mr.elwood 02.01.04, 16:41 Czy Wam rowniez minimum raz dziennie wysiada internet ? Wystarczy potem zrestartowac modem, ale i tak jest to uciazliwe bo czasem zdarza sie to kilka, a nawet kilkanascie razy dziennie.... Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :0 Re: dobra moj gg 4892948 IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 18:26 prywata na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 22:12 Internet działa bez zastrzeżeń. Ale nie działa mi gg. Czy wymaga ono jakiś szczególnych ustawień, by działało w ramach Icpnet (inne komunikatory chodzą)? Czy znajdzie się chętna/y do pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 03.01.04, 01:35 U mnie jakiś miesiąc temu były problemy, ale teraz ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 03.01.04, 21:26 Ja od 3 lat korzystam z Icpnet'u. Do listopada korzystałem z TVK Koma i tam pomijając początki było O.k. Obecnie korzystam z Tesat'u (przeprowadzka)i w samym listopadzie była porażka, ale obecnie po rozbudowie sieci jest już o.k. Taki przypadek jak opisałeś już się wogóle nie zdarza. Pozdrawiam bula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emcia Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 03.01.04, 21:29 też tak miałam w listopadzie - parę razy dziennie wysiadał, czasem nawet restart modemu nie pomagał. Jak zadzwoniłam to mi powiedzieli, że oni nie wiedzą o co chodzi, i że może mam wirusa :P Nie miałam wirusa oczywiście, ale od dłuższego czasu wszystko działa bez zastrzeżeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Do wszystkich z Icpnet 05.01.04, 11:23 Ja wysyłałam e-maile parę razy na tydzień i za każdym razem (po jakichś paru dniach) otrzymywałam odpowiedź: "Pani zapytanie zostało skierowane do działu technicznego". Łech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Piszcie do ich !!! IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 20:03 Jasne,ze tak miałem tak przez pare dni w koncu sie wkurzyłem wysłałem meila do nich. Usterka była naprawiona jeszcze tego dnia tylko podać musiałam numer jaki jest na modemie. Potem gosciu z obsługi tech. dzwonił do mnie na kom. 2 razy z zapytanie czy wszystko gra i zeby jakby co to mu meilowac (tu podał mi meila do niego). Profesjonalnie i w ogole :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.elwood Re: Piszcie do ich !!! 05.01.04, 23:50 Oslodziles lekko moja ochote do zrobienia awantury ;-) Tak wiec sprobuje jutro grzecznie im przez telefon powiedziec w czym problem. Ale jesli nie bedzie tak jak mowisz to bedzie zle !!! :D _________________________________________ Pozdrawiam elwood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Piszcie do ich !!! IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 17:29 Napisz jak tam poszło i czy jest oki, a na przyszłosc to weź od tych z tech. meila. teraz w dobie internetu komu chce sie odbierac tel. ?? Każdy szanujacy sie spec ma meila i według nie tylko moich spostrzeżeń czas reakcji na meila jest szybszy niz na tel. To by mógł ktos zbadać. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eles Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 17:42 Zdarza mi się Odpowiedz Link Zgłoś
bostonczyk Re: Do wszystkich z Icpnet 07.01.04, 11:37 mr elwood czekamy jak tam poszło....... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.elwood Re: Do wszystkich z Icpnet 08.01.04, 15:42 :-) Nie wiem czy sie doczekacie, bo troche sie uspokoilo :) Poza tym w ciagu dnia raczej jest wszystko ok - wiec jestem spokojny. Wysiada najczesciej wieczorem - kiedy oni nie pracuja. I zawsze wtedy obiecuje sobie ze rano zadzwonie. A potem rano jest wszystko ok wiec nie mam motywacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do wszystkich z Icpnet IP: *.icpnet.pl 08.01.04, 17:26 Tu masz meila do tech. : avatara@icpnet.pl, podaj numer HFC MAC ID podany na obudowie modemu i napisz im co sie dzieje i kiedy. Po co dzwonic oni soebie to sprawdza i dadza Ci znać, jak jestes w domu to podaj tez numer stacjonarny i godziny w których jestes..mnie pomogło. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.elwood Re: Do wszystkich z Icpnet 08.01.04, 17:28 Dziekuje. Jak sie jeszcze chociaz raz powtorzy to na pewno napisze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś