Gość: Zdumiony IP: *.internet.radom.pl 19.10.04, 15:31 Ciekawe co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kopnięty Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 19.10.04, 18:55 no no ciekawe teraz wyśle panie z ZUSu do agencji towarzyskich.Powiało czarnym humorem. Czyżby ZUS to kolejna upadłość robiona rękami towarzysza Ziętka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pała TO JEST SZCZYT BEZCZELNOŚCI IP: *.udn.pl 19.10.04, 23:40 Zamiast na rentę będzie wysyłać do agencji towarzyskich.Skoro towarzyszy już nie ma dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 25.10.04, 22:37 To on jeszcze prosperuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 20.10.04, 22:28 Sądzę, że chyba zlikwiduje ZUS co to będzie ojej, czy ZUTE już zlikwidowane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.10.04, 05:30 SLD nie daje za wygraną. Pierzchalska pozbyła się jednego towarzysza, a SLD wsadziło drugiego. To jest dopiero jest jazda. Z tej sytuacji płynie prosty wniosek - chcesz mieć kasę i stołek zapisz się do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.10.04, 06:04 Co za brak zrozumienia. SLD stara się zmniejszyć bezrobocie zaczynając od swoich towarzyszy, którzy są ludźmi z inicjatywą. Kto by wpadł na tak genialny pomysł jak kierowanie bezrobotnych kobiet do agencji towarzyskich? Ludzie nie potrafią docenić co się dla nich robi. W SLD jest jescze więcej osób takimi pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 08:52 Wniosek w ZUSie może być całkiem niezła Agencja Towarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.10.04, 09:52 Janusz Ziętek jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajęta Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.10.04, 19:43 to wyjdż za niego , on jest wolny niezły ochłap.Przedtem przeczytaj rubrykę Ludzie Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 22.10.04, 21:33 A co tam u pana Zietka w ZUS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 24.10.04, 14:54 Stowarzyszenie Ordynacka dba o członków. Poza tym facet ze dwa lata w sumie był na lewych zwolnieniach lekarskich i płacił mu ZUS.Nie ma więc lepszego fachowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 24.10.04, 15:31 Najlepiej mu wychodziło sprzedawanie chleba na Korei. Zawsze miał świeży, szkoda że się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 24.10.04, 19:02 I papierosy.Miał zawsze świeże papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy lis Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 26.10.04, 09:07 nie!!! najlepiej wychodziło mu dyrektorowanie w ZUTE tam zatrudnił swoich kolesiów a resztę zastraszył. NIech go diabli wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fax Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.04, 06:40 No i co Wam to da takie krzyczenie? Myślicie że ktoś (cztaj SLD) Was usłyszy? To wołanie na puszczy! Towarzysze muszą trzymać się razem pomimo albo właśnie dlatego że są w większości skompromitowani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 26.10.04, 21:46 skompromitowani trzymają się razem ale jest chyba gdzieś jakaś granica tego skompromitowania. Ale może nie ma żadnej granicy? Ten przykład świadczy, że nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 26.10.04, 23:02 podobno ten towarzysz jest zatrudniony w dwóch firmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: 212.160.211.* 28.10.04, 09:51 To chyba jakiś żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 28.10.04, 19:37 oglądasz telewizję ???? pomyśl czy to są żarty????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.10.04, 21:55 Tak, to niestety nie są żarty. Politycy SLD muszą teraz gdzieś przeczekać to ochłodzenie entuzjazmu wyborców. A o ciepłą posadkę teraz trudniej niż kiedyś. ZUSu tak szybko nie zlikwidują, a na pewną będzie tam można się zabawić lepiej niż w agencji towarzyskiej. No i jeszcze za to zapłacą. P.S. Pracownicy radomskiego oddziału ZUSu muszą teraz uważać opowiadając dowcipy o Jasiu, bo to może być politycznie niepoprawne i grozić zwichnięciem karyiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudno Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 29.10.04, 14:48 wielu pracownicom przydałoby się to zwichnięcie kariery. Za uczciwie tam nie jest, arogancja i nie kompetencja ale jaki pan taki kran. Będzie wesoło niektórym. Pan Karaś z jaką troską wczoraj wypowiadał się o publicznych pieniądzach. Przewrotność czerwonki nie zna granic zeszli na dno a jednak. A dami jest beznadziejne, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 01.11.04, 10:25 Facet którym powinien się zajmować prokurator będzie się zajmował publixcznymi pieniędzmi! Szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flądra Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 31.10.04, 00:58 co tam u towarzysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 01.11.04, 21:36 co tam prokurator!!!!!!!!!!!!!!!on nie powinien zajmować żadnych stanowisk sprzedawanie bułek i papierosów żle mu wychodziło szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punio Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:29 to miasto jest przeżarte przez sld. moga odbywac sie wybory a posadki i sznurki i tak pozostają w łapach towarzyszy i towarzyszek. marcinkowski dał ciała, więc następne wybory wygra pewnie wlodarczyk - serialu "klan sld" ciag dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paranoik Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.11.04, 05:25 Marcinkowski nic nie miał do gadania w tej sprawie. W tej chwili SLD mości wygodne przetrwalniki dla wielu swoich towarzyszy w całym kraju z uwagi na możliwość przegrania najbliższych wyborów parlamentarnych. A tak nawiasem od 1944r. towarzysze mają w Polsce dużo do powiedzenia i tylko niektórym wydaje się, iż jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 03.11.04, 10:28 masz rację człowieku to już trwa i trwa,ciekawe dokąd to wszystko zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn łepka Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: 81.15.165.* 03.11.04, 20:09 Jasne najlepiej jakby Radomiem rządzili czarni albo dziennikarze z Pulsu czy tam Plusu albo sprzedawcy krawatów lub telefonów kmórkowych, którzy mają straszne długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 04.11.04, 00:43 To wychodzi na to, że w Radomiu ma być albo dżuma albo cholera! Piękna perspektywa. A może by powołać do rządzenia po prostu kogos uczciwego a nie jakiś gnoi? Nie przyszło wam do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paranoik Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.11.04, 06:05 Jakoś nikt nie pomyślało tym by Radomiem zaczeli rządzić normali ludzie. Czyżby takich u nas nie było? Moja paranoja mi podpowiada, że wybór między dźumą a cholerą nie jest konieczny. Warto rozejrzeć się wkoło by poszukać tych normalnych ludzi. Wiem że był drugi kandytat na dyrektora ZUSu będący pracownikiem oddziału radomskiego. I ponoć nawet notrmalny człowiek, tyle że kobieta bez układów czerwono - czarnych, różowych czy zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gburp Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 04.11.04, 09:59 Jakie ma ten pan wykształcenie? sprzedając bułki i papierosy raczej nie za wysokie a może się dokształcił no no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny wykształcenie IP: *.reston01.va.comcast.net 04.11.04, 13:29 wyższe. ciekawe, że nie macie świadomości faktów a opluwacie. no chyba, że tzw. "prawicowcy". a ci nigdy nie osiągają 3-cyfrowych wyników iq ale stanowią większość, niestety, każdego społeczeństwa. rozum przegrywa i tyle... a moje dzieci już w tym kraju mieszkać NIE CHCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumek Re: wykształcenie IP: *.udn.pl 06.11.04, 00:06 jakie wysze opuwają ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizdek Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 11.11.04, 23:39 I cóż tam słychać u towarzysza w ZUS-ie? panie zadowolone ze swojego Macho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica ZUS Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:44 Nie dorastacie Ziętkowi do pięt. Z agencjami to ty masz coś wspólnego o czym wiedzą wszyscy wokół. Pracy jest dla każdego. Przykro nam,że ty ją masz i nie szanujesz jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.04, 17:58 Ciekawe czym Pan Janusz Ziętek zauroczył tę pracownicę ZUs-u? Jaka szkoda, że nie podzieliła się swymi spostrzeżeniami, bo na pewno czegoś nowego byśmy się dowiedzieli o działalności Pana Janusza w ZUSie. Jak na razie w ZUS-ie panuje cisza? Czyżby Pan Janusz szykował coś specjalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak! Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 17.11.04, 22:05 Oczywiście nie dorastacie panu Zietkowim do pięt.W zatrudnianiu kolesi, chamstwie posuniętym do granic. Świeta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkm Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:53 Towarzyszu! Nie przejmujta się pełnymi jadu wypowiedziami tych zaplutych karłów reakcjii! Realizujta założenia Partii! Partia żywi, Partia radzi, Partia nigdy Was nie zdradzi! (chyba że ją coś przymusi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 05:32 Droga pracownico ZUS - nie pisz, że "pracy jest dla każdego", bo mimo posiadanych kwalifikacji nie przyjęto mnie min. właśnie w ZUS. To jest praca dla "kolesi". Jak pracujecie - wie każdy, kto próbował coś załatwić w waszej instytucji. Jest ona chyba jedyną w której panuje stary porządek. Cieszy mnie zmiana dyrektora, bo może wyśle was na zasiłek a przyjmie innych - bezrobotnych, którzy z pewnością będą szanować pracę i petentów, dzięki którym otrzymają wysokie wynagrodzenia (nie 824,00). Na informacji emerytalno-rentowej trzeba stać godzinami,tylko dlatego,że jest mało pracownic. Kiedyś otrzymywałam świadczenie z ZUS. Cztery miesiące czekałam na decyzję (zmuszona zostałam upomnieć się o nią). W styczniu pozbawiono mnie tego świadczenia z powodu ustania niezdolności do pracy a po trzech dniach inną