Dodaj do ulubionych

Hale stalowe

26.09.13, 17:37
Oferujemy najwyższej jakości hale stalowe, hale astron, hale systemowe.

HALSTAL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Autoryzowany przedstawiciel ASTRON

65-058 Zielona Góra
ul. Kupiecka 93/13
tel/fax +48 68 320 39 14
halstal.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławiak Re: Hale stalowe IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 13:05
      Szczegółowe dane na stronie?
      • Gość: architekt Re: Hale stalowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.15, 11:37
        City Architekci - projekty hal, projektowanie magazynów, biura w Warszawie i SZczecinie, realizacja w całej Polsce. Szczegóły oferty i portfolio na stronie www.cityarchitekci.pl/
    • przemo112233 Re: Hale stalowe 30.01.15, 09:52
      Pracownia FUTUR oferuje gotowe projekty hal stalowych/namiotowych, zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie futur.pl/index.php/projekty-gotowe
    • truset Re: Hale stalowe 14.09.15, 09:04
      Witam.

Z mojej strony mogę polecić firmę Forinox. Solidny wykonawca do małych i średnich inwestycji.
    • anka12383 Re: Hale stalowe 31.07.18, 09:50
      Ja pracuję w firmie TLC i produkujemy schody stalowe między innymi do takich hal i magazynów oraz każdych budynków przemysłowych wymagających schody przemysłowe.
    • natulana Re: Hale stalowe 23.08.18, 13:24
      Do postawienia hali stalowej polecam firmę Commercecon z Konstantynowa Łódzkiego, z umowy na generalne wykonawstwo hali magazynowej wywiązali się wzorowo, zgodnie z założonym terminem i budżetem. Firma działa na zasadzie "zaprojektuj i wybuduj" dostosowuje zakres prac i projekt do potrzeb klienta, produkują także własne konstrukcje. Mają starannie skompletowany zespół fachowców, pewny i solidny.
      • Gość: septim Re: Hale stalowe IP: *.dynamic.mm.pl 29.01.19, 11:39
        Jakiś czas temu postanowiliśmy rozbudować firmę o nową magazynową halę stalową oraz zdecydowaliśmy się na usługi firmy MCM.
        Firma zaoferowała najlepszy zakres usług i jakość w stosunku do ceny
        www.mcmproject.com.pl/strefa-inwestora/optymalizacja-kosztow-budowy-hali-uwzgledniajac-rozwiazania-materialowe-i-wymagania-techniczne?page=4
        Hale stalowa przekonała mnie do siebie trwałością, szybkim czasem budowy, szerokim zakresem zastosowania, możliwością bezproblemowej rozbudowy.

Poza tym cenowo jak sobie wszystko porównywałem, wychodzi o wiele taniej niż gdybym decydował sie na halę murowaną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka