Dodaj do ulubionych

HUSTON MAM PROBLEM!!!.

IP: *.toya.net.pl 26.06.01, 00:00
Juz niczego nie rozumiem...
Moze ktos mi wyjasni dokad to wszystko zmierza,to co sie dzieje w naszym
miescie?.
Kiedys nalezalem do "UW",bardzo wierzylem w idealy gloszone przez liderow tej
partii!.
Kiedys dla mnie wielkim czlowiekiem byl Marek Edelman!.
Dzisiaj jedynie wiem...ze juz nic nie wiem...

Obserwuj wątek
    • Gość: CORREC Re: HUSTON MAM PROBLEM!!!. IP: 10.0.208.* / 212.191.188.* 26.06.01, 00:00
      Chyba HOUSTON... :)))
    • Gość: michael Re: HUSTON MAM PROBLEM!!!. IP: *.retsat1.com.pl 26.06.01, 00:00
      No cóż. Prawda jest taka, że kradną wszyscy (no, z inżynierską dokładnością) w
      ten czy inny sposób i bez względu na to, po której stronie siedzą w Sejmie.
      Przecież to ludzie i muszą najpierw zaspokoić swoje potrzeby i swoich rodzin.
      To naturalne. Nie można mieć do nich o to pretensji.
      • Gość: mch Re: HUSTON MAM PROBLEM!!!. IP: 217.97.178.* 26.06.01, 00:00
        Gość portalu: michael napisał(a):

> No cóż. Prawda jest taka, że kradną wszyscy (no, z inżynierską dokładnością) w
        > ten czy inny sposób i bez względu na to, po której stronie siedzą w Sejmie.
        > Przecież to ludzie i muszą najpierw zaspokoić swoje potrzeby i swoich rodzin.
        > To naturalne. Nie można mieć do nich o to pretensji.

No i właśnie dlatego chcę być ważnym politykiem, żebym mógł zaspokoić potrzeby
        własne i swojej rodziny, a później, niejako przy okazji, oczywiście jeśli nic
        ważniejszego mi nie wypadnie, będę zajmował się sprawami państwa (pod warunkiem,
        że wybiorą mnie na 3 kadencję, bo w 2 pierwszych z pewnością nie zaspokoje swoich
        potrzeb :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka