Dodaj do ulubionych

Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 tyg

20.05.07, 21:26
Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 tygodnie. Najchętniej Kaszuby,
pojezierze Drawskie lub Mazury. Dla małżeństwa z dzieckiem (5 lat). Cena max.
do 150 / doba. Najlepiej w bardzo spokojnej okolicy, z bliskim miejscem do
kąpieli.
Przyzwoity standard domku, z aneksem kuchennym.
Pozdrawiam Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: marko Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:02
      Komfortowy domek wolny dopiero od 29.07.07 .Można obejrzeć na www,mazury.urlop.info.pl Naterki.Jest to duży dom najlepiej w dwie rodziny.tel 604179461
    • Gość: zosia9977 Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: 195.116.187.* 20.05.07, 23:12
      Letni wypoczynek nad jeziorem Roś(4km do Pisza) własna linia brzegowa z pomostem
      (30m do wody), z dala od miasta, cisza, spokój, woda, las, raj dla wędkarzy,
      grzybiarzy i ich rodzin. Warunki campingowe :duża altana (3m x 5, 5m), zaplecze
      kuchenne, lodówka, światło, woda, toaleta, grill, boisko do gry w siatkę,
      ścieżki rowerowe, piękne wschody i zachody słońca. Bliski kontakt z przyrodą.
      Cena: 15zł. osobodoba, tel. zosia 880118828 e -mail zosia_ja@o2.pl
    • Gość: artur Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:07
      Witam. odpowiadając na pana zapytanie mam do zaoferowania domek letniskowy nad
      j. Narie woj. war-maz. zapraszam na stronę poświęconą temu domkowi www.hajda.glt.pl
    • Gość: ulka Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 06:59
      zapraszam na www.suwalszczyzna.com.pl/baza/dane/pobondzie25
      kwatery nad samym jeziorem
    • Gość: Artur Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:31
      Mam do zaoferowania domek na mazurach w zacisznym miejscu. Jest położony na płw
      Hajda i jest tam tylko 10 domków, z których jeden jest mój. dookoła tylko las i
      jezioro, dojazd ok 4 km przez las, nie jest to zatłoczony ośrodek. domek 2
      pokojowy (łoże małżeńskie + 2 wersalki, tv, kuchnia z wyposażeniem sztućce
      zastawa lodówka kuchenka, łazienka w kafelkach z prysznicem) zadaszony taraz ze
      stołem, domek ogrodzony żywopłotem z całkiem sporą posesją, łódka wiosłowa, ok
      100m aleją w lesie do plaży ( ładne dno i wyraźnie widoczna granica gdzie
      kończy się grunt ). cena to 120 PLN/dobę bez dodatkowych oplat. Zdjęcia mogę
      przesłać na e-mail. kontakt 606-580-423 Artur. pozdrawiam
    • Gość: cymek Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 09:04
      witam,

serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą

www.wilkasy.pl

pozdrawiam

ps.w obrębie posesji można zaparkować samochód
      stadnina koni w odległości około 200m od pensjonatu
      zarowno las jak i jezioro w odleglosci okolo 150 metrow od pensjonatu
      internet w każdym pokoju
      o saunie zapomnielśmy wspomnieć na stronie, ale jest i działa.
    • Gość: karlowice1 Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: 213.25.144.* 08.06.07, 08:11
      zapraszam w okolice Szklarskiej poreby mam do wynajecia domek letniskowy nad zalewem zlotnickim domek jest nowy wlasny parking kominek wszystkie wygody 10m do jeziora 607585293
    • Gość: Kamil Skowroński Stare Jabłonki IP: *.chello.pl 14.06.07, 14:58
      www.skowronki.starejablonki.prv.pl

pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:09
      zapraszam www.boszkowo.go.pl
    • Gość: ala Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 10:09
      posiadam domek nad j.Szelment- suwalszczyzna - po remoncie, 4 pokoje, warunki b,dobre- cena 150 zł/doba, duża działka 1000m - ogrodzona, polecam
    • sumowko123 Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 10.06.13, 10:20
      Zapraszam do naszego Siedliska na Pojezierzu Brodnickim.
      www.siedlisko-sumowko.pl
      od 20 lipca wolny jest Mały Domek, jest to nowy, drewniany budynek:
      salonik z kominkiem, aneks kuchenny łazienka, sypialnia, taras.
      Zapraszam serdecznie
    • Gość: ala Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 10:48
      posiadam domek nad. j.Szelment - bardzo dobre warunki- mo telefon 516-237-990
    • Gość: dox Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.ip.euro.net.pl 21.05.14, 06:28
      Chołowice k/Przemyśla Domek letniskowy do wynajęcia na Podkarpaciu
      – cena 140,00 za dobę za cały domek
      rzeka dostępna dla małych dzieci, przy domku płytkie miejsce do kąpania, nieco dalej łowisko dla wędkarzy
      - dla ok.6 osób.- 2 pokoje ( 2 tapczany dwuosobowe w jednym pokoju, jeden tapczan dwuosobowy w drugim pokoju- przechodnim), kuchnia, łazienka; gril;
      - spokojne miejsce na wypoczynek nad wodą, blisko lasu – grzyby, ryby
      - wygodna baza wypadowa do zwiedzania Podkarpacia - blisko Przemyśla- miasta o wielu ciekawych zabytkach, Krasiczyna- gdzie jest przepiękny zamek i park do zwiedzania, Buszkowiczek- gdzie Arboretum zachęca do romantycznych spacerów, blisko również do Lwowa na Ukrainie
      Tel. 604915655
      Email: dox_11@interia.pl
      Serdecznie zapraszamy całe rodziny + zwierzaki
    • Gość: Magda Re: Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.05.14, 09:36
      witam Mam idealny domek dla państwa;) Kaszuby ( Nad jeziorem Dobrogoszcz) 5 km do Kościerzyny, 12km Szymbark-Krzywy dom, Do jeziora 250m Bardzo czyste jeziorko, Domek w bardzoooo spokojnej okolicy dyzo zieleni na dzialce, plac zabaw na dzialce, W domku kominek. W razie zainteresowania prosze o kontakt 662-251-713

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka