kwitnacaroza 20.03.11, 19:36 Cześć. Szukam taniego noclegu w Świnoujściu dla 5 osób. Termin: druga połowa lipca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sado35 Re: Wakacje - Świnoujście 20.03.11, 20:38 Szukasz nocleg to polecam fajne kwatery prywatne zdecydowanie jest tam taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitnacaroza Re: Wakacje - Świnoujście 20.03.11, 20:55 sado35: a jakie na przykład? jak ich szukać? chciałabym zarezerwować miejsce a nie jechać 'w ciemno' Odpowiedz Link Zgłoś
sado35 Re: Wakacje - Świnoujście 20.03.11, 21:00 Najlepiej poszukać w google ale to była ulica Marynarki Wojennej 74 w Świnoujsciu. tel. 605 832 620. A jedziesz z większa ilościa osób?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwitnacaroza Re: Wakacje - Świnoujście 20.03.11, 21:12 sado 35: tak jak napisałam - 5 os. Dlaczego polecasz to miejsce? Kiedy tam byłeś? Napisz mi prosze jakie tam były warunki. Chce się zorientować zanim się z nimi skontaktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sado35 Re: Wakacje - Świnoujście 20.03.11, 21:19 My tam dzwoniliśmy i zapytaliśmy się czy są wolne miejsca. Więcej jest na domekhappy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kwitnacaroza Re: Wakacje - Świnoujście 21.03.11, 09:27 25 zł na noc. wow! dzięki za stronkę. Wypożyczają tam też rowery! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię wakacje Re: Wakacje - Świnoujście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:27 aaa mówisz o tym domku happy???. Pewnie tak. Fajne miejsce i pierwszy raz spotkaliśmy się, żeby za taką cenę dawali rowery. Kompletnie za darmo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Wakacje - Świnoujście IP: *.iurid.amu.edu.pl 22.03.11, 11:25 rowery są wliczone w cenę noclegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak rowerowy Re: Wakacje - Świnoujście IP: *.iurid.amu.edu.pl 22.03.11, 17:34 No właśnie są wliczone w cenę. Bo mnie też to interesuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Wakacje - Świnoujście IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 17:38 Witam ! Miałem okazję być w tym roku w tym "domku happy". Niestety rozczarowanie moje jak i innych wczasowiczów było ogromne, 50% zdjęć zamieszczonych na stronach internetowych nie jest zgodne z rzeczywistością; nie ma grilla murowanego (na tarasie taki za 15 zł z TESCO ), nie ma ogrodu, lodówka z nie czynny zamrażalnikiem co chwile ciekła, TV to pewnie był tylko w jednym pokoju, w naszym pokoju brakowało stolika , tylko dwa ściśnięte łóżka i nic więcej, rowery woleliśmy wypożyczyć w mieście bo te które oferował właściciel nie dało się jeździć, dziwny zapach w pokojach, trochę to wszystko wyglądało jakby czas zatrzymał się 10 lat temu, poza tym samochód trzeba parkować przy innych posesjach i ciągle ktoś wyzywa. Wszystko było by w porządku gdyby właściciel napisał prawdę i zamieścił prawdziwe zdjęcia bo za taką cenę warto, a tak po co się rozczarować po przyjeździe. Plusy to: blisko POLOmarket, blisko do granicy i na plażę, miły właściciel do dogadania ale kłamczuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wakacje - Świnoujście IP: *.leon.com.pl 12.07.14, 21:22 Zacznę od plusów, bo jest ich mniej: -Cena -Blisko sklepu -Czysta pościel Teraz minusy: -Po wejściu do domu czuć smród (wprawdzie po około 3 godzinach idzie do niego przywyknąć, jednak smród to smród) -W szafie śmierdzi jeszcze bardziej. Coś w stylu naftaliny, po pół godzinie wiszenia ciuchów w szafie gwarantuję że ich nie włożycie bo przesiąkną smrodem -Kupa kurzu za łóżkami -Wypadające ze ściany, lub iskrzące gniazdka - do wyboru -Nieład, nieporządek, rzec można że syf. Zdechła osa pod grzejnikiem, świadcząca że nie było przed przyjazdem nawet poodkurzane -Setki zdechłych much w kloszach lamp widocznych po zapaleniu światła. Do tego sporego rodzaju trzmiel oraz ćma. Wszystko w kloszach. Wszystko nieżywe. -Balkon współdzielony z sąsiadami. Można zapomnieć o wyjściu na spacer i zostawieniu otwartego okna balkonowego. -Gniazdo os na balkonie, w dziurze w murze. -Sieć wifi to jakaś kpina -Nie widziałem ani jednego rowera do wypożyczenia -W dniu wyjazdu właściciel nawet nie raczył odebrać telefonu, by powiedzieć co zrobić z kluczem. Generalnie nie spodziewałem się cudów w cenie 30zł za noc, ale podstawowe warunki higieniczne (czyste pokoje), czy bezpieczeństwa (likwidacja gniazda os) nie zostały zachowanie w żadnym stopniu. Stanowczo NIE POLECAM. Jestem pewien że da się znaleźć o wiele lepszą kwaterę za tę samą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
apartament.isabella Re: Wakacje - Świnoujście 25.06.15, 15:19 Polecam apartament.isabella - mamy wolne 2 pierwsze tygodnie lipca, 3 sypialnie - idealny dla 6-8 osob, www.swinoujscie.nadmorzem.net/apartament-isabella-5/. PS. nasze zdjecia niestety nie oddaja w pelni uroku miejsca - zazwyczaj goscie po przyjezdzie sa ... milo rozczarowani! Odpowiedz Link Zgłoś