływaj, na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Adam Michnik w Kapitałce na wodce z Urbanem IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 12:45 Dlaczego Adami M. nie wytlumaczy sie co robil w archiwum SB? Co stamtad wynosil?? Wiadomo powiecie ze to bujda...A ile takich palantow opluwalo ludzi ktorzy twierdzili ze ten jąkała pije wodke z Urbanem...Krzyczeli rowniez na tym forum ze to klamstwa i ze to na antene radia maryja..I co sie okazalo?? Adam M. pije wodke z Urabnem przy kroliku, jezdzi na wakacje z Jaruzelskim...a twierdziliscie ze to klamstwa.Ale debile i kretyni ktorzy na slowo o zydach i glosie krytki na mezow zaufania narodu typu Geremek czy Mazowiecki itd podniecaja sie i krzycza KLAMSTWO , ANTYSEMITYZM, RADIO MARYJA. Jestescie smieszni jak byly agent SB Adam ktory upija sie z Urbanem. Nadal bedziecie krzyczec klamstwa i brednie. Mowic o radio maryja...Nie macie argumentow? Tylko tak potrafia dyskutowac wnikliwi czytelnicy GW??? Zamiast argumentow - obelgi...Zaraz jakis inteligent napisze ze nie ma sensu tego nawet czytac...Ale przynajmniej ja spojrze w lustro i wiem ze przed soba nie klamie. Umowicie sie najlepiej z Adamem i Urabnem na wodke i rozprawijacie o tym jak to nasz narod skrzywdzil Zydow, Niemcow w Bydgoszczy w 1939 a jak juz sobie dacie w gaz to idzcie budowac z Adamem , Urabnem i Rothnebrg Centrum Wypedzonych Niemcow.Postawcie tez przed tym centrum dziela tej artystki z Gdanska Genitalia na Krzyzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Adam Michnik w Kapitałce na wodce z Urbanem IP: 195.95.19.* 10.12.03, 13:09 nie wnikajac w temat rozmowy, to po jednej stronie widac zachete do dyskusji z powodami takiego a nie innego myslenia, a z drugiej tylko obelgi i wyzwiska. zastanowcie sie ludzie i albo dyskutujcie, albo podarujcie sobie bezsensowne wpisy ARRIVA ARRIVA VIII LO SIE KIWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: prawda jest inna !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 15:38 gggg - pomyliles się to nie Michnik pił wódkę z Urbanem tylko ojciec Rydzyk, a myslisz, że skąd miał pieniadze na otwarcie radia maryja myslisz , że starczyło by pieniedzy z kopert od starych babć . A Tv Trwam , to wspólny interes Rydzyka, Czarzastego i Kwiatkowskiego. Zresztą LPR też w tym maczała paluchy, nie wiem czy wiesz ale Wrzodak to były agent Mosadu który doprowadzil niemal do upadku Ursusa ,a ze zdefrałdowanych pieniędzy otworzył Nasz Dziennik, którego głównym zadaniem jest ośmieszanie Polski , podkopywanie naszej godności i wystawianie polski jako latwy cel dla żydow amerykańskich i ich prawinkow ktorzy dzięki takim jak Ty już niebawem zaczną wygrywać procesy w amerykanskich sądach i pojdziemy z torbami. To sa fakty ,a nie moje wymysły ,ale tacy jak ty sa poprostu ślepi więc nie podchodz lepiej do tego swojego lustra , bo jeszcze pęknie tylko nie krzycz KŁAMSTWO , bo wiesz ze wszystko co tutaj napisalem to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: prawda jest inna !! IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 17:21 czy klamstwem jest, ze: -michnik jest zydem -w ub robili glownie zydzi -luczywo i rapaczynska sa zydowkami -agore sfinansowal najwiekszy zydowski koncern medialny w usa -urban pil z michnikiem (sa zdjecia) -michnik nazwal kiszczaka czlowiekiem honoru -michnik nazwal jaruzelskiego swoim przyjacielem zanim zaczniecie pluc zastanowcie sie. jak na razie ja podaje fakty, a wy mnie obrazacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: prawda jest inna !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 18:36 -Michnik jest Polakiem -w ub robili glownie Polacy -Łuczywo i Rapaczynska sa Polkami -jednym z udzialowcow agory jest duzy amerykański koncern medialny -Urban pił z Michnikiem za upadek komunizmu -Michnik nazwal Kiszczaka czlowiekiem honoru ( "panie Kiszczak jest pan czlowiekiem honoru , niech pan sie przyzna do błędów") -Michnik nazwał Jaruzelskiego swoim przyjacielem - taaa nie słyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: prawda jest inna !! IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 19:10 czytaj dalej wyborcza, przepros rosja za katyn, niemcow za wysiedlenia, zydow za niemieckie komory i bedziesz cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: prawda jest inna !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 21:07 ale nie poddawaj sie tak szybko chłopie, wróg nie śpi !!!!! A jutro w Naszym Dzienniku - "Koszerne gogle" -czyżby spisek żydowskich producentow sprzętu sportowego , w celu wyeliminowania A Malysza. Aleluja i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 22:06 Hahaha. Wiadomo Michnik pil za upadek komunizmu z Urbanem(nie interesuje mnie za co ani dlaczego chodzi o to ze tacy jak Ty krzyczeli ze to wierutna bzdura motajac obelgami i Rydzykami). Na wakacje jesli jedziesz w w dwie osoby to starasz sie zeby to nie byl to jakis dobry znajomy(wakacje co roku na Mazurach z Jaruzelski). Koncern ktory jest udzialowcem AGory(sprawdz kto jest udzialowcem).Michnik sam sie przyznaje do zydowskiego pochodzenia(czytaj uwaznie GW). W. RApaczynska wyjechala w 68 z Polski bo miala taki kaprys...Ja o faktach Ty o RAdiu Maryja...GDzie nazwalem Michnikam wrogiem Polski?? A ze jest dla mnie zwyklym jakajacym sie frajerem ktorego matka sedzina stalinowska wydawala wyroki na Polakow , ze wchodzil do archwium bezpieki jak do siebie , ze pije z urbanem ze a zreszta co ja Tobie bede tlumaczyl RAdio Maryja. Mam gdzies RAdio Maryja ale Ty tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 22:29 on nie zrozumie, bo on jest czytelnikiem gazety wyboczej i newsweeka. ma szeroka wiedze o swiecie z tych czasopism, a kazdy kto sadzi inaczej to sluchacz radia maryja, antysemita albo tepy buc on jest naprawde cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 22:58 Gość portalu: sbek napisał(a): > on nie zrozumie, bo on jest czytelnikiem gazety wyboczej i newsweeka. ooo przpraszam, jak tylko mam czas slucham Sygnałów Dnia w Radio Maryja miedzy 13.00 a 14.00 . Przestałem nawet słuchać programu Janusza Waisa "dzwonie do pana w bardzo nietypowej sprawie" (o tej samej porze na Zetce) bo wydawał mi sie mniej zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 22:45 Gość portalu: hahaha napisał(a): >A ze > jest dla mnie zwyklym jakajacym sie frajerem przyznaj się też się jąkasz, ale ciebie nikt nie chce słuchać , stąd te problemy z obiektywnym odbiorem rzeczywistości, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 23:07 A jednak nie wskazales gdzie klamie...Tak tak Radio MAryja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 23:26 no jak to ? Zrobilem to juz wczesniej, pogubileś sie z tych nerwów ? : -Michnik jest Polakiem -w ub robili glownie Polacy -Łuczywo i Rapaczynska sa Polkami -jednym z udzialowcow agory jest duzy amerykański koncern medialny -Urban pił z Michnikiem za upadek komunizmu -Michnik nazwal Kiszczaka czlowiekiem honoru ( "panie Kiszczak jest pan czlowiekiem honoru , niech pan sie przyzna do błędów") -Michnik nazwał Jaruzelskiego swoim przyjacielem - taaa nie słyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 23:39 buhehehhe luki ma klopoty ze zrozumieniem textu to napisalem ja, a nie hahaha czy jak mu tam buhehehe czytaj dale wysokie obcasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Łuki wskaz gdzie klamie.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 23:44 mała rzecz a jak cieszy kolega hahahah (jaki wyrafinowany nick) miał takie same argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Łuki wskaz gdzie klamie..Luki =Urban=Michnik IP: *.icpnet.pl 11.12.03, 01:28 Michnik nie jest Polakiem. Udzialowcem AGory jest firma zydowska. Luczywo i Rapaczynska tez nie maja korzeni polskich...Wiec Luki pokazesz gdzie ja klamie? W UB robili glownie Polacy? Ale zgodzisz sie ze Zydzi tez? Berman , Rozanski...setki nazwiski i setki ludzi z czerwonej milicji...Michnik kiedy znowu idzisz pic wodke z Urabanem ?/ Wezcie Lukiego bo to Wasz poziom..Poziom smiecia ktory nienawidzi Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:56 A czego Wy tak naprawde uczepiliscie sie tych Żydów???Niech sobie zyja i beda zdrowi.Wam tez tego zycze.... Liczy sie czlowiek,on jest najwazniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onamto Re: Adam Michnik w Kapitałce IP: *.icpnet.pl 11.12.03, 23:21 CZepiam sie agentow SB ktorzy pijac wodke z Urabnem chca uczyc narod moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra tyle nowych przypadków IP: *.tele2.pl 12.12.03, 00:12 Michnik-Zyd, Kuron-Zyd, Mazowiecki-Zyd, Wałęsa-Zyd, Papież-Zyd, ? Bierut-Polak,Gomułka-Polak, Gierek-Polak, Lepper-Polak? Odpowiedz Link Zgłoś