kol.3 28.12.13, 08:43 Szukam sprawdzonego miejsca na noclegi w starej części Rowów w zacisznej willi. Pensjonaty wszelkie odpadają bo są zbyt hałaśliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar.kry Re: Rowy willa 30.12.13, 14:29 Fajna miejscowość :) Byłam tam nie raz, co do pensjonatów to się nie zgadzam, bo nie wszystkie są hałaśliwe :) Ja np bylam w tym i był spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rowy willa 30.12.13, 18:46 W Rowach bylam kilkanaście razy. Michałek jest w nowej części Rowów i w dodatku bardzo daleko od morza. Poza tym był zachwalany przez mamy małych dzieci. brrr... nie, nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Rowy willa 11.01.14, 14:53 jak miejsce z klimatem to - Pod Dobrym Aniołem Komfortowa willa z wygodami, właściciel jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
aruen7 Re: Rowy willa 11.01.14, 15:56 Tak przy okazji chciałam zapytać jak wygląda dojście do morza w Rowach. Od miejsca, w którym można zaparkować jest w miarę płasko czy też z górki, pod górkę albo po schodach? Dla mnie do zaakceptowania płaskie dojście albo bardzo łagodne wzniesienie. Odpowiedz Link Zgłoś