Dodaj do ulubionych

Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS

IP: *.internet.radom.pl 19.10.04, 15:31
Ciekawe co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kopnięty Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 19.10.04, 18:55
      no no ciekawe teraz wyśle panie z ZUSu do agencji towarzyskich.Powiało czarnym
      humorem. Czyżby ZUS to kolejna upadłość robiona rękami towarzysza Ziętka?
      • Gość: pała TO JEST SZCZYT BEZCZELNOŚCI IP: *.udn.pl 19.10.04, 23:40
        Zamiast na rentę będzie wysyłać do agencji towarzyskich.Skoro towarzyszy już
        nie ma dobre i to.
      • Gość: !!! Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 25.10.04, 22:37
        To on jeszcze prosperuje?!
    • Gość: glupek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 20.10.04, 22:28
      Sądzę, że chyba zlikwiduje ZUS co to będzie ojej, czy ZUTE już zlikwidowane???
    • Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.10.04, 05:30
      SLD nie daje za wygraną. Pierzchalska pozbyła się jednego towarzysza, a SLD
      wsadziło drugiego. To jest dopiero jest jazda. Z tej sytuacji płynie prosty
      wniosek - chcesz mieć kasę i stołek zapisz się do SLD.
    • Gość: towarzysz Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.10.04, 06:04
      Co za brak zrozumienia. SLD stara się zmniejszyć bezrobocie zaczynając od
      swoich towarzyszy, którzy są ludźmi z inicjatywą. Kto by wpadł na tak genialny
      pomysł jak kierowanie bezrobotnych kobiet do agencji towarzyskich? Ludzie nie
      potrafią docenić co się dla nich robi. W SLD jest jescze więcej osób takimi
      pomysłami.
      • Gość: krysek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 08:52
        Wniosek w ZUSie może być całkiem niezła Agencja Towarzyska
        • Gość: ziuta Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.10.04, 09:52
          Janusz Ziętek jest fajny.
    • Gość: zajęta Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.10.04, 19:43
      to wyjdż za niego , on jest wolny niezły ochłap.Przedtem przeczytaj rubrykę
      Ludzie Radomia.
    • Gość: fiona Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 22.10.04, 21:33
      A co tam u pana Zietka w ZUS ?
      • Gość: towarzysz Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 24.10.04, 14:54
        Stowarzyszenie Ordynacka dba o członków. Poza tym facet ze dwa lata w sumie był
        na lewych zwolnieniach lekarskich i płacił mu ZUS.Nie ma więc lepszego fachowca!
        • Gość: york Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 24.10.04, 15:31
          Najlepiej mu wychodziło sprzedawanie chleba na Korei. Zawsze miał świeży,
          szkoda że się marnuje.
          • Gość: prima Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 24.10.04, 19:02
            I papierosy.Miał zawsze świeże papierosy.
        • Gość: rudy lis Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 26.10.04, 09:07
          nie!!! najlepiej wychodziło mu dyrektorowanie w ZUTE tam zatrudnił swoich
          kolesiów a resztę zastraszył. NIech go diabli wezmą.
    • Gość: fax Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.04, 06:40
      No i co Wam to da takie krzyczenie? Myślicie że ktoś (cztaj SLD) Was usłyszy?
      To wołanie na puszczy! Towarzysze muszą trzymać się razem pomimo albo właśnie
      dlatego że są w większości skompromitowani!!!
      • Gość: prima Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 26.10.04, 21:46
        skompromitowani trzymają się razem ale jest chyba gdzieś jakaś granica tego
        skompromitowania. Ale może nie ma żadnej granicy? Ten przykład świadczy, że nie
        ma takiej
        • Gość: głupia Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 26.10.04, 23:02
          podobno ten towarzysz jest zatrudniony w dwóch firmach
    • Gość: ? Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: 212.160.211.* 28.10.04, 09:51
      To chyba jakiś żart
      • Gość: fiona Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 28.10.04, 19:37
        oglądasz telewizję ???? pomyśl czy to są żarty?????
        • Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.10.04, 21:55
          Tak, to niestety nie są żarty. Politycy SLD muszą teraz gdzieś przeczekać to
          ochłodzenie entuzjazmu wyborców. A o ciepłą posadkę teraz trudniej niż kiedyś.
          ZUSu tak szybko nie zlikwidują, a na pewną będzie tam można się zabawić lepiej
          niż w agencji towarzyskiej. No i jeszcze za to zapłacą.

P.S.
          Pracownicy radomskiego oddziału ZUSu muszą teraz uważać opowiadając dowcipy o
          Jasiu, bo to może być politycznie niepoprawne i grozić zwichnięciem karyiery.
          • Gość: trudno Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 29.10.04, 14:48
            wielu pracownicom przydałoby się to zwichnięcie kariery. Za uczciwie tam nie
            jest, arogancja i nie kompetencja ale jaki pan taki kran. Będzie wesoło
            niektórym. Pan Karaś z jaką troską wczoraj wypowiadał się o publicznych
            pieniądzach. Przewrotność czerwonki nie zna granic zeszli na dno a jednak.
            A dami jest beznadziejne,
          • Gość: Szok Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 01.11.04, 10:25
            Facet którym powinien się zajmować prokurator będzie się zajmował publixcznymi
            pieniędzmi! Szok
    • Gość: flądra Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 31.10.04, 00:58
      co tam u towarzysza
    • Gość: ddd Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 01.11.04, 21:36
      co tam prokurator!!!!!!!!!!!!!!!on nie powinien zajmować żadnych stanowisk
      sprzedawanie bułek i papierosów żle mu wychodziło szkoda gadać.
    • Gość: punio Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:29
      to miasto jest przeżarte przez sld. moga odbywac sie wybory a posadki i sznurki
      i tak pozostają w łapach towarzyszy i towarzyszek. marcinkowski dał ciała, więc
      następne wybory wygra pewnie wlodarczyk - serialu "klan sld" ciag dalszy
      • Gość: Paranoik Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.11.04, 05:25
        Marcinkowski nic nie miał do gadania w tej sprawie. W tej chwili SLD mości
        wygodne przetrwalniki dla wielu swoich towarzyszy w całym kraju z uwagi na
        możliwość przegrania najbliższych wyborów parlamentarnych. A tak nawiasem od
        1944r. towarzysze mają w Polsce dużo do powiedzenia i tylko niektórym wydaje
        się, iż jest inaczej.
        • Gość: widok Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 03.11.04, 10:28
          masz rację człowieku to już trwa i trwa,ciekawe dokąd to wszystko zmierza.
          • Gość: kuzyn łepka Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: 81.15.165.* 03.11.04, 20:09
            Jasne najlepiej jakby Radomiem rządzili czarni albo dziennikarze z Pulsu czy
            tam Plusu albo sprzedawcy krawatów lub telefonów kmórkowych, którzy mają
            straszne długi.
            • Gość: Obiektywny Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 04.11.04, 00:43
              To wychodzi na to, że w Radomiu ma być albo dżuma albo cholera! Piękna
              perspektywa. A może by powołać do rządzenia po prostu kogos uczciwego a nie
              jakiś gnoi? Nie przyszło wam do głowy?
              • Gość: Paranoik Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.11.04, 06:05
                Jakoś nikt nie pomyślało tym by Radomiem zaczeli rządzić normali ludzie. Czyżby
                takich u nas nie było? Moja paranoja mi podpowiada, że wybór między dźumą a
                cholerą nie jest konieczny. Warto rozejrzeć się wkoło by poszukać tych
                normalnych ludzi. Wiem że był drugi kandytat na dyrektora ZUSu będący
                pracownikiem oddziału radomskiego. I ponoć nawet notrmalny człowiek, tyle że
                kobieta bez układów czerwono - czarnych, różowych czy zielonych.
                • Gość: gburp Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 04.11.04, 09:59
                  Jakie ma ten pan wykształcenie? sprzedając bułki i papierosy raczej nie za
                  wysokie a może się dokształcił no no.
                  • Gość: smutny wykształcenie IP: *.reston01.va.comcast.net 04.11.04, 13:29
                    wyższe. ciekawe, że nie macie świadomości faktów a opluwacie. no chyba, że tzw.
                    "prawicowcy". a ci nigdy nie osiągają 3-cyfrowych wyników iq ale stanowią
                    większość, niestety, każdego społeczeństwa. rozum przegrywa i tyle... a moje
                    dzieci już w tym kraju mieszkać NIE CHCĄ.
                    • Gość: rozumek Re: wykształcenie IP: *.udn.pl 06.11.04, 00:06
                      jakie wysze opuwają ?????????????
    • Gość: gwizdek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 11.11.04, 23:39
      I cóż tam słychać u towarzysza w ZUS-ie? panie zadowolone ze swojego Macho?
      • Gość: pracownica ZUS Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:44
        Nie dorastacie Ziętkowi do pięt. Z agencjami to ty masz coś wspólnego o czym
        wiedzą wszyscy wokół. Pracy jest dla każdego. Przykro nam,że ty ją masz i nie
        szanujesz jej.
        • Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.04, 17:58
          Ciekawe czym Pan Janusz Ziętek zauroczył tę pracownicę ZUs-u? Jaka szkoda, że
          nie podzieliła się swymi spostrzeżeniami, bo na pewno czegoś nowego byśmy się
          dowiedzieli o działalności Pana Janusza w ZUSie. Jak na razie w ZUS-ie panuje
          cisza? Czyżby Pan Janusz szykował coś specjalnego?
        • Gość: tak! Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 17.11.04, 22:05
          Oczywiście nie dorastacie panu Zietkowim do pięt.W zatrudnianiu kolesi,
          chamstwie posuniętym do granic. Świeta prawda!
          • Gość: tkm Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:53
            Towarzyszu!
            Nie przejmujta się pełnymi jadu wypowiedziami tych zaplutych karłów reakcjii!
            Realizujta założenia Partii!
            Partia żywi, Partia radzi, Partia nigdy Was nie zdradzi! (chyba że ją coś
            przymusi)
        • Gość: EWA Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 05:32
          Droga pracownico ZUS - nie pisz, że "pracy jest dla każdego", bo mimo
          posiadanych kwalifikacji nie przyjęto mnie min. właśnie w ZUS.
          To jest praca dla "kolesi".
          Jak pracujecie - wie każdy, kto próbował coś załatwić w waszej instytucji.
          Jest ona chyba jedyną w której panuje stary porządek.
          Cieszy mnie zmiana dyrektora, bo może wyśle was na zasiłek a przyjmie innych -
          bezrobotnych, którzy z pewnością będą szanować pracę i petentów, dzięki którym
          otrzymają wysokie wynagrodzenia (nie 824,00).
          Na informacji emerytalno-rentowej trzeba stać godzinami,tylko dlatego,że jest
          mało pracownic.
          Kiedyś otrzymywałam świadczenie z ZUS. Cztery miesiące czekałam na decyzję
          (zmuszona zostałam upomnieć się o nią).
          W styczniu pozbawiono mnie tego świadczenia z powodu ustania niezdolności do
          pracy a po trzech dniach inną decyzją powiadomiono mnie, że jednak będę
          orzymywać je lecz znacznie wyższe. Nigdy go nie otrzymałam.
          Zdarzyło się również, że kilkakrotnie otrzymałam do wypełnienia druki, w
          których ZUS pytał mnie:
          - czy składałam wniosek o rentę?
          - czy pobieram rentę?
          - czy osiągam dochód?
          - czy pobieram zasiłek dla bezrobotnych?
          Wypłacali mi tę rentę, pobierali składki od osiąganego dochodu i nic o tym nie
          wiedzą. Sprawa dotyczyła ostatnich trzech miesięcy.
          Ostatecznie ZUS stwierdził, że informacje jakie posiadał z PUP, dotyczące
          zasiłku dla bezrobotnych były niewirygodne.
          Okazało się, że byłam osobą bardzo wiarygodną w tym przypadku, natomiast
          straciłam wiarygodność gdy domagałam się przedłużenia wypłaty swiadczenia z
          tytułu niezdolności do pracy.
          Kłamcami okazali się również leczący mnie przez 20 lat lekarze.
          Dyrektorze - niezależnie czy to z lewej czy prawej strony sceny politycznej -
          zrób "wietrzenie" w ZUS.

• Gość: DoEwy Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 28.11.04, 11:25
            Ależ on przewietrzy ZUS! Tylko, że wprowadzi sobie tam swoich kolesi którzy
            będą jeszcze gorsi! Tak robił wszędzie do tej pory i chyba się nie zmienił.
            • Gość: Ewa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:27
              Wiem, że masz rację.
              Z tym chyba nic nie da się zrobić.
              Nie mamy żadnego wyboru.
              Jesteśmy zmuszani do płacenia składek.
              Za nasze pieniądze ZUS wybudował sobie luksusowe siedziby, których dzrwi zamyka
              się przed nami o godz.14.30.
              Z naszych pieniędzy otrzymują b. wysokie wynagrodzenia i mają nas w d...
              Czy naprewdę może być gorzej?

• Gość: kwa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 19.11.04, 14:03
      brawo brawo
      • Gość: madmax Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 19.11.04, 18:21
        Dołączam się do braw..Jeśli to ten pan od agencji towarzyskich to babcie
        emerytki i rencistki mają Agencję Zus w radomiu.i do roboty do pracy.Doskonałe
        kwalifikacje plus predyspozycje.gratulacje dla towarzyszy z SLD w Radomiu.
        • Gość: indor Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.11.04, 13:08
          piszta ludzie, że fajny chłop.
          • Gość: Taaa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 27.11.04, 12:15
            Fajny chłop, szczególnie dla swoich kolesi którym daje zarobić.Ten bufon i
            psychopata będzie rządził ZUS! To ja odtąd nie płacę całych składek, tylko
            minimum. Mmam utrzymywać taki egzemplarz? NIE!
    • Gość: wr. Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 08.12.04, 13:12
      co tam u towarzysza?????????
    • Gość: jestem z iłży Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:19
      jestem z iłży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka