beatasss Re: Chorwacja - Najev-odradzam 18.01.06, 17:26 Szczerze odradzam jakiekolwiek kontakty z P. Najev. Dwa lata temu skuszeni ofertą Polki zarezerwowaliśmy 6 osobowy apartament w Marinie. Na miejscu okazało się, że Pani Najev zapomniała wspomnieć, że nie ma takich apartamentów. Ulokowała nas w innym beznadziejnym miejscu przy samej ulicy. Nie w apartamencie tylko w trzech pokojach na piętrze. Oczywiście zrezygnowaliśmy z takiej propozycji. Ludzie, którzy tam przebywali też byli średnio zadowoleni. Jedynym pozytywem tej porażki było znalezienie świetnego miejsca u Chorwatów. Rewelacja. Ludzie przemili, uczynni. Potwierdziło się niestety powiedzenie: kto oszuka Cię za granicą? POLAK. Odpowiedz Link Zgłoś
egradska Re: Chorwacja - Najev-odradzam 15.02.06, 16:24 nie znam p. Najev, ale ogolnie moje zdanie na temat naszych rodakow usiłujących zarobic w Chorwacji jest wysoce negatywne, nacięłam sie juz parę razy, tak że zalecam najwyższą ostrożność. Mam tu na myśli Polaków, A NIE POLSKOJĘZYCZNYCH CHORWATÓW! Wyjatkiem jest tu licencjonowana przewodniczka po Dubrowniku, p. Bożenka Korda, nie tylko kompetentna, ale i życzliwa. A z polskojęzycznych Chorwatów polecam p. Vedrana, biuro Adriatravel, nr gg:2447477 Odpowiedz Link Zgłoś