Gość: inka IP: *.piwet.pulawy.pl 16.04.09, 11:00 Augustów i okolice,szukam pokoju dla 4 osób od 15.lipca br,może ktoś mógłby polecić jakieś sprawdzone miejsca. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaplanujurlop Re: Augustów -noclegi 17.04.09, 17:08 Witam, polecam zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=1241&tekst=noclegi,wakacje,Augustow,jezioro,jeziorem i zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=1552&tekst=noclegi,wakacje,Bryzgiel,jezioro,jeziorem - ładne obiekty, blisko jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idea25 Re: Augustów -noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.13, 08:25 jak jeżdżę do Augustowa to zatrzymuję się w hotelu Logos www.augustow-logos.pl/ , podałam stronkę to możesz zerknąć. Osobiście polecam bo mają przyzwoite ceny, pokoje i jedzenie oraz parking strzeżony :) Fajną mają lokalizację, 50 m od hotelu jest port żeglugi, bulwary które na spacery są idealne,ciągną się nad same jezioro, a do centrum spacerkiem jest około 10 min. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika_a3 Re: Augustów -noclegi IP: *.idealan.pl 18.06.13, 15:11 odradzam wszystkim nocleg pod adresem Zarzecze 27 A w Augustowie, za nocleg mieliśmy zapłacić po 40 zł/os/doba, w dniu wyjazdu właściciel zażądał od nas po 90 zł/os/doba i zamknął na kłódkę bramę żebyśmy nie mogli odjechać, pokoje obskurne, brak podstawowego wyposażenia, zwyczajne naciąganie ludzi, właściciel z pozoru sympatyczny okazał się człowiekiem niezrównoważonym byłam świadkiem gdy wyzywał od sku...synów swoich gości, którzy nie zauważyłam aby sprawiali jakikolwiek problem, jak można w ogolę traktować tak turystów! sam widać było ze lubi wypić alkohol, dlatego wszystkim szukającym spokojnego wypoczynku radzę szczerze omijajcie szerokim łukiem ten dom i tego Pana, w Augustowie na prawdę jest zbyt wiele miejsc gdzie warto się zatrzymać że szkoda psuć sobie wyjazd i nerwy narażając się na towarzystwo właściciela posesji z problemami psychicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś