Gość: LUKAS_lodz IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.05, 08:27 Nie ma to jak szmatławy tekścik "poprawny politycznie"... I to się nazywa bezstronność dziennikarska? Widzę, że niektórzy z Gazety Wybiórczej bardziej nadawaliby się do Naszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekkedzlodz Re: No to jak? Szlifował czy wykładał. 30.05.05, 09:02 No to jak wreszcie jest z tym Millerem w usa. Ona tam szlifował czy wykładał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: No to jak? Szlifował czy wykładał. IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 31.05.05, 22:56 Miller dlaczego pojechałeś do USA a nie na Kubę,obrzydliwy wiarołomco.Proletariat ci tego nigdy nie zapomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
turaj1 Re: Comeback Leszka Millera 30.05.05, 11:55 ręce precz od towarzysza Millera, zadne wszawe głosy nie zagroża ostatniemu polskiemu komuniście, niech zyje PZPR i itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKAS_lodz Re: Comeback Leszka Millera IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.05, 20:52 Lepszy towarzysz Miller od "heil" Giertycha neofaszysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Comeback Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 30.05.05, 21:37 rozumiem, że wolałbyś jasny grom z jasnego nieba niż tsunami - to właśnie taka alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Comeback Leszka Millera IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 31.05.05, 23:02 Wpadła mi do sedesu odznaka zetemesu, wpadła mi do rosołu odznaka konsomołu albo mi nie wpadła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Comeback Leszka Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:17 Pozdrawiam Pola z PHP Odpowiedz Link Zgłoś