Dodaj do ulubionych

Wakacje nad morzem - 2013

07.01.13, 19:54
Szukamy godnych warunków zakwaterowania w nadmorskim mieście, oferujące:

- pokój dla 2 osób dorosłych plus 2 dzieci z pełnym wyżywieniem (śniadanie, obiad, kolacja) - standard średni/wyższy;
- odległość od morza: do 200 metrów;
- własny parking.

Co możecie polecić w powyższym zakresie?
Obserwuj wątek
    • betty842 Re: Wakacje nad morzem - 2013 20.01.13, 17:54
      My w zeszłym roku ( i w tym też jedziemy) byliśmy w Karwii w OW Sęk. Tyle,ze są to domki i wyżywnienie w formie HB-akurat ta forma wyżywienia bardzo nam odpowiadała ponieważ podczas śniadania można przygotować sobie kanapki,które jedliśmy na plaży (nie trzeba było schodzić z plaży na obiad a potem znów wracać) a dopiero o 16.00 schodzilismy na obiadokolacje. Nam osobiście bardzo sie podobało,z tym,że Karwia jest małą miejscowością.Do plaży mieliśmy ok 100m.
      Natomiast nasi znajomi byli w Pobierowie w Diamencie. Są tam i domki i hotel z figlorajem. Pełne wyżywienie. Ale z koleji do plaży ok 500-600m.
      • trawel_001 Re: Wakacje nad morzem - 2013 21.01.13, 13:12
        My byliśmy w domu Skrzypkowscy.pl w Karwi - było bardzo przyjemnie. W środku miejscowości, wszędzie blisko a jednak spokój.
    • koala0405 Re: Wakacje nad morzem - 2013 21.01.13, 16:28
      Chata Rybaka w Ustroniu Morskim ma jeden pokój typu studio i apartament ale oprócz tego pokoje dwu i trzyosobowe. Na miejscu stołówka z pysznym wyżywieniem, plac zabaw z trampoliną, huśtawkami, i innymi zabawkami dla dzieci, bezpłatny ogrodzony parking, do plaży polna ścieżka /200 m/. Ja jeżdżę tam co roku do tego pokoju typu studio /jest jeden więc najczęściej wybierany przez 4 os rodziny/ ale w tym roku na wakacje spodziewamy się dziecka więc niestety nie pojedziemy. Może skorzystacie?
    • twin23 Re: Wakacje nad morzem - 2013 25.01.13, 19:21
      Udane wakacje w Pobierowie

Jeśli szukacie czegoś fajnego, jeśli chcecie czuć się swobodnie, zerknijcie na portal pięknej nadmorskiej miejscowości jaką jest Pobierowo

www.fajnepobierowo.pl
    • dana_5 Re: Wakacje nad morzem - 2013 28.01.13, 12:40
      Zobacz polecane dla dzieci
      • Gość: marek Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: 212.87.236.* 13.06.13, 12:23
        Jeżeli chodzi o wakacje nad morzem,to polecam Kołobrzeg,to świetna miejscowość z komfortowymi apartamentami,noclegami blisko plazy. Zobaczcie tutaj Apartament-Baltic.net
        • Gość: Jola Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 14:14
          Ja z kolei mogę polecić www.Hotel-Lidia.pl bardzo fajne miejsce w Darłówku,tutaj człowiek nabiera dystansu i solidnie wypocznie.
    • darek110666 Re: Wakacje nad morzem - 2013 28.01.13, 23:34
      Zapraszamy
    • jacekmielno Re: Wakacje nad morzem - 2013 01.02.13, 23:13
      Dla wszystkich, którzy szukają miejsca na wakacje nad morzem polecam najnowszy katalog ofert wakacyjnych http//www.wakacje.nad.morzem.net . Sam ostatnio skorzystałem. Duży wybór ofert znad całego wybrzeża. Fajnie i prosto podane, szybki dostęp do każdej oferty z linkiem do prywatnej strony www - polecam.
      Praktycznie każdego dnia przybywają nowe obiekty z różnych miejscowości.
    • weremcia Re: Wakacje nad morzem - 2013 02.02.13, 17:29
      Polecam wakacje w Jarosławcu. Byłam tam w zeszłym roku na wakacjach i mogę polecić ponieważ to bardzo miła nadmorska miejscowość. Jest spokojnie, czysto, można porządnie odpocząć.
      Wybór miejsc noclegowych jest bardzo spory więc nie mielibyście w zasadzie żadnego problemu z wynajęciem dobrej i taniej kwatery.
      • umizumi12 Re: Wakacje nad morzem - 2013 02.02.13, 20:48
        Ja poleciłabym Dziwnów. Przepiękna miejscowość. Liczne atrakcje. Co do kwatery to niezależnie od wysokości twojego budżetu znajdziesz ją na topnocleg. Sama od siebie mogę polecić willę Magnolia, w której gościłam już nie raz.
    • jacekmielno Re: Wakacje nad morzem - 2013 04.02.13, 15:54
      Polecam na wczasy nad morzem swój pensjonat - przy samej plaży U Jacka w miejscowości Mielno - www.jacek.ta.pl
    • twin23 Re: Wakacje nad morzem - 2013 05.02.13, 21:03
      Sugeruję sprawdzone oferty które polecają inne osoby, najlepiej z rodziny albo znajomych,
      bowiem wczasy nad morzem to wypoczynek oraz wspaniała zabawa dla nas jak i naszych pociech :)

