rita100 18.06.05, 22:19 za to , ze mogłam to wysłuchać i słuchać bez końca schlesien.nwgw.de/07_kolysanka11.mp3 kłaniam sie nisko i nie boje sie nocy Może będzie jeszcze coś wiecej , choć za ten dar dziekuje :) Życie, życie Ty zawsze nas zaskakujesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Borasca - dziękuje 20.06.05, 21:53 ach Borasca - mówią , ze zgoda buduje, ale energia jest w walce :) A walki bywaja piękne jeśli sa fair play :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Borasca - dziękuje 21.06.05, 21:52 borasca0107 Autor: hanys_hans Data: 21.06.2005 06:30 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- schlesien.nwgw.de/borasca0107/ schlesien.nwgw.de/borasca0107/01_noc_czerwcowa1.mp3 schlesien.nwgw.de/borasca0107/07_kolysanka11.mp3 Borasca - jaka jestem dumna, tyle radosci mi dałas. Masz wspaniały głos, masz talent i masz to , no wiesz co , no to ....melodyjność ;)))) Królowa jaśminowa :) Wiesz, że mam język niewyparzony, taka jestem już i nie mogę sie pohamować, by Ci to napisać, że kurcze jestem zauroczona Twoimi utworami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Borasca - dziękuje 21.06.05, 23:48 Wprawdzie mój język nie jest tak niewyparzony, jak Rity, ale łączę się z nia w emocjach: masz talent, a Twoje spiewanie przepełnione jest tym właśnie, czego mozna słuchac długo i ..... "przy mieleniu, przy hukaniu, w zapomnieniu, w zapomnieniu, w kołysaniu, w zapomnieniu, w kołysaniu, w zapomnieniu, kołysaniu światy czarów - czar za światem!" To ma klimat:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Borasca - dziękuje 22.06.05, 21:22 dziekuję brzoza, ujełaś to profesjonalnie :) napewno sie Borasca ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Borasca - dziękuje 24.06.05, 22:20 _*** __**_** _**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*___/___@___\___* _*___\__/*\__/___* ___*____W_____* _____**_____** _______***** *´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•` * dziekuje za piosenki Borasca :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Borasca - dziękuje 30.06.05, 22:23 sa momenty gdzie milcze jak przy tej piosence schlesien.nwgw.de/borasca/09_mewy.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Borasca - dziękuje 15.07.05, 22:42 Borasca - napisz do mnie, chcę Ci przysłać koszulkę z Olsztynem Pięknym - jest śliczna i bardzo sie ucieszysz - daję glowę. Będziesz miała Olsztyn jak my Twoje piosenki :) Jestem Twoją fanką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 17:05 aaaaaaaaahhh... to ja sobie weszlam tu do klubu w poszukiwaniu linkow do zdjec ze Zjazdu w Ence - i co widze????!!!! - taaaaaaki wateczek sie tu przeplata???!:)) ...wiec z purpurowym rumiencem slicznie Wam, Rito i Spinkoooo, dziekuje za przemile slowa !!!!!! Musze szczerze przyznac, ze zamurowalo mnie kompletnie:))))) Ritoooo - za chwilke przesle Ci swoj adres! Bardzo sie ciesze, i juz nie moge sie doczekac na przesylke!!! :))) Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 17:33 Borasca,zobacz watek "Byłam w eNce",sa fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 23:16 Hej, moje mile - dziś nie mam czasu - jutro wejde, muszę załatwić pewne sprawy i wracam na forum :) Paczka zostanie wysłana - napewno , sprawdziłam , adres jest :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 19.07.05, 22:45 Boraska , koszulka jest już spakowana, czeka tylko na wysylke - dam Ci znać, może jutro sie uda - trzymajmy kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 20.07.05, 22:17 samolot wystartował ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 25.07.05, 20:50 aahh... te samoloty! Slimacza sie strasznie... grrrr Nie moge sie juz doczekac!!!!!!! :))))) Obfotografuje sie tutaj w przesylce:) bardzo dokladnie w roznych miejscach w ramach reklamy Olsztyna w Toronto - a co.. :)) Jeszcze raz slicznie dziekuje!! Na poczciarza chyba bede z proca czekac pod domem jak sie bedzie guzdral z dostarczeniem.. grr :) Muraszko - a dlaczego ja Ciebie nigdzie na zdjeciach zjazdowych nie widzialam?? :))) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 25.07.05, 21:30 Borasca , ja sie martwię , juz powinna dojść przesyłka - polecony lotniczy :) Wyobrażam sobie jak sie będziesz cieszyć, bo koszulka jest I klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 27.07.05, 16:55 Rito, Nawet nie wyobrazasz sobie jak bardzo sie ciesze!! Cos mi sie wydaje, ze mojemu leniwemu listonoszowi grzywka spadnie niedlugo, jesli do konca tygodnia nie znajde w skrzynce zawiadomienia o przesylce :(((( ...a tu w ramach podziekowan mam dla Ciebie kwiatka wlasnej roboty:)) (tzn. sama go obfotografowalam) photos1.blogger.com/blogger/2542/1348/1600/kfiotek11.jpg Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 27.07.05, 22:22 Borasca , ucieszysz się jak ją zobaczysz, bo wspaniałość jej sie nie da opisać - ale cierpliwie czekajmy. Mam przed sobą kwitek nadania - priorytet - nic nie pisze o lotniczym, no ale chyba piechotą nie dojdzie ;))) Wiesz co mogłam pojechać na lotnisko i poprosić pasażera o przewóż koszulki na sobie ;)))))) Napewno prędzej by była przekazana. Poszukam w razie czego czy czasmi jeszcze jakiejś nie mam - a Ty pomyśl o pewnej przesyłce. Badźmy jednak dobrej myśli. Mozesz się tam zapytać ile się czeka na taka przesyłke z Polski ? Nasza nadana jest 20.07.2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 DZIEKUJEEEEEEEE!!! 01.08.05, 22:24 Rita!!! DOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSZZZZZZZZLLLLLLLLAAAAAAAAA!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: DZIEKUJEEEEEEEE!!! 01.08.05, 22:45 na to czekałam, na nic wiecej - wkladaj ją natychmiast i zobacz jaka przyjemna i jaką drogę zrobiła za czym trafila do Ciebie , kiedys trzeba napisać historie swoich koszulek z Olsztynem jest PIEKNY - bardzo sa ciekawe takie historyjki. A własnie o tym myslalam , kiedy dojdzie - wiem , ze sie cieszysz tak jak ja się cieszyłam , kiedy ją ujrzałam hahaha - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: DZIEKUJEEEEEEEE!!! 02.08.05, 00:21 Koszulka jest sliczna!!!! Nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo sie ciesze z tego prezentu!!! - jest idealna, moj ulubiony kolor - w sumie dwa ulubione kolory:))) Bede wysylac Ci regularnie fotki z miejsc, w ktorych Olsztyn bedzie dzielnie reklamowany:))) Moze dzieki temu trafie po drodze na Olsztyniakow szwendajacych sie w roznych dziwnych zakatkach? - nigdy nie wiadomo :)))) Pozdrowionka!!!! a propos zakatkow:) zalozylam sobie bloga gdzie systematycznie zaczelam wrzucac zdjecia z moich wloczeg - kiedys napewno dorobie sie polskiej wersji - narazie i tak tylko jest tam kilkanascie fotek i cytatow... wiec zapraszaaaaaam przynajmniej do obejrzenia zdjec:) www.borasca0107.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byłam 02.08.05, 22:43 Weszłam na Twoją stronkę i sie wpisalam, ale niestety nie umię angielskiego i nie wiem jak sie tą strona posługiwac :) pozdrawiam Widziałam zdjęcie pięknego nocnego jeziora Krzywego Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Byłam 05.08.05, 02:02 rita100 napisała: > Weszłam na Twoją stronkę i sie wpisalam, Bardzo sie ciesze i dziekuje!:) > ale niestety nie umię angielskiego i > nie wiem jak sie tą strona posługiwac :) Narazie sa tam tylko moje fotki i cytaty angielskie, ale gdy zaczne opisywac wedrowki to napewno postaram sie tez o polska wersje:) Narazie wystarczy kliknac na linki bezposrednio pod napisem 'previous posts'... codziennie dorzucam cos nowego. Mam nadzieje, ze podobaly Ci sie te zdjecia - oczywiscie fotka Krzywego jest moim malym skarbem... wierzyc mi sie nie chce gdy w koncu doliczylam sie roku, w ktorym to zdjecie robilam - jak ten czas szybko ucieka!! grrr - przyznasz chyba, ze koszulka Olsztyna Pieknego baaaaaaardzo pasuje do tego zdjecia!!:)) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Byłam 07.08.05, 22:40 ok - Borasca, masz teraz pracę, a ja przyjmowalam Olsztynianki w Krakowie i ledwie żyje. Było to życie wirtualne w realu. Odpowiedz Link Zgłoś