Dodaj do ulubionych

Weekend majowy w Łebie-Zapraszamy

IP: *.centertel.pl 10.03.07, 14:05
Serdecznie zapraszamy na spędzenie weekendu majowego w przepięknej
miejscowości, jaką jest Łeba. Proponujemy Państwu pokoje z łazienkami, TV-
SAT, dostęp do aneksu kuchennego. W ogrodzie do dyspozycji Państwa stoi
murowany grill oraz stoliki wraz z parasolami. Zapewniamy darmowy zamykany
parking na terenie obiektu. Nasi goście otrzymują rabat w naszych
smażalniach, gdzie można smacznie i tanio zjeść świeżą rybkę z naszego morza.
Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową www.muza.wczasy.com gdzie
można zapoznać się z całą naszą ofertą.

Kontakt 0-59 86611-930-601 627 849
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek9930 Re: Weekend majowy w Łebie-Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:19
      I jak tu się nie wkurzać. Dopiero tyle było na forum o kulturze i zasadach
      forum wśród kwaterodawców a tu następny cwaniak znalazłó miejsce na darmową
      reklamę pod nowym , własnym wątkiem! Widzę jednak, ze moder ostatnio tu
      częściej bywa i to ściągnie szybciutko.
      • Gość: obserwatorka Re: Weekend majowy w Łebie-Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:53
        czlowieku , czy ty masz cos zglowa...bardzo dobrze ze umiescil...jest ladna
        pogoda, maj niedlugo....co w tym zlego? sobota,ladna pogoda idz janek dotlen
        sie!
        • Gość: Janek 9930 Re: Weekend majowy w Łebie-Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:33
          > czlowieku , czy ty masz cos zglowa...bardzo dobrze ze umiescil...
          Kwaterodawców i ich rodzin a ciebie szczególnie o zdanie nie pytam. Powtarzam
          apel by pani przestała mnie sledzić i trollować. Pani brak wychowania i język
          wszyscy juz poznali.
          > idz janek dotlen
          > sie!
          Niedawno wróciłem z pracy, w której większość czasu spędziłem na dworze a pani
          radzę przewietrzyc się gdzieś adekwatnie do kultury jezyka i wychowania, może
          być to ulica lub latarnia.
          Jeśli dalej będzie mnie pani zaczepiać to forum to stanie się wręcz fatalne dla
          przeciętnej osoby próbującego spokojnie w tym miejscu przebywać - wręcz
          posłuchać szumu morza. Niestety dla pani nadal będę zgłaszał naruszenie zasad
          forum przez kwaterodawców i ich posty wcześniej czy później zostana ściągnięte.
          Bez autoreklam to forum będzie czystsze i zapewniam, ze pani też będzie sie
          lepiej dyskutować z turystami.
          • Gość: obserwatorka... sluchaj dziadu, pod latarnia stala twoja matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:45
            sam robisz bledy na poziomie dziecka z pierwszej klasy a to ze jestes
            nieudacznikiem swiadczy o tym ze nie wiesz kto jest twoim ojcem nawet ..jak
            wyzej napisalam i wynos sie stad bo sa tu lidzie ktorzy maja cie w d...i tak
            pisac beda co chca nieudaczniku zyciowy
            • Gość: krzysiek super wlasnie szukalem kwatery w lebie jak dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:02
              takie ogloszenia ,na forum morze , oby bylo ich wiecej , czlowiek moze sie
              czegos dowiedziec a panu jankowi zycze wiecej zycia towarzyskiego a nie
              siedzenia calymi dniami na forum
              • maciek9714 Re: super wlasnie szukalem kwatery w lebie jak do 10.03.07, 18:18
                ja tez wlasnie szukalem w lebie...jak dobrze..
                tylko po co zaglada tu janek jak jego nie interesuja?
                a moze to jakis psychol co sie wszystkiego czepia?
                prosze ignorowac tego trola...
                • Gość: anka Re: super wlasnie szukalem kwatery w lebie jak do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:39
                  na tym forum jest miejsce i na "komercyjne" ogłoszenia i na "niekomercyjne"
                  zachwycanie się falami... Nieuczciwe byłoby pisanie przez właściciela
                  ośrodka: "właśnie wróciłem ze wspaniałego pensjonatu XY". Natomiast stawianie
                  sprawy jasno: "zapraszam o siebie", jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka