Dodaj do ulubionych

Borasca - dziękuje

18.06.05, 22:19
za to , ze mogłam to wysłuchać i słuchać bez końca
schlesien.nwgw.de/07_kolysanka11.mp3
kłaniam sie nisko i nie boje sie nocy
Może będzie jeszcze coś wiecej , choć za ten dar dziekuje :)
Życie, życie
Ty zawsze nas zaskakujesz
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Borasca - dziękuje 20.06.05, 21:53
      ach Borasca - mówią , ze zgoda buduje, ale energia jest w walce :)
      A walki bywaja piękne jeśli sa fair play :)
      • rita100 Re: Borasca - dziękuje 21.06.05, 21:52
        borasca0107
        Autor: hanys_hans
        Data: 21.06.2005 06:30 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
        schlesien.nwgw.de/borasca0107/
        schlesien.nwgw.de/borasca0107/01_noc_czerwcowa1.mp3
        schlesien.nwgw.de/borasca0107/07_kolysanka11.mp3

Borasca - jaka jestem dumna, tyle radosci mi dałas.
        Masz wspaniały głos, masz talent i masz to , no wiesz co , no
        to ....melodyjność ;))))
        Królowa jaśminowa :)
        Wiesz, że mam język niewyparzony, taka jestem już i nie mogę sie pohamować, by
        Ci to napisać, że kurcze jestem zauroczona Twoimi utworami
        pozdrawiam

• spinkaa Re: Borasca - dziękuje 21.06.05, 23:48
          Wprawdzie mój język nie jest tak niewyparzony,
          jak Rity, ale łączę się z nia w emocjach: masz talent,
          a Twoje spiewanie przepełnione jest tym właśnie, czego mozna słuchac długo i ..... "przy mieleniu, przy hukaniu,
          w zapomnieniu, w zapomnieniu,
          w kołysaniu, w zapomnieniu,
          w kołysaniu, w zapomnieniu, kołysaniu
          światy czarów - czar za światem!"

To ma klimat:-)))))
          • rita100 Re: Borasca - dziękuje 22.06.05, 21:22
            dziekuję brzoza, ujełaś to profesjonalnie :)
            napewno sie Borasca ucieszy
            • rita100 Re: Borasca - dziękuje 23.06.05, 22:08
              słysze Cię :)
              • rita100 Re: Borasca - dziękuje 24.06.05, 21:21
                poezja śpiewana - cudowna
                • rita100 Re: Borasca - dziękuje 24.06.05, 22:20
                  _***
                  __**_**
                  _**___**
                  _**___**_________****
                  _**___**_______**___****
                  _**__**_______*___**___**
                  __**__*______*__**__***__**
                  ___**__*____*__**_____**__*
                  ____**_**__**_**________**
                  ____**___**__**
                  ___*___________*
                  __*_____________*
                  _*____0_____0____*
                  _*___/___@___\___*
                  _*___\__/*\__/___*
                  ___*____W_____*
                  _____**_____**
                  _______*****
                  *´¨)
                  ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                  (¸.•´ (¸.•` * dziekuje za piosenki Borasca :)
                  • rita100 Re: Borasca - dziękuje 30.06.05, 22:23
                    sa momenty gdzie milcze
                    jak przy tej piosence
                    schlesien.nwgw.de/borasca/09_mewy.mp3
                    • rita100 Re: Borasca - dziękuje 14.07.05, 22:04
                      poslucham,warto, mówie Wam :)
                      • rita100 Re: Borasca - dziękuje 15.07.05, 22:42
                        Borasca - napisz do mnie, chcę Ci przysłać koszulkę z Olsztynem Pięknym - jest
                        śliczna i bardzo sie ucieszysz - daję glowę.
                        Będziesz miała Olsztyn jak my Twoje piosenki :)
                        Jestem Twoją fanką ;)
                        • borasca0107 to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 17:05
                          aaaaaaaaahhh... to ja sobie weszlam tu do klubu
                          w poszukiwaniu linkow do zdjec ze Zjazdu w Ence
                          - i co widze????!!!! - taaaaaaki wateczek sie tu przeplata???!:))

...wiec z purpurowym rumiencem slicznie Wam,
                          Rito i Spinkoooo, dziekuje za przemile slowa !!!!!!
                          Musze szczerze przyznac, ze zamurowalo mnie kompletnie:)))))

Ritoooo - za chwilke przesle Ci swoj adres!
                          Bardzo sie ciesze, i juz nie moge sie doczekac na przesylke!!! :)))

Pozdrawiam serdecznie!!!
                          • muraszka1 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 17:33
                            Borasca,zobacz watek "Byłam w eNce",sa fotki :)
                            • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 18.07.05, 23:16
                              Hej, moje mile - dziś nie mam czasu - jutro wejde, muszę załatwić pewne sprawy
                              i wracam na forum :)
                              Paczka zostanie wysłana - napewno , sprawdziłam , adres jest :)
                              pozdrawiam
                              • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 19.07.05, 22:45
                                Boraska , koszulka jest już spakowana, czeka tylko na wysylke - dam Ci znać,
                                może jutro sie uda - trzymajmy kciuki :)
                                • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 20.07.05, 22:17
                                  samolot wystartował ;))))))
                                  • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 24.07.05, 21:56
                                    i jak ?
                                    • borasca0107 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 25.07.05, 20:50
                                      aahh... te samoloty! Slimacza sie strasznie... grrrr
                                      Nie moge sie juz doczekac!!!!!!! :)))))
                                      Obfotografuje sie tutaj w przesylce:)
                                      bardzo dokladnie w roznych miejscach
                                      w ramach reklamy Olsztyna w Toronto - a co.. :))
                                      Jeszcze raz slicznie dziekuje!!
                                      Na poczciarza chyba bede z proca czekac pod domem
                                      jak sie bedzie guzdral z dostarczeniem.. grr :)

Muraszko - a dlaczego ja Ciebie nigdzie na zdjeciach zjazdowych nie
                                      widzialam?? :)))

Pozdrowionka.
                                      • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 25.07.05, 21:30
                                        Borasca , ja sie martwię , juz powinna dojść przesyłka - polecony lotniczy :)
                                        Wyobrażam sobie jak sie będziesz cieszyć, bo koszulka jest I klasy.
                                        • borasca0107 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 27.07.05, 16:55
                                          Rito,

Nawet nie wyobrazasz sobie jak bardzo sie ciesze!!
                                          Cos mi sie wydaje, ze mojemu leniwemu listonoszowi grzywka spadnie niedlugo,
                                          jesli do konca tygodnia nie znajde w skrzynce zawiadomienia o przesylce :((((

...a tu w ramach podziekowan mam
                                          dla Ciebie kwiatka wlasnej roboty:))
                                          (tzn. sama go obfotografowalam)
                                          photos1.blogger.com/blogger/2542/1348/1600/kfiotek11.jpg
                                          Pozdrawiam serdecznie!
                                          • rita100 Re: to jaaaaaaaaaaaaa dziękuje!! :) 27.07.05, 22:22
                                            Borasca , ucieszysz się jak ją zobaczysz, bo wspaniałość jej sie nie da opisać -
                                            ale cierpliwie czekajmy.
                                            Mam przed sobą kwitek nadania - priorytet - nic nie pisze o lotniczym, no ale
                                            chyba piechotą nie dojdzie ;)))
                                            Wiesz co mogłam pojechać na lotnisko i poprosić pasażera o przewóż koszulki na
                                            sobie ;)))))) Napewno prędzej by była przekazana.
                                            Poszukam w razie czego czy czasmi jeszcze jakiejś nie mam - a Ty pomyśl o
                                            pewnej przesyłce. Badźmy jednak dobrej myśli.
                                            Mozesz się tam zapytać ile się czeka na taka przesyłke z Polski ?
                                            Nasza nadana jest 20.07.2005 :)
                                            • borasca0107 DZIEKUJEEEEEEEE!!! 01.08.05, 22:24
                                              Rita!!!
                                              DOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSZZZZZZZZLLLLLLLLAAAAAAAAA!!!!! :)))))))
                                              • rita100 Re: DZIEKUJEEEEEEEE!!! 01.08.05, 22:45
                                                na to czekałam, na nic wiecej - wkladaj ją natychmiast i zobacz jaka przyjemna
                                                i jaką drogę zrobiła za czym trafila do Ciebie , kiedys trzeba napisać historie
                                                swoich koszulek z Olsztynem jest PIEKNY - bardzo sa ciekawe takie historyjki.
                                                A własnie o tym myslalam , kiedy dojdzie - wiem , ze sie cieszysz tak jak ja
                                                się cieszyłam , kiedy ją ujrzałam

hahaha - pozdrawiam
                                                • borasca0107 Re: DZIEKUJEEEEEEEE!!! 02.08.05, 00:21
                                                  Koszulka jest sliczna!!!!
                                                  Nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo sie
                                                  ciesze z tego prezentu!!! - jest idealna,
                                                  moj ulubiony kolor - w sumie dwa ulubione kolory:)))

Bede wysylac Ci regularnie fotki z miejsc,
                                                  w ktorych Olsztyn bedzie dzielnie reklamowany:)))
                                                  Moze dzieki temu trafie po drodze na Olsztyniakow
                                                  szwendajacych sie w roznych dziwnych zakatkach? - nigdy nie wiadomo :))))

Pozdrowionka!!!!

a propos zakatkow:)
                                                  zalozylam sobie bloga
                                                  gdzie systematycznie zaczelam wrzucac zdjecia
                                                  z moich wloczeg - kiedys napewno dorobie
                                                  sie polskiej wersji - narazie i tak tylko
                                                  jest tam kilkanascie fotek i cytatow... wiec zapraszaaaaaam
                                                  przynajmniej do obejrzenia zdjec:)
                                                  www.borasca0107.blogspot.com/
                                                  • rita100 Re: Byłam 02.08.05, 22:43
                                                    Weszłam na Twoją stronkę i sie wpisalam, ale niestety nie umię angielskiego i
                                                    nie wiem jak sie tą strona posługiwac :)
                                                    pozdrawiam
                                                    Widziałam zdjęcie pięknego nocnego jeziora Krzywego
                                                  • borasca0107 Re: Byłam 05.08.05, 02:02
                                                    rita100 napisała:

> Weszłam na Twoją stronkę i sie wpisalam,

Bardzo sie ciesze i dziekuje!:)

> ale niestety nie umię angielskiego i
                                                    > nie wiem jak sie tą strona posługiwac :)

Narazie sa tam tylko moje fotki i cytaty angielskie,
                                                    ale gdy zaczne opisywac wedrowki to napewno
                                                    postaram sie tez o polska wersje:)

Narazie wystarczy kliknac na linki bezposrednio
                                                    pod napisem 'previous posts'...
                                                    codziennie dorzucam cos nowego.

Mam nadzieje, ze podobaly Ci sie te zdjecia -
                                                    oczywiscie fotka Krzywego jest moim malym skarbem...
                                                    wierzyc mi sie nie chce gdy w koncu doliczylam sie
                                                    roku, w ktorym to zdjecie robilam - jak ten czas
                                                    szybko ucieka!! grrr - przyznasz chyba, ze koszulka
                                                    Olsztyna Pieknego baaaaaaardzo pasuje do tego zdjecia!!:))

Pozdrowionka.
                                                  • rita100 Re: Byłam 07.08.05, 22:40
                                                    ok - Borasca, masz teraz pracę, a ja przyjmowalam Olsztynianki w Krakowie i
                                                    ledwie żyje. Było to życie wirtualne w realu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka