Gość: PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:50 Jagiello ma chyba z 40-lat i studiow nie potrafi skonczyc.. widzielscie go jak smiesznie sie wypowiada??A Telatycki to kto??Pierwsze slysze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.lodz.mm.pl 20.07.05, 22:12 Marek Janiak na senatora i tyle, kim jest pani Sauk? Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: PiS w Łódzkiem gotowy 20.07.05, 22:20 Kiedyś Jan Pietrzak w kabarecie mówił, aby go wybrać na prezydenta; nie będzie lepiej ale śmieszniej. A teraz Pietrzak wraca. Była już w sejmie Polska Partia Przyjaciół Piwa z innym kabaraciarzem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Jebniś Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 22:23 Gość portalu: PO napisał(a): > Jagiello ma chyba z 40-lat i studiow nie potrafi skonczyc.. Dojdą do władzy, to skończy. Szef łódzkiej Solidarności Waldemar Krenc potrzebował 5 lat żeby z wykształcenia podstawowego przejść na wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.toya.net.pl 10.08.05, 11:40 ale przynajmniej trzezwy chodzi i nie cpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 22:29 Pani Elżbieta Więcławska-Sauk jest jedynym posłem PiS z Łodzi. Co cielkawe Krzywicki nie jest z Łodzi, jest z Sieradza i chyba powinien tam pozostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 22:37 znam paru co ma wyższe wykształcenie, a półgłówki skończone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 22:27 Telatycki ma ze 60 lat i nic nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:38 z całej tej ekipy najrozsądniejszy i dobrze wykształcony jest Grabowski, ale jest super opowiedzialnym i uczciwym facetem więc szanse ma małe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: 212.51.203.* 10.08.05, 10:04 Grabowski? Dyrektor NFZ? Przecież wskadziło go tam SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
ambitambit Re: PiS w Łódzkiem gotowy 18.08.05, 18:10 hm...to się nazywa zabieranie głosu bez wiedzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Włamanie IP: 212.51.203.* 10.08.05, 10:11 Jak doniosły Łódzkie Wiadomości Dnia, 9 sierpnia 2005 r. dokonano włamania do Biura Poselskiego posłanki Prawa i Sprawiedliwości Elżbiety Więcławskiej-Sauk. Ciekawe czego szukali sprawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:59 Pan Jagiełło nie jest osobą odpowiedzialną. Zawiódł nie raz.Chyba nie powinien reprezentować nas w sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachim Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: 194.63.133.* 17.08.05, 17:36 Kogo zawiódł? Panią? Proponuję szukać odwzajemnionych uczuć :). A tak poważnie to mam okazję znać p. Jagiełłę i jak sądzę będzie znakomitym posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sauronet Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:59 Ja również go znam. I jest to tłuk do kwadratu na mój gust. kumpel z PiS mi opowiadał jak Jagiełło organizował konwencje PiS w Warszawie w Kongresowej. Efekt taki, że trzy autokary ludzi z Łódzi (i nie tylko - podobno było więcej) nie weszły na salę, bo ochrona ich nie wpuściła. Pan Jagiełło nie wpadł na to, ze Kongresowa ma ograniczona pojemność. Poza tym złamał prawo plakatując miasto przed popczątkiem kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:19 Tylko KORBEL i Krzywicki reszta to banda niekompetentnych snobów !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo_wazelina Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.crowley.pl 05.09.05, 13:29 Pozdrowienia dla Jarka. W VI LO był fajnym kolesiem. Zycze mu aby byl takim samym poslem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel Re: PiS w Łódzkiem gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:19 Krzywicki!! hahaha tłumok, który nie nadawał się nawet do prac organizacyjnych w biurze wojewody. A zastanawiałeś się dlaczego nie kandyduje z Sieradza tam gdzie był?? Bo już go tam poznano!! A Korbel to melepeta wypromowany przez Krzywickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajasicka Re: PiS w Łódzkiem gotowy 09.09.05, 20:28 No tak, ale jest przecież Mariusz Gorzeń, człowiek wykształcony jest przecież doktorem nauk medycznych, ale faktycznie za mało o nim słychać w Łodzi i okolicach, a robi bardzo dużo dobrego... warto zajrzeć na www.aktywni.org.pl Mariusz jest człowiekiem niezwykle aktywnym i myslę, ze tacy własnie są potrzebni nam młodym jak i tym wcześniej urodzonym ;-) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś