drmuras 04.09.09, 08:11 Brawo Chlasta !!! Troche prawdy w tym obłudnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewar121 Popis wiernego pieska Agory i Michnika :) Żałosne. 04.09.09, 08:55 Ciekawe jaką premię da mu Michnik w jego macierzystej redakcji za ten wspaniały popis kultury i szacunku do ludzi? :) To się nazywa wysoka kultura ludzi związanych z gazetą wyborczą. Ciekawe czy pan Chlasta byłby tak odważny w czasie wojny? Pewnie szybko by uciekł ze swoimi ziomkami do Rosji lub Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 09:36 Dlaczego tak namiętnie wypomina się Farfałowi 'neofaszyzm', a jeżeli ktoś wypomina np. pani Szymborskiej fascynację Stalinem, to jest okrzyknięty mianem oszołoma?! Czy ktoś może udzielić rzeczowej odpowiedzi skąd taki brak symetrii?! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 09:51 onlyjkm napisała: > Dlaczego tak namiętnie wypomina się Farfałowi 'neofaszyzm', a jeżeli ktoś > wypomina np. pani Szymborskiej fascynację Stalinem, to jest okrzyknięty mianem > oszołoma?! > > Czy ktoś może udzielić rzeczowej odpowiedzi skąd taki brak symetrii?! Jan jest głupi a Stefan mądry. Czy może ktoś mi wyjaśnić skąd taki brak symetrii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Czegoś tu nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:56 Po co? I tak nie zrozumiesz, bo robisz za tego "Jana". Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:05 Gość portalu: mw napisał(a): > Po co? I tak nie zrozumiesz, bo robisz za tego "Jana". Może jednak spróbuj odpowiedzieć. Obiecuję, że ja spróbuję zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Czegoś tu nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:08 Odpowiadam: jest zapotrzebowanie na taką niesymetrię, bo Stefan jest nasz, a Jan wasz. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:09 Gość portalu: mw napisał(a): > Odpowiadam: jest zapotrzebowanie na taką niesymetrię, bo Stefan jest > nasz, a Jan wasz. Nie, to ty myślisz w ten sposób (my - oni). Nie ma "nasz", "wasz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Czegoś tu nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:14 Jak nie ma? Przecież prawie wszyscy piszą tu, że Farfał był pisu albo elpeeru. To chyba dla tych piszących jest ""my i oni"? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:18 Gość portalu: mw napisał(a): > Jak nie ma? Przecież prawie wszyscy piszą tu, że Farfał był pisu > albo elpeeru. To chyba dla tych piszących jest ""my i oni"? To martw się o tych piszących, że dzielą sobie świat na "onych" i "naszych" zamiast prościej - na mądrych i głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Czegoś tu nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:20 Własnie się martwię i próbuję im to uzmysłowić, a ty mi przeszkadzasz głupimi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:22 Gość portalu: mw napisał(a): > Własnie się martwię i próbuję im to uzmysłowić, a ty mi > przeszkadzasz głupimi komentarzami. :D Odpowiedz Link Zgłoś
varvar w Polsce władzę zmonopolizował faszystowski układ 04.09.09, 10:44 postsolidarnościowy z którego wywodzą się i zwolennicy Prezydenta i zwolennicy Premiera. Jak się rodzil faszyzm Przyglądam sie od czterech lat PiSowi i nasuwa mi się analogia z czymś, co koszmarnie doświadczyło Europę i świat. Proszę porównać to, co opiszę (a piszę o FAKTACH), z tym co mamy do czynienia w PiSuarze i co robią fanatycy braci Kw@czyńskich z nimi samymi. Pisałem to już kiedyś na tym forum ale przypomnę w skrócie czym się charakteryzuje faszyzm jako ideologia. Oczywiście głosi hasła nacjonalistyczne i skrajnie nacjonalistyczne, antyliberalne, dąży do utworzenia państwa monopartyjnego i totalitarnego. Głosi zupełnie irracjonalne, XIX wieczne nacjonalistyczne doktryny solidaryzmu społecznego, gdyż znajduje oparcie głównie pośród niewykształconej biedoty. Gardzi ludźmi wykształconymi, bo rozumie że w nich znajdzie gorących przeciwników tej chorej ideologii. W Polsce żeby takich ludzi ośmieszyć i zohydzić, nazwano WYKSZTAŁCIUCHAMI. Faszyzm tworzył całkowicie nierealny pogląd na świat oparty na micie *misji dziejowej* wskazując wyższości swojego narodu nad wrogiem - sprawcą wszelkiego zła społecznego. Dla faszyzmu niemieckiego wrogiem był *twór żydowski* i komunizm, dla włoskiego *zgniły liberalizm*, dla innych *międzynarodowa plutokracja* itp. Misja dziejowa narodu miała uzasadniać pełną instytucjonalizację życia społecznego i całkowite podporządkowanie jednostki interesowi państwa. Na takim fundamencie rozwijały się idee prowadzące do utożsamiania się narodu z państwem, państwa z rządem a rządu z wodzem. Oddziaływania na społeczeństwo prowadzono metodą propagandową opartą na szerokiej demagogii społecznej podsycającej niezadowolenie mas ukierunkowując do antysemityzm i antykomunizm, oczywiście ukrywając prawdziwe przyczyny nędzy i pauperyzacji społeczeństwa. Może widzicie wspólne cechy faszyzmu z dzisiejszym kierunkiem działania i działaniem rządzących. Podawajcie przykłady - liczą się każde *otwarte oczy*. Bo mnie analogia z PiSem i ich ideologia oparta na *solidaryźmie państwowym*, szukaniu wrogów, UKŁADU i tych wszystkich którzy sikają do mleka Kw@czyńskim, aż bije po oczach....)) Biber fakty.interia.pl/prasa/news/niezwykly-gest-prezydenta-czechy-zaskoczone/komentarze,1362293,,25514672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: w Polsce władzę zmonopolizował faszystowski u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:48 Widzimy zbieżność tego co piszesz ze szczuciem społeczeństwa na Farfała i chyba to nie zwolennicy pisu szczują. Więc daj sobie na luz. Myślę, że ze stony Kaczyńskich faszyzacja kraju nam nie grozi, raczej dekomunizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk tylko u ruskich i dzikusów jest nasz i wasz 04.09.09, 10:14 ale widać dobre czasy towarzyszów jeszcze miło wspominasz ubeku piergolony (jak mawia słynna postać Adasia M.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: tylko u ruskich i dzikusów jest nasz i wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:16 To "ubeku pie...ny" to domnie było? Dobre sobie. Podziwiam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: tylko u ruskich i dzikusów jest nasz i wasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:17 Piszesz, że Szymborską znasz słabo, ale widzę, że "Twórczość" Adasia M. świetnie. Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: tylko u ruskich i dzikusów jest nasz i wasz 04.09.09, 14:48 A jak mierzysz lepszość? Bo ktoś ci tak powiedział? A ja bardziej cenię Mika Waltari a Słowacki też poetą wielkim był :). Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:04 unhappy napisał: > onlyjkm napisała: > > > Dlaczego tak namiętnie wypomina się Farfałowi 'neofaszyzm', a jeżeli ktoś > > wypomina np. pani Szymborskiej fascynację Stalinem, to jest okrzyknięty m > ianem > > oszołoma?! > > > > Czy ktoś może udzielić rzeczowej odpowiedzi skąd taki brak symetrii?! > > Jan jest głupi a Stefan mądry. Czy może ktoś mi wyjaśnić skąd taki brak symetrii? Czy w Twojej odpowiedzi Jan jest neofaszystą a Stefan stalinistą, czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:08 onlyjkm napisała: > unhappy napisał: > > > onlyjkm napisała: > > > > > Dlaczego tak namiętnie wypomina się Farfałowi 'neofaszyzm', a jeżel > i ktoś > > > wypomina np. pani Szymborskiej fascynację Stalinem, to jest okrzykn > ięty m > > ianem > > > oszołoma?! > > > > > > Czy ktoś może udzielić rzeczowej odpowiedzi skąd taki brak symetrii > ?! > > > > Jan jest głupi a Stefan mądry. Czy może ktoś mi wyjaśnić skąd taki brak s > ymetrii? > > Czy w Twojej odpowiedzi Jan jest neofaszystą a Stefan stalinistą, czy odwrotnie > ? > Po prostu dostrzegam różnicę między Szymborską a Farfałem w kontekście porównania ich obojga do "wielbicicieli ustrojów totalitarnych". A moja odpowiedź to wskazanie na różnice między ludźmi ze wskazaniem na jakość mózgu :D Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 11:59 > Po prostu dostrzegam różnicę między Szymborską a Farfałem w kontekście > porównania ich obojga do "wielbicicieli ustrojów totalitarnych". A moja > odpowiedź to wskazanie na różnice między ludźmi ze wskazaniem na jakość mózgu : > D Ale podstawowy zarzut wobec Farfała to to, że jest/był neofaszystą. Inne merytoryczne argumenty NIE padają. Nadal więc nie rozumiem, dlaczego np. GW wobec p. Szymborskiej jest tak wielkoduszna i nie wypomina jej młodzieńczych sympatii stalinowskich, a wobec Farfała jest tak surowa, że mówi tylko o jego neofaszystowskim flircie. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Czegoś tu nie rozumiem... 04.09.09, 10:10 Coooo? Szymborską słabo znam ale o fascynacji Stalinem to pierwsze słyszę. Słyszałem co prawda o fascynacji braci Kaczyńskich carską Rosją i komunizmem ale to ich rodzinna tradycja. Natomiast omawiana Szymborska? Może jakiś przykład? Ja na ten przykład mogę przedstawić żałosne wypociny Kłamczyńskiego który na radzieckiej Białorusi dyplom zdobywał. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Typowe, gdzie miałeś przeczytać, w GW? 04.09.09, 11:23 1. Po śmierci Stalina: "Pod sztandarem rewolucji wzmocnić warty wzmocnić warty u wszystkich bram Oto Partia - ludzkości wzrok Oto Partia siła ludów i sumienie? Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie". 2. Szymborska zaprasza młodych Polaków by wstępowali do partii bolszewickiej: "Pytania brzmią ostro, ale tak właśnie trzeba bo wybrałeś życie komunisty i przyszłość czeka twoich zwycięstw Partia. Należeć do niej. Z nią działać. Z nią marzyć. Z nią w planach nieulękłych. Z nią w trosce bezsennej. Wierz mi to najpiękniejsze co się może zdarzyć". Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ech, dziecko drogie, to ty k.. wiesz o zabijaniu. 04.09.09, 14:50 Ojciec mi wyjaśnił lata temu jak się tworzyło za komuny. Sam go zapytałem dlaczego niektóre strony tak bardzo nie pasują do całej reszty i dlaczego jest tak w wielu książkach. W poniższych cytatach nie widzę nic o Stalinie, widzę za to młodzieńcza wiarę w idee socjalistycznej równości wszystkich ludzi, zupełnie jak w chrześcijaństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo bo komunizm mimo że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:35 był tym samym czym faszyzm ma w Polsce sympatyków i nie został potępiony przez ONZ. bycie postkomunistą lub neokomunistą nie jest więc niczym złym. a powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Czegoś tu nie rozumiem... 08.09.09, 09:16 Sytuacja jest bardzo prosta do wyjasnienia. Szymborska uległa tzw. ukąszeniu Heglowskiemu ponad pól wieku temu, potem milion razy swoją postawą i tworczością zmazała ten grzech i odkupiła go po wielokroć. Dała się omamic diabelska filozofią w czasach, gdy jeszcze można bylo być naiwnym. Farfał wyznawał faszystowskie wartości w czasch, gdy już każdy nieuk wiedział, czym jest faszyzm. Swoich faszystowskich przekonań nigdy publicznie się nie wyrzekł, a sposób postepowana w TVP wskazuje raczej, że nadal jest im wierny. Czytelna różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Popis wiernego pieska Agory i Michnika :) Żał 04.09.09, 10:12 lewar121 napisał: > Ciekawe jaką premię da mu Michnik w jego macierzystej redakcji za ten wspaniały > popis kultury i szacunku do ludzi? :) (...) Jak to, powiedzenie prawdy o faszyście Farfale, który nie szanuje ludzi dlatego tylko, że nie są tacy sami jak on, to według ciebie jest brak szacunku? Interesujący tok rozumowania ale może poluzuj gumeczkę i niech krew tam pod czapkę dopłynie. Może jakimś cudem da to jakiś efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Popis wiernego pieska Agory i Michnika :) Żał 04.09.09, 12:21 lewar121 napisał: > Ciekawe jaką premię da mu Michnik w jego macierzystej redakcji za ten wspaniały > popis kultury i szacunku do ludzi? :) > To się nazywa wysoka kultura ludzi związanych z gazetą wyborczą. > Ciekawe czy pan Chlasta byłby tak odważny w czasie wojny? Pewnie szybko by > uciekł ze swoimi ziomkami do Rosji lub Izraela. Dobrze, że to napisałeś! Ja tam Farfała, Giertycha i im podobnych typów nie szanuję a zwalczam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 159 Re: Popis wiernego pieska Agory i Michnika :) Żał IP: *.icpnet.pl 04.09.09, 20:33 Klasyczny przykład toleracji i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Judasz Re: Popis wiernego pieska Agory i Michnika :) Żał IP: *.lexell.com.pl 04.09.09, 22:47 jedni są neonazistami inni cymbałami. Jednych i drugich trzeba nazywać po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Tok Fm i wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:50 Według naszej konstytucji Faszyzm i komunizm to to samo. Szkoda, że redaktor nie jest obrażony jak musi słuchć komunistów=faszystów w swojej pracy. Biedak jest niedouczony. Polskich faszystów niemcy mordowali, gdyż byli to patrioci walczacy z okupantem. Komuniści służyli okupantowi i im chlasta łape podaje. Chłopie troche historii się poucz! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Tok Fm i wszystko jasne 04.09.09, 10:17 A ukraińskich nacjonalistów też Niemcy, Ruscy i Polacy mordowali a byli to patrioci walczący z okupantem. Więc którą wersję historii masz na myśli, tą twoją, radziecką, której uczyli cię za komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Rozrywanie kobiet i dzieci na strzępy to nie walka 04.09.09, 11:25 z okupantem Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Tak, palenie ich żywcem w stodołach też nie. 04.09.09, 14:52 Teraz się będziemy licytowali co komu straszniejsze, czy rozerwanie żywcem czy obcięcie głowy? Co, porównamy swoją wrażliwość w czasach pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Tok Fm i wszystko jasne 04.09.09, 12:24 Gość portalu: Julka napisał(a): > Według naszej konstytucji Faszyzm i komunizm to to samo. Szkoda, że > redaktor nie jest obrażony jak musi słuchć komunistów=faszystów w > swojej pracy. > Biedak jest niedouczony. Polskich faszystów niemcy mordowali, gdyż > byli to patrioci walczacy z okupantem. Komuniści służyli okupantowi > i im chlasta łape podaje. Chłopie troche historii się poucz! OK! Konstytucja nie jest wyrocznią kogo należy szanować! Jest tylko pewne ale - są "byli", którzy zmądrzeli i są głupcy, którzy dalej trzymają się głupoty. Ja jestem w stanie zaakceptować byłego faszystę pod warunkiem, że zauważę przemianę! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Tok Fm i wszystko jasne 04.09.09, 12:39 epupecki napisał: > Gość portalu: Julka napisał(a): > > > Według naszej konstytucji Faszyzm i komunizm to to samo. Szkoda, > że > > redaktor nie jest obrażony jak musi słuchć komunistów=faszystów w > > swojej pracy. > > Biedak jest niedouczony. Polskich faszystów niemcy mordowali, > gdyż > > byli to patrioci walczacy z okupantem. Komuniści służyli > okupantowi > > i im chlasta łape podaje. Chłopie troche historii się poucz! > > OK! Konstytucja nie jest wyrocznią kogo należy szanować! Jest tylko > pewne ale - są "byli", którzy zmądrzeli i są głupcy, którzy dalej > trzymają się głupoty. Ja jestem w stanie zaakceptować byłego > faszystę pod warunkiem, że zauważę przemianę! Proszę o podanie kiedy i w jakich okolicznościach Farfał jako prezes TV promował, lub popierał faszyzm, lub inne tego typu systemy?? Konkretnie gdzie i kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: Tok Fm i wszystko jasne 04.09.09, 11:40 europacierz1 napisał: > Agora kazała RE>>>>>>> przedsiębiorstwo holokaust działa i wydało mu zlecenie na taki wyskok .to jest bardzo dochodowe przedsiębiorstwo wyciągające miliardy dolarów z poszczególnych panstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana poznaniak powiedzial prawde i nie bal sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:26 tak powienien brzmiec tytul w gw. skandalem natomiast jest to, ze prezes tvp ma neonazistowska przeszlosc i "jest to temat tabu". dla poznanskiego dziennikarza za odwage gleboki uklon. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam jest Re: poznaniak powiedzial prawde i nie bal sie IP: *.icpnet.pl 04.09.09, 08:28 Brawo! Poznaniak ma 'cojones'! Nazwał rzecz po imieniu i chwała mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Michnik i jego rodzina mają stalinowską przeszłość 04.09.09, 08:48 podobnie jak połowa kierownictwa GW. A jednak czytasz ich gazetę! Gdyby porównać ilość zbrodni takiego Franco czy Mussoliniego do Stalina, przed którym ta banda niegdyś klęczała i biła pokłony, to Duce czy Claudillo wychodzą jako wielcy humaniści. Przypieprzasz się do Farfała o kilka błędów młodości? Czemu głośno nie skrytykujesz zbrodniarza Stefana Michnika, mordercę sądowego, który od lat ukrywa się w Szwecji? Albo jego rodziców, którzy najchętniej widzieli Polskę w roli kolejnego łagru w obozie sowieckim? a może by tak powspominać pax-owską przeszłość tow. Mazowieckiego jak płakał publicznie po śmierci Stalina? Albo jak młody działacz czerwonego harcerstwa, niejaki Kuroń, biegał po szkole szukając uczniów noszących medaliki i krzyżyki? Kto mieczem wojuje od miecza ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni a Twój przodek w 1410 kolaborował z Krzyżakami 04.09.09, 09:37 na pohybel germański pachołku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: poznaniak powiedzial prawde i nie bal sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:55 A co teraz ten Farfał źle robi, że trzeba ciągle na niego napadać? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: poznaniak za kasę powie wszystko 04.09.09, 09:10 Wyrzuca kumpli Michnika z redakcji TVP. Gość portalu: mw napisał(a): > A co teraz ten Farfał źle robi, że trzeba ciągle na niego napadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: poznaniak za kasę powie wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:14 No tak Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: poznaniak powiedzial prawde i nie bal sie 04.09.09, 11:07 Gość portalu: dana napisał(a): > tak powienien brzmiec tytul w gw. skandalem natomiast jest to, ze prezes tvp ma > neonazistowska przeszlosc i "jest to temat tabu". dla poznanskiego dziennikarza > za odwage gleboki uklon. pozdrawiam. Za odwagę?? No śmieszna jesteś niepomiernie. A coś mu grozi że się tą odwagą musi wykazywać?? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 W tym postkomunistycznym kraju, 04.09.09, 08:28 tylko byli staliniści mają prawo się panoszyć i robić za autorytety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: W tym postkomunistycznym kraju, IP: *.superkabel.de 04.09.09, 08:37 a kolega woli hitlerowcow ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paralela1 Re: W tym postkomunistycznym kraju, IP: *.chello.pl 04.09.09, 10:07 nikogo nie wolę ale dziwi mnie rozpychanie się łokaciami stalinowsko-sovieckich zdrajców i parobków, w czym ta banda zdrajców uważa sie za lepszą Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 08:37 Brawo panie Grzegorzu. Należy jeszcze nadmienić iż to że neonazista siedzi w TVP jest zasługa Jarosława Kaczyńskiego. To jego niokiełznana żądza władzy wciągnęła do rządu neonazistę Girtycha z całą zgrają przydupasów w tym Farfała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Poznaniak wywołał skandal w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:56 A ty byś ich chętnie wstawił do gazu? Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 10:01 Tak, to jest bardzo dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_6.8 Re: Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 15:02 Nie mamy tyle gazu. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.blogspot.com Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 08:38 Na głównej macie Frafała zamiast Farfała. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 [...] 04.09.09, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec a mi pasowalo, co pl2512 pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 05:35 niech pisze dalej bo bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 następny "odważny" 04.09.09, 08:41 kolejny fajfus, z plecami i pewnie z korzeniami, zgrywa odważniaka ty, fajfus, zajmij się może finansowymi przewałami Palikota, koneksjami Wódczanego Bronka z WSI, postesbeckim otoczeniem Ryżego, może w prawie Olewnika coś wywęszysz, albo poszperasz w papierach o mafii paliwowej, której "nie było", zrób coś z tych rzeczy, będziesz odważny! A tak to jesteś zwykły wynajęty fajfus, każdy fajfus potrafi krzyknąć "kaczory to głupki", "Farfał to faszysta", to nic nie kosztuje, kaczory nie naślą na fajfusa bojówki z bejzbolami. A "salon"? Hmm, Aaaadaś skorzysta z rodzinnych doświadczeń Stefcia i fajfus już nie będzie taki odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: następny "odważny" IP: *.icpnet.pl 04.09.09, 08:47 taak taak, komentarz w stylu ktory "lubie" najbardziej. zabraklo tylko gdzies tam jeszcze slowa "lewacki". Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster fotoamator13,"odważny" fajfus SB...anonimowo... 04.09.09, 08:58 fotoamator13 , zajmij sie przekrętami Kaczynskich,Rydzyka, fajfusie SB. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: następny "odważny" 04.09.09, 09:08 Jakie znowu "przewały Palikota"? Gazeta "Dziennik" pada, właśnie z powodu szkalowania Janusza Palikota. Romciu Giertych też jakoś nie może nic Januszowi Palikotowi zrobić? A ty masz pieniądze na adwokata i na odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kowalewski Re: następny "odważny" IP: *.aster.pl 04.09.09, 10:40 bełkoczesz Panie odważny fotoamator. Czuć ten charakterystyczny dla PISu jad, ktory sączysz. Faszystów trzeba nazywać po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: następny "odważny" 04.09.09, 12:37 Gość portalu: Andrzej Kowalewski napisał(a): > bełkoczesz Panie odważny fotoamator. Czuć ten charakterystyczny dla > PISu jad, ktory sączysz. Faszystów trzeba nazywać po imieniu. Proszę o podanie konkretnie kiedy to Farfał jako prezes TV promował faszyzm, lub inne tego typu totalitarne systemy?? Bo na przykład niejaki Michnik niejednokrotnie bronił i promował wręcz szuje wysługujące się komuchom. Nie wspominam o dokonaniach jego, jego kolegów i rodziny. A jaką odwagą musiał się wykazać ten dziennikarzyna?? CO mu za to grozi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 159 Re: następny "odważny" IP: *.icpnet.pl 04.09.09, 20:39 Sami mówią, że były faszysta, więc w czym problem? Nie bardzo rozumiem, proszę o wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jete Barwo Poznaniak! 04.09.09, 08:41 A ja wszystkim polecam program redaktora Chlasty, codziennie od 16 w Toku. Trudno o bardziej rozsadnego i interesujacego dziennikarza. Posluchajcie i sami wyrobcie sobie poglad. Panie Grzegorzu - bardzo Pana szanuje! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Barwo Poznaniak! 04.09.09, 09:56 Super !! tylko klaskac na stojaco !! Wreszcie ktos oficjalnie na antenie powiedzial co jest zgrane !! Mowi sie o tym prawie wszecie w szanowanych srodowiskach ale ciemnogrod jest nadal ciemnogrodem...niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palestyne 04.09.09, 08:48 prawdziwi faszysci to dzis zoldacy USA czy Izraela, ktorzy codziennie zabijaja tysiace niewinnych ludzi i podobnie jak Hitler szukajac nowej przestrzeni zyciowej dla Niemiec prowadza dzis "krucjate dla Rockefellera" - wprowadzajac Nowy Porzadek Swiata, wszedzie gdzie sa niosac amerykanski styl zycia (czyli totalne zniszczenie kultury, religii - wszystkiego co siega do korzeni i jest prawdziwe, auterntyczne, w miejsce tego wprowadzjac tandete, oglupiajace media, zadluzanie krajow, polityczna korupcje, mafie, panstwo policyjne)... a dziennikarz TOK FM to sobie moze bajki opowiadac w telewizji za pieniadze i dla reklamy, wygodnie i bezpiecznie siedzac w fotelu - o faszyzmie bedzie mogl cos powiedziec, jak pojedzie w przebraniu Afganczyka do Afganistanu, albo pomieszka rok jako Palestynczyk pod okupacja Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:07 dodaj jeszcze rosję w Czeczenii wystawa.czeczenia.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:28 turbany dostaja to na co zasluzyli! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest 04.09.09, 09:52 A na co zasluzyli i dlaczego? Mozesz uzasadnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:24 Z choinki sie urwales czy po prostu od urodzenia jestes idiota? Nie widziales zamachow w Madrycie, Londynie i innych? Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Re:to jest prawdziwy faszyzm 04.09.09, 10:20 Irak...tych zdjec nie pokaze wam Wyborczaa: www.albasrah.net/images/war_crimes/index.htm images.abolkhaseb.net/falluja-massacres/index.htm images.abolkhaseb.net/air-strike/index.htm www.informationclearinghouse.info/article2611.htm www.informationclearinghouse.info/article2604.htm www.informationclearinghouse.info/article2606.htm www.informationclearinghouse.info/article2610.htm www.informationclearinghouse.info/article2604.htm www.albasrah.net/images/democracy/index.htm Palestyna ... Gaza The Killing Zone - Strefa Śmierci PL http://video.google.com/videoplay?docid=9044174549081769728 Occupation 101 http://video.google.com/videoplay?docid=-2451908450811690589 Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest 04.09.09, 10:16 mary-magdalene napisala co wiedziała... A jak widać wie niewiele. Dziecko drogie płci przeciwnej - USA i Izrael toczą słuszne wojny - popierane przez większość cywilizowanych państw. A ty sobie wyj z nienawiści. Czyżby był to jeden z objawów Twojego PMS? I pamiętaj - MAKE WAR NOT LOVE - to znakomicie redukuje ilość idiotów na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest 04.09.09, 10:42 Mam w dupie tzw "wiekszosc cywilizowanych panstw" - i nic nie zmieni prawdy o tym, ze Izrael i USA to klamcy, okupanci i mordercy ! JEDYNA "SLUSZNA WOJNA" TO WALKA Z OKUPANTEM - OBRONA DOMU I OJCZYZNY. NIE MA ZADNYCH "TERRORYSTOW" - to stworzony mit, ktory ma usprawiedliwiac (kazda) wojne. Przestan sluchac tego co Ci podaja na tacy media opisujac rzeczywistosc (a raczej siejac propagande, manipulujac informacja i okraszajac fakty "poprawnym politycznie komentarzem") - ZYJ SWIADOMIE ! MAKE LOVE NOT WAR - MILOSC jest naszym naturalnym stanem i prawem - niestety czasem ta prawda przychodzi do niektorych dopiero wraz ze smiercia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Faszysci bombarduja Afganistan, Irak i Palest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:23 nie no ty jestes prawdziwa histeryczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 nie jestem w temacie. Co tam robił Szaranowicz ? 04.09.09, 08:48 Jak jeszcze oglądałem publiczną tv, szaranowicz zajmował się sportem. To były neofaszysta go przekwalifikował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek a teraz ogladasz tylko esbeckie gó... od walterów? IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 09:40 lub też, dla odmiany, solorza-żaka trojga nazwisk (zadne nie jest prawdziwe!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 159 Re: A Ty co oglądasz ? IP: *.icpnet.pl 04.09.09, 20:42 e tam, większość i tak ogląda onli mówis Odpowiedz Link Zgłoś
madmenda Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 08:50 Poproszę o link jeżeli ktoś ma nagranie z tej wiekopomnej chwili. Brawo. Nie uśmiałem się tak już dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Wspaniale Panie Chlasta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.09.09, 08:50 Wreszcie ktoś powiedział prawde. Miejsce ludzi pokroju Farfala jest na marginesie, a nie w TV Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 wspaniale, tyle że Farfał to figurant Chyżego Ruja 04.09.09, 08:53 ale jest jeden problem - Farfał to człowiek Ryżego :))) szechterowi najmici odgrywają teatrzyki dla wykształciuli, a wykształciule mało się nie zsikają, że jakiś tam Chlastacz "dołożył" Farfałowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster fotoamator13,ty nadal jesteś chłopaczkiem Kiszczak 04.09.09, 08:56 najmitą SB z odbytem w miejscu gęby... Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Re: wspaniale, tyle że Farfał to figurant Chyżego 04.09.09, 08:57 Podejrzewam, iż niedawno wyszedłeś ze szpitala psychiatrycznego, dlatego muszę Tobie powiedzieć, że gdy byłeś w szpitalu, to zawiązała się koalicja pis-samoobrona-lpr. Na wskutek handlu stołkami szefowie tej partii desygnowali farfała na prezesa. Tak więc jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: wspaniale, tyle że Farfał to figurant Chyżego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:01 Desygnowali zgodnie z prawem, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Wspaniale Panie Chlasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:58 brawo panie Chlasta, oby więcej takich odważnych a nie przekupnych pracowało w publicznych mediach, a jeśli jak się zastanawiają czy bedą wyciągnięte z tego konsekwencje, tzn że macki PiSu jak ośmiornica dalej oplatają to co dla nich nie wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z nazwiska 04.09.09, 09:04 brawo..moze w koncu ktos zrobi porzaqdek z faszytsowskimi ideami ktore zagniezdziily sie w lbach niektoruych myslacych ze sa nie do ruszenia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:10 Proponuję od razu do gazu, po co się z nimi cackać :). Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 09:31 Gość portalu: mw napisał(a): > Proponuję od razu do gazu, po co się z nimi cackać :). Chory pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:36 Nie rozumiesz ironii? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 09:45 Gość portalu: mw napisał(a): > Nie rozumiesz ironii? Raczej taniej sztuczki erystycznej pn. redukcja do asburdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:47 A nie widzisz, że przeciwnicy faszysty (czyli miłośnicy miłości bliźniego) chcą go unicestwić? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 09:49 Gość portalu: mw napisał(a): > A nie widzisz, że przeciwnicy faszysty (czyli miłośnicy miłości > bliźniego) chcą go unicestwić? Po pierwsze byłego neonazisty bo Farfał już zmienił poglądy z tego co wiem. Po drugie nikt go nie chce unicestwić - mega skandalem jest, że taki ktoś został prezesem TVP. To bardzo fajnie widać w kontekście materiałów o II WŚ emitowanych przez TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:55 Ktoś taki, to znaczy jaki? Sam piszesz, że były. Wielu świętych było złymi ludźmi (patrz Paweł z Tarsu). Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 09:59 Gość portalu: mw napisał(a): > Ktoś taki, to znaczy jaki? Sam piszesz, że były. Wielu świętych było > złymi ludźmi (patrz Paweł z Tarsu). Ale sw. Pawel nie rzadzil TV publiczna i czynil pokute! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:06 A co złego robi Farfał i skąd wiesz, że nie czyni pokuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:59 A tu masz cytat z tego forum "mam nadzieję, że dożyje chwili, gdy ta pisiorowa swołocz zostanie pozamykana w karcerach". Inne "piękne wpisy" moderator zdążył pousować. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 10:17 Gość portalu: mw napisał(a): > A tu masz cytat z tego forum "mam nadzieję, że dożyje chwili, gdy ta > pisiorowa swołocz zostanie pozamykana w karcerach". Inne "piękne > wpisy" moderator zdążył pousować. Czego takie posty dowodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:19 Tendencji do decydowania o losach ludzi i to tylko za to, że są jacy są. Toż to faszyzm w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 10:24 Gość portalu: mw napisał(a): > Tendencji do decydowania o losach ludzi i to tylko za to, że są jacy > są. To ja jestem zły bo były neonazista moim zdaniem też nie powinien być prezesem TVP. > Toż to faszyzm w czystej postaci. Ale która wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:33 Faszyzm to faszyzm, nie ma wersji, można go tylko inaczej nazywać. Co ci przeszkadza były neonazista? Lubisz dyskryminować? Były złodziej, były sprawca wypadku, wszystko są to byli. Ludzie mają prawo błądzić i się zmieniać. Więc, gdybyś napisał, że przeszkadza ci nenazista na tym stanowisku, to byś się od niego trochę różnił, ale jak piszesz, że przeszkadza ci były, to jesteś niebezpieczny, bo stąd już niedaleko do faszysmu i ksenofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 10:47 Gość portalu: mw napisał(a): > Faszyzm to faszyzm, nie ma wersji, można go tylko inaczej nazywać. > Co ci przeszkadza były neonazista? Lubisz dyskryminować? Nie. Mam prawo nie zgadzać się na byłego neonazistę w publicznej TVP. Jako prezes prywatnej firmy by mi nie przeszkadzał. > Były > złodziej, były sprawca wypadku, wszystko są to byli. Ludzie mają > prawo błądzić i się zmieniać. Więc, gdybyś napisał, że przeszkadza > ci nenazista na tym stanowisku, to byś się od niego trochę różnił, > ale jak piszesz, że przeszkadza ci były, to jesteś niebezpieczny, bo > stąd już niedaleko do faszysmu i ksenofobii. To pytanie pomocnicze: skoro bycie byłym neonazistą to żaden kłopot co spowodowało, że Farfał podał gazetę do sądu właśnie za to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:50 Nie wiem, ale sądzę, że jak byś do kogoś powiedział "były złodzieju" to też by mógł poczuć się urażony. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 11:00 Gość portalu: mw napisał(a): > Nie wiem, ale sądzę, że jak byś do kogoś powiedział "były złodzieju" > to też by mógł poczuć się urażony. Nie, jakby miał klasę :D Tylko, że bycie złodziejem jest sankcjonowane prawnie a bycie neonazistą nie. To ostatnie to cecha mówiąca o dość daleko idącej tępocie umysłowej. Czy z tego się wyrasta? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:07 Ja też watpię. Tylko nie wiem co to znaczy być takim prawdziwym neonazistą. Kiedyś byli skini, teraz ich nie ma. Widzę, że wyznajesz zasadę - raz ukradł, to trzeba na niego uważać - ja też :). Poza tym propagowanie nazizmu jest u nas, tak jak i kradzież, karalne, więc można być byłym, zrehabilitowanym neonazistą. Ilu obecnych państwowych "menadżerów" było zwolennikami i propagatorami komunizmu w młodości i nikt ich jakoś za to nie piętnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 11:17 Gość portalu: mw napisał(a): > Ja też watpię. Tylko nie wiem co to znaczy być takim prawdziwym > neonazistą. Kiedyś byli skini, teraz ich nie ma. Widzę, że wyznajesz > zasadę - raz ukradł, to trzeba na niego uważać - ja też :). Nie do końca. Bycie neonazistą w Polsce uważam za objaw poważnej tępoty umysłowej. I nie uważam żeby to było coś z czego można wyrosnąć. > Poza tym > propagowanie nazizmu jest u nas, tak jak i kradzież, karalne, więc > można być byłym, zrehabilitowanym neonazistą. Ilu obecnych > państwowych "menadżerów" było zwolennikami i propagatorami komunizmu > w młodości i nikt ich jakoś za to nie piętnuje. Z komunizmem jest trochę inaczej. Wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:24 Wyjaśnić. Społeczeństwo jest tak różne, że to co uważasz nie ma, w skali ogółu, żadnego znaczenia. Na szczęście podobnie jest z tymi niby "neofaszystami". Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 11:42 Gość portalu: mw napisał(a): > Wyjaśnić. Po prostu nie możesz ludzi żyjących w PRL oceniać wyłącznie przez pryzmat ich (dla przykładu) należenia do PZPR. M.in. dlatego pisanie o Michniku czy Kuroniu, że służyli komunizmowi jest próbą negacji ich dokonań. Typowym pluciem. Nawet jeśli do Farfała spróbujemy zastosować tą zasadę (co jest niezłą akrobacją bo tylko wyjątkowy głupiec może być neonazistą w Polsce) to jakież ten człowiek ma dokonania? > Społeczeństwo jest tak różne, że to co uważasz nie ma, w > skali ogółu, żadnego znaczenia. Ale jak wiesz niektórzy dyskutanci nie zdają sobie z tego sprawy. > Na szczęście podobnie jest z tymi > niby "neofaszystami". Między "niby "neofaszystą" a "byłym neonazistą" widzę różnice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:50 Przecież nie ja kogoś oceniam przez pryzmat przynależności, a moi (między innymi ty) adwersarze na tym forum. Zostawmy tego Michnika i Kuronia w spokoju. Chodzi mi o to, że żyją i dobrze się mają inni, stworzeni przez komunizm oprawcy własnego narodu. Na koniec przejęzyczyłem się, użyłem złego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: faszytsow , neofaszytsow nalezy nazywac z naz 04.09.09, 11:00 arahat1 napisała: > brawo..moze w koncu ktos zrobi porzaqdek z faszytsowskimi ideami ktore > zagniezdziily sie w lbach niektoruych myslacych ze sa nie do ruszenia!!!!!!!!!! > !!! Zaiste. Przydałoby się też nazwać po imieniu dokonania niektórych innych byłych reprezentantów systemu jeszcze bardziej zbrodniczego niż faszyzm. Na przykład Michnik, Kuroń... Jakoś jednak im się tej ich "świetlanej" przeszłości nie wypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
blumkwist Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 09:05 Wielką czujnością wykazał się dziennikarz ze środowiska Wyborczej tropiąc neofaszystę w na czele TV. Brawo! Jednako jaka to szkoda, że podobnej czujności nie wykazuje owe środowisko kiedy wzdłuż i wrzesz i na każdym szczebelku panoszą się już nawet nie neo, ale po prostu komuniści. No ciekawe skąd to rozróżnienie...może to kwestia życiorysów ludzi z Gazety i ich rodzin, albo po prostu taki politiczny wybór....sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylek Re: Poznaniak wywołał skandal w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:12 Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
marpiosko Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 09:23 Dooooooooobre!!! Brawo,panie Dziennikarzu! Naziolom stanowcze"NIE"!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Poznaniak z faszystowskiego TOK FM (Agora) 04.09.09, 09:28 Wg. mnie, red. Chlasta sam reprezentuje faszystowską redakcję. Ciekawe jest też to, że dotąd redakcja TOK FM (czytaj Wyborczej) rozkładała parasol ochronny nad Farfełem. Bo dowalał PiSowi. I to nawet Logiczne - faszystowska Agora popierała neofaszystę Farfała. W końcu mają wspólne idee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Poznaniak z faszystowskiego TOK FM (Agora) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:36 a co moga mysleć zamordowanych AKowców Odpowiedz Link Zgłoś
quenin Re: Poznaniak z faszystowskiego TOK FM (Agora) 04.09.09, 09:38 Uważaj bo zrzucisz z piedestału nowego idola młodzieży. Bojownika o uwolnienie tvp od faszyzmu. Chlast - bohater - pewnie nawet ma koszulkę z che. Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 09:30 Śniadania są czasami ciężkostrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Wyeliminujmy wszystkich faszystow z naszego zycia 04.09.09, 09:33 W celu wyeliminowania wszystkich "neo-faszystow" z naszego zycia nalezaloby zdelegalizowac cale media od Radia Maryja, przez TVP, Polstat, TVN po Gazete Wyborcza...WSZYSTKICH politykow od tzw. lewicy, przez POPiS wyslac do Afganistanu, a w Polsce (wyprowadzonej ze zbrodniczych struktur takich jak UE, NATO, ONZ) wprowadzic demokracje bezposrednia, z prezydentem-reprezentantem wybieranym na roczna kadencje ! Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni brawo! 04.09.09, 09:36 mam nadzieję, że dożyje chwili, gdy ta pisiorowa swołocz zostanie pozamykana w karcerach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: brawo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 09:37 Idiota i faszysta do tego - niebezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Brawo! 04.09.09, 09:40 wreszczie ktoś to powiedział w tv! może w końcu doczekamy się jakiejś reakcji polityków a swoją droga to ciekawe że wprowadzili go politycy pozujący na prawdziwych patriotów... Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Poznaniak wywołał skandal w telewizji 04.09.09, 09:43 Nasi politycy są tylko reprezentantami swoich wyborców. Dobrze byłoby to pamiętać zamiast ujadać na siebie przy byle okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene Czarna lista 04.09.09, 09:47 "Czarna lista firm" autorstwa Klausa Wernera i Hansa Weissa, przetłumaczona i wydana w wielu krajach, wywołała oburzenie, wściekłość i protesty Czytelników. Teraz książka także w Polsce! Masz szansę dowiedzieć się jak znane i lubiane marki światowe wspierają współczesne niewolnictwo, tortury, pracę dzieci, reżimy militarne, konflikty zbrojeniowe, wojny, szantażowanie lokalnych rządów ubogich krajów, zakazane eksperymenty medyczne, dewastację środowiska naturalnego... Czarna lista firm - dowiedz się, co finansujesz, kupując produkty takich marek jak Bayer, Mercedes-Benz, McDonalds, Benetton, Kraft, Shell, Adidas czy Nike. Na świecie pracuje około 12 milionów dzieci w gospodarce eksportowej. "Dobra i usługi publiczne zostają poświęcone konkurencji na rynku gospodarczym, ludzkie podstawowe potrzeby stają się towarem". "Książka nie chybi swojego celu", osądza Spiegel. "Atakuje ona koncerny w ich najbardziej wrażliwym miejscu: ich reputację". wielkiekoncerny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 "Demokracja" przykrywką dla szubrawców -nic nowego 04.09.09, 11:35 Ale dzieci przyzwyczajajcie do pracy od małego - lepiej, jeżeli ostro i bezwzględnie zażądają od was jutro miejsc pracy, niż gdyby miały pójść w ćpuny, jak to się przydarzyło ostatniej generacji niedorajdów. Odpowiedz Link Zgłoś
sim.on poznaniak? 04.09.09, 09:50 a jakie to ma znaczenie z jakiego on miasta, że tak często się to podkreśla w tym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: poznaniak? 04.09.09, 10:24 sim.on napisał: > a jakie to ma znaczenie z jakiego on miasta, że tak często się to podkreśla w tym artykule? _________________________________________________________________ no bo to takie przenośne dowalenie W-wie przez P-ń... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poznaniak? IP: 85.232.239.* 04.09.09, 13:52 bo tylko poznaniacy maja glowe na karku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Faszysta w TV panstwowej - to jest skandal! 04.09.09, 09:57 To nie "poznaniak" wywolal skandal. To Kaczynski jest odpowiedzialny za skandal, ze faszysta jest szefem TV panstwowej. Kaczynski, ktory uwielbia pouczac innych! Odpowiedz Link Zgłoś