Polecam ładną nadmorską miejscowość w której byłem wraz z rodzinką nad morzem, wakacyjne wspomnienia i frajda dzieciaków z różnych rozrywek które można znaleźć w Pobierowie.

To małe nadmorskie miasteczko oferuje także noclegi w pobierowie gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.
    • j.monisia Re: Wakacje nad morzem - 2013 06.02.13, 20:09
      Polecam:

www.villadeluxe.cba.pl oraz www.villaisabella.cba.pl
    • lena-mama Re: Wakacje nad morzem - 2013 12.02.13, 11:05
      Jak wakacje z dziećmi to polecam Łebę.
      Ciekawe ośrodki z atrakcjami dla najmłodszych to Relaks, Lech, Chomiczówka.
      Sprawdz też noclegi łeba, mają duzy wybór ofert i zaawansowaną wyszukiwarkę. jak wpiszesz wszystkie swoje kryteria na pewno znajdziesz coś dla siebie.
    • robert3511 Re: Wakacje nad morzem - 2013 15.02.13, 08:27
      W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.
    • lista79 Re: Wakacje nad morzem - 2013 18.02.13, 14:07
      polecam lasiesta.pl
      Jastrzębia Góra.
    • elaku Noclegi w Ustroniu Morskim 20.02.13, 21:45
      Polecam nowe pensjonaty czy wille. Z pewnością będzie bardziej komfortowo. W Ustroniu Morskim na ul. Wiejskiej jest kilka nowych willi/pensjonatów. Obecnie plac zabaw czy ścieżki rowerowe to standard. Pensjonat Ipresja w czerwcu ma ceny promocyjne, więc może warto sprawdzić?
    • 15rybka Re: Wakacje nad morzem - 2013 04.03.13, 20:34
      Polecam Pensjonat Chata Rybaka w Ustroniu Morskim.
      • koala0405 Re: Wakacje nad morzem - 2013 04.03.13, 20:53
        Ja też polecam pensjonat chata rybaka w Ustroniu Morskim. Byłam tam cztery razy i za każdym razem byłam zadowolona. W tym roku bardzo ubolewam nad tym, że nie pojadę, bo akurat w wakacje wypada mi termin porodu. W przyszłym roku na pewno tam zawitam bo jest to chyba jedyne miejsce na ziemi gdzie naprawdę mogę wypocząć. Polecałam go znajomym w ubiegłym roku i jednak pojechali robiąc nam miła niespodziankę bo prawie w tym samym terminie co my. Bardzo im się podobało, mieli apartament.
    • villaverdileba Re: Wakacje nad morzem - 2013 22.03.13, 14:21
      Polecamy Villę Verdi :)

Villa Verdi to noclegi blisko morza. Wysoki standard i dodatkowe atrakcje. Wszyscy nasi Goście mogą korzystać z basenu zewnętrznego w ogrodzie i jacuzzi. Staramy się by wakacje nad morzem były super wspomnieniem. Wakacje z dziećmi w Łebie to doskonały pomysł, a my przygotowaliśmy specjalne pokoje, Superior i Studio. Dokładne informacje na www.villaverdi.pl

Plusy Villi Verdi:
      - blisko morza! tylko 200m
      - wysoki standard
      - SPA
      - basen i jacuzzi
      - śniadanie w cenie (w formie bufetu szwedzkiego)
      - mini plac zabaw dla dzieci
      - pokoje rodzinne (Superior i Studio)

Zapraszamy na wakacje nad morzem 2013!

Wakacje nad morzem z dzieckiem. Noclegi blisko morza
      • milamar1 Re: Wakacje nad morzem - 2013 16.04.13, 23:33
        Tutaj masz całkiem sporo ofert e-bazafirm.net/wczasy-nad-morzem-c-454.html
      • Gość: mi_rka Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 20:06
        ja mogę polecić wszystkim nadmorskim wczasowiczom portal www.przymorzu.pl/ - znajdziecie tam sprawdzone i nie drogie oferty, podane są ceny wynajmu, opisy i zdjęcia, ofert do wyboru do koloru w każdej miejscowości
    • lista79 Re: Wakacje nad morzem - 2013 23.03.13, 15:00
      polecam www.lasiesta.pl - 100 metrów od morza
    • montegeo Re: Wakacje nad morzem - 2013 23.03.13, 18:35
      zaproponowałbym Annę w Łebie - na skraju Łeby, przy lesie, z parkingiem, z pełnym wyżywieniem, pokojami 2,3 i 4 osobowymi. Standard średni.
      Do plaży będzie ok. 500 metrów - ten jeden warunek nie jest spełniony...
      Jest oczywiście plac zabaw dla dzieci.
    • elawn Re: Wakacje nad morzem - 2013 29.03.13, 08:52
      POLECAM [url=http://www.villawenel.pl]Tekst linkvillawenel-ustka
    • mediterraneo2 Re: Wakacje nad morzem - 2013 29.03.13, 18:34
      contattami michele@domiziavacanze.it e avrai una gradita sorpresa nel prezzo. Intanto guarda il Villaggio:
      www.villaggiostellamaris.it/
    • lena-mama Re: Wakacje nad morzem - 2013 03.04.13, 09:12
      Polecam Pod Strzechą w Łebie- spełniaja wszystkie warunki i mają najlepsze jedzenie nad Bałtykiem :)
      Jeżeli nie będą mieli miejsc, sprawdz jeszcze noclegi w Łebie- mają bardzo rozbudowana wyszukiwarkę, więc jak wpiszesz swoje kryteria na pewno wyskoczy coś dla Ciebie!
      • Gość: Jarek Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 13:37
        Warto sprawdzić też tańsze ale za t komfortowe noclegi w Sopocie www.Villa33Sopot.pl byłem tam i nie żałuję.
      • Gość: Marysia Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:36
        Polecam Darłówek i hotel Lidia,byliśmy tam kilkakrotni ei naprawdę jestem pod wrażeniem. Miła obsługa i komfortowe pokoje.

www.hotel-lidia.pl/
    • urlopunas.pl Re: Wakacje nad morzem - 2013 07.04.13, 23:43
      Witam. Proponuję www.urlopunas.pl
      • aktywny15 Re: Wakacje nad morzem - 2013 21.05.13, 21:51
        Polecam Sztutowo u Ewy naprawdę fajni i miło
      • aktywny15 Re: Wakacje nad morzem - 2013 21.05.13, 21:52
        Polecam Sztutowo u Ewy naprawdę fajnei i miło
        • Gość: wartek Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 12:04
          A ja polecam noclegi w starym serwisie internetowym, w którym wyszukuje każdego roku i jeszcze się nie naciąłem. Jak dla mnie są to sprawdzone wczasy nad morzem
      • Gość: kamillo Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: 212.87.236.* 13.06.13, 12:24
        Ja w tym roku wybieram sie do Kołobrzegu,znajomy polecał
        www.Apartament-Baltic.net mam nadzieję,że będzie fajnie pogoda dopisze.
    • urlopunas Re: Wakacje nad morzem - 2013 16.05.13, 19:04
      witam. Polecam Państwu ciekawą bazę noclegową
    • Gość: gość Re: Wakacje nad morzem - 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 17:29
      Jeśli chodzi o wyszukiwanie miejsc noclegowych nad morzem to polecam obokmorza.pl . Jest to fantastyczna strona, na której znajduje się wiele ofert. Można na niej znaleźć praktycznie wszystkie miejscowości nadmorskie i propozycje noclegów zarówno w motelach, hotelach, jak i campingach. Ceny są różnorodne dlatego każdy znajdzie coś dla siebie! Sprawdźcie sami: <a href=http://obokmorza.pl>obokmorza.pl</a>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka