Dodaj do ulubionych

Radio Rekord FM - nowe oblicze strony

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 00:11
Jak wam sie podoba nowa stronka radia rekord '?
Jezeli nie mieliscie jeszcze okazji sie niej przyjrzec to zapraszam
www.rekord.fm
Obserwuj wątek
    • over Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 20.02.02, 06:53
      Stronka całkiem...... całkiem
      pozdrowionka
    • Gość: ??? Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 194.181.0.* 20.02.02, 09:13
      Strona może być. Trochę zaskakuje stare logo? Czyżby teraz był stary Rekord -
      nowe przeboje?
      Tak na marginesie. Słuchałem dziś rano porannego programu Radia Rekord.
      Prowadził niejaki Rabenda. Czy ten człowiek jest w stanie wypowiedzieć płynnie
      choć jedno zdanie nie używająć wstawek typu yyyyy...? No i trochę życia. Wiało
      taką nudą, że można było przysnąć!
      • czorny10 Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 20.02.02, 11:05
        pan Rabenda jast aktorem. to pewnie taka gra aktorska. on potrafił wszystko.
        nawet radnym chciał być.
      • Gość: Kubuś Re: Radio Rekord FM IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 21:50
        Przy okazji chciałbym wiedzieć, dlaczego zamilkł "wspaniały" Irek B. z porannej
        audycji? :-) Czyżby pan Tatarek szukał oszczędności, czy może zauważył, że był
        on do kitu?
        • Gość: ??? Re: Radio Rekord FM IP: 194.181.0.* 21.02.02, 12:11
          Firma Meritum, która produkowała poranek z Irkiem B. i Władców Eteru ma drobne
          problemy (prawdopodobnie o podłożu finansowym). Dlatego przestali emitować
          programy.
          No i mamy jak w reklamie:
          - A co tam u tego słodkiego Ireczka?
          -Uhmm.. teraz jest Jareczek.
    • Gość: max Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 212.244.106.* 21.02.02, 12:00
      ogladalem i powiem , ze nie zla. Gratuluje ale strona to nie wszystko
      • Gość: nickTaki Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 08:07
        Co do po...rannego Rabendy. Sytuacja słodko-gorzka
        Poznajesz - słodziutki, poznasz - gorzki i smutny "człowiek"(???)
        Nic dziwnego że stęka jak pokrzywdzony amant na scenie, może szuka
        kolejnych "młodych pupek" do pracy? w "profesjonalnym" Radiu Rekord.
        Niedajże pies na baby to jeszcze pies ogrodnika i kasy radiowcom nie wypłaca.
        Nikt "zastraszony" nie potwierdzi ale jeszcze z październikiem zalega. Więc
        jeśli chcecie rekordu to wejdźcie na tą ładną stronę i wspominajcie. I
        zapomnijcie co pisałem powyżej: zmarłego się żle nie wspomina.
        • Gość: Robsonka Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.netia.pl 01.03.02, 13:01
          Zajrzyjcie na strone Radia Radom.
          www.radio.radom.pl
          Tragedia.
          • claudel1 Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 01.03.02, 13:21
            Zaglądam tu i co widzę? Czy z Rekordem naprawdę tak kiepsko ?. Na rozmowie
            kwalifikacyjnej dowiedziałam się całkiem czego innego. W czerwcu miałam przejść
            z W-wy z radiowej jedynki do Rekordu, obiecali przysłowiowe "złote góry". Jeśli
            coś wiecie- ratujcie. Pozdrawiam.
            • Gość: DD Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 194.181.0.* 02.03.02, 00:58
              claudel1 napisał(a):

> Zaglądam tu i co widzę? Czy z Rekordem naprawdę tak kiepsko ?. Na rozmowie
              > kwalifikacyjnej dowiedziałam się całkiem czego innego. W czerwcu miałam przejść
              >
              > z W-wy z radiowej jedynki do Rekordu, obiecali przysłowiowe "złote góry". Jeśli
              >
              > coś wiecie- ratujcie. Pozdrawiam.

Co bierzesz?

• Gość: nickTaki Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 08:59
              nie bądż głupi do Rekordu nie przechodź tym bardziej z "jedynki" nawet jakbyś
              tam (w jedynce ) kawę podawał. jak chcesz być prezenterem, dj-em, reporterem z
              praswdziwego zdarzenia nie wracaj do grajdołu w Radomiu. A tym bardziej do
              R.Rekord. Prezes .tfu.Rabenda to mimo wszystko dobry aktor. Wszystko ci zagra
              Również super formę finansową radia które ledwo zipie. Ratuj się sam i zostań
              tam gdzie jesteś.
              ]
              tyle życzliwie
              pisze bo byłem słyszałem dla tego odradzam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka