Gość: rekord IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 00:11 Jak wam sie podoba nowa stronka radia rekord '? Jezeli nie mieliscie jeszcze okazji sie niej przyjrzec to zapraszam www.rekord.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
over Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 20.02.02, 06:53 Stronka całkiem...... całkiem pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 194.181.0.* 20.02.02, 09:13 Strona może być. Trochę zaskakuje stare logo? Czyżby teraz był stary Rekord - nowe przeboje? Tak na marginesie. Słuchałem dziś rano porannego programu Radia Rekord. Prowadził niejaki Rabenda. Czy ten człowiek jest w stanie wypowiedzieć płynnie choć jedno zdanie nie używająć wstawek typu yyyyy...? No i trochę życia. Wiało taką nudą, że można było przysnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 20.02.02, 11:05 pan Rabenda jast aktorem. to pewnie taka gra aktorska. on potrafił wszystko. nawet radnym chciał być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: Radio Rekord FM IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 21:50 Przy okazji chciałbym wiedzieć, dlaczego zamilkł "wspaniały" Irek B. z porannej audycji? :-) Czyżby pan Tatarek szukał oszczędności, czy może zauważył, że był on do kitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Radio Rekord FM IP: 194.181.0.* 21.02.02, 12:11 Firma Meritum, która produkowała poranek z Irkiem B. i Władców Eteru ma drobne problemy (prawdopodobnie o podłożu finansowym). Dlatego przestali emitować programy. No i mamy jak w reklamie: - A co tam u tego słodkiego Ireczka? -Uhmm.. teraz jest Jareczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 212.244.106.* 21.02.02, 12:00 ogladalem i powiem , ze nie zla. Gratuluje ale strona to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickTaki Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 08:07 Co do po...rannego Rabendy. Sytuacja słodko-gorzka Poznajesz - słodziutki, poznasz - gorzki i smutny "człowiek"(???) Nic dziwnego że stęka jak pokrzywdzony amant na scenie, może szuka kolejnych "młodych pupek" do pracy? w "profesjonalnym" Radiu Rekord. Niedajże pies na baby to jeszcze pies ogrodnika i kasy radiowcom nie wypłaca. Nikt "zastraszony" nie potwierdzi ale jeszcze z październikiem zalega. Więc jeśli chcecie rekordu to wejdźcie na tą ładną stronę i wspominajcie. I zapomnijcie co pisałem powyżej: zmarłego się żle nie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.netia.pl 01.03.02, 13:01 Zajrzyjcie na strone Radia Radom. www.radio.radom.pl Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel1 Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony 01.03.02, 13:21 Zaglądam tu i co widzę? Czy z Rekordem naprawdę tak kiepsko ?. Na rozmowie kwalifikacyjnej dowiedziałam się całkiem czego innego. W czerwcu miałam przejść z W-wy z radiowej jedynki do Rekordu, obiecali przysłowiowe "złote góry". Jeśli coś wiecie- ratujcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: 194.181.0.* 02.03.02, 00:58 claudel1 napisał(a): > Zaglądam tu i co widzę? Czy z Rekordem naprawdę tak kiepsko ?. Na rozmowie > kwalifikacyjnej dowiedziałam się całkiem czego innego. W czerwcu miałam przejść > > z W-wy z radiowej jedynki do Rekordu, obiecali przysłowiowe "złote góry". Jeśli > > coś wiecie- ratujcie. Pozdrawiam. Co bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickTaki Re: Radio Rekord FM - nowe oblicze strony IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 08:59 nie bądż głupi do Rekordu nie przechodź tym bardziej z "jedynki" nawet jakbyś tam (w jedynce ) kawę podawał. jak chcesz być prezenterem, dj-em, reporterem z praswdziwego zdarzenia nie wracaj do grajdołu w Radomiu. A tym bardziej do R.Rekord. Prezes .tfu.Rabenda to mimo wszystko dobry aktor. Wszystko ci zagra Również super formę finansową radia które ledwo zipie. Ratuj się sam i zostań tam gdzie jesteś. ] tyle życzliwie pisze bo byłem słyszałem dla tego odradzam Odpowiedz Link Zgłoś