negativum 01.10.26, 01:23 Tylko ponad 730 muzyków Orkiestra online #wdomuzagrane - Co mi Panie dasz (arr. Adam Sztaba) To zrobiono w 6 dni 732 muzyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Po covidzie 01.10.26, 04:03 Ponad 730 muzyków wzięło udział w głośnym, internetowym projekcie Adama Sztaby zorganizowanym wiosną 2020 roku, na samym początku pandemii COVID-19. Artyści nagrali wspólnie – w warunkach domowej izolacji – nową, spektakularną wersję wielkiego przeboju zespołu Bajm pod tytułem „Co mi Panie dasz. Piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Po covidzie 01.10.26, 09:16 boggi_dan napisał: > Ponad 730 muzyków wzięło udział w głośnym, internetowym projekcie Adama Sztaby > zorganizowanym wiosną 2020 roku, na samym początku pandemii COVID-19. > Artyści nagrali wspólnie – w warunkach domowej izolacji – nową, spektakularną w > ersję wielkiego przeboju zespołu Bajm pod tytułem „Co mi Panie dasz. Piękne. Ponoć było ich tylko 732 sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś