Dodaj do ulubionych

Dom Vikingów

IP: *.gpsk.am.poznan.pl 09.12.03, 09:36
Pierwsze wrażenie mam dobre. Załatwiam tu swoją imprezę ślubną.
Widać już przy rozmowach wstępnych umiejętnośc organizacji. Mam
nadzieję, że jedzenie będzie równie dobre jak organizacja i że
po imprezie wrażenie będzie takie samo a może i lepsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafał Re: Dom Vikingów IP: 62.29.248.* 16.09.04, 12:07
      Kto jest szefem kuchni w Erik Pubie ?
    • Gość: HSV Re: Dom Vikingów IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.09.04, 11:49
      Gratulacje! Jednak na Polnej lekarzom sie powodzi! :)
    • Gość: Mr Angry Re: Dom Vikingów IP: *.icpnet.pl 11.12.06, 08:02
      pan kucharski obraża wszystkich wielbicieli steaka zamawiając dobrze wypieczony
      steak
    • Gość: Kot z Cheshire Dom Vikingów IP: *.icpnet.pl 15.12.06, 02:31
      Miałam "przyjemność delektować" się jedzeniem w tym lokalu. Była to porcja
      obiadowa (jakiś grillowany kurczak z ziemniaczkami usmażonymi-tak stało w
      karcie). Czekałam jak na zbawienie wraz z koleżanką, bo głode byłyśmy okrutnie.
      I pan kelnerka przyniosła nam danie..postawiła na stoliku..A moja koleżanka
      spojrzała...i grzecznie to pani kelnerki powiedziała: "Przepraszam bardzo, ale
      my nie zamawiałyśmy przystawek". To się okazało być daniem głównym: kurczak był
      o konsystencji podeszwy do buta a smazone ziemniaczki? Cóż, to był taki wielki
      ziemniak zawinięty we folię i upieczony w piekarniku. Po odwinięciu go...i po
      wydłubaniu oczek wraz z kłączami, niewiele zostało. Porcyjka mikroskopijna.
      Przepraszam, jestem niesprawiedliwa..Ozdobą na talerzy było mnóstwo czerwonych
      porzeczek. To właśnie dzięki nim udało nam się dotrzeć do Dramatu na porządne
      jedzenie:)
    • Gość: Mr. Not Happy Dom Vikingów IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 09:01
      Any foreigners going to this pub should be careful about being over-charged.
      They have a nasty habit of adding a few extra drinks on to your bill, if you are
      not paying attention.
      Also reservations mean nothing, if friends of the owners want your table you
      will be asked to leave or will turn up to find out you have no reservation.
      Sadly both of there are true
    • Gość: Mieszkanka Krakowa Dom Vikingów IP: *.icpnet.pl 18.06.07, 23:45
      Jestem z Krakowa. Przyjechałam w odwiedziny do znajomej z roku. Obiecała \, że
      pokaże mi Stary Rynek i jedną z najlepszych knajpek w Poznaniu!!
      Kpina!
      Podobno to jeden z najbardziej prestizowych lokali w Poznaniu?! Ciekawe co
      autor tej wypowiedzi miał na myśli?
      Jedzenie słabiutkie, ceny kosmiczne, beznadzieja. Zapraszam do Krakowa
    • malpa_w_czerwonym5 Re: Dom Vikingów 22.06.07, 02:53
      Mnie tam żarełko smakowało, ceny takie bardziej warszawskie, ale w normie. Obsługa też zdała egzamin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka