Gość: binka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:49 Witam, Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile kosztuje dojazd tramwajem konnym na Morskie oko? Pozdrawiam Bianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krah-to Re: Morskie Oko 29.08.05, 14:05 Gość portalu: binka napisał(a): > Witam, > Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile kosztuje dojazd tramwajem konnym na Morskie o > ko? > Pozdrawiam > Bianka Witaj Bianka Byłem tam na przełomie maja i czerwca Morskie Oko było jeszcze zamarznięte Jeśli chodzi o cenę to za przejazd w górę żądają 30zł ale można się targowac Ja zapłaciłem 15zł przejazd w dół kosztuje 10zł-5zł dzieci bezpłatnie Pozdrawiam Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Morskie Oko IP: *.chello.pl 29.08.05, 17:47 Konie wożące ludzi nad Morskie Oko są nieziemsko zmęczone, wręcz wyczerpane z przepracowania. Jeśli nie chcesz się przyczyniać do cierpienia zwierząt i wzbogacania się przygłupich góralskich woźniców przespaceruj się kilka kilometrów wygodnym asfaltem. Naprawdę nie warto zamęczać koni!!! Odpowiedz Link Zgłoś