Dodaj do ulubionych

Sylwester i ferie!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 11:52
Zapraszamy na Sylwestra oraz ferie do Muszyny- Ośrodek "Nestor" blisko wyciągów NAJATRAKCYJNIEJSZE CENY W REGIONIE!!
602288215, 18 471 40 29, pzn.nestor@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: Sylwester i ferie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 06:19
      Hej! Byłam w zeszłym tygodniu w Fauście, w Krakowie i było pozytywnie :) Na tyle pozytywnie, że z pewnością, następnym razem, gdy przyjade do Krk, to zawitam do tego samego hostelu - tanio, miło, wygodnie! No i karty zniżkowe do swoich trzech lokali dają! Polecam! Kasica
    • Gość: Ewelina Kot Wawa Hostel Faust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 01:00
      jeśli chodzi o ten hostel, to rzeczywiście jest spoko, ceny im trochę wzrosły, ale dalej są najtańszym hostelem w Rynku Głównym w Krakowie, pozdro
      • Gość: Karolina Re: Hostel Faust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 04:55
        A ja nie polecam hostelu Faust, bo jak chciałam wprowadzić sobie na pokój chłopaka, to facetka z recepcji przyburzyła, że jest godzina 3 w nocy i, że to nie pora na odwiedziny i , że to niby nie dom publiczny. Dlatego już nigdy u nich się nie zatrzymam. Głupia baba! Stanowczo nie polecam, hostel nie przyjazny dziewczynom, które chcą się zabawić!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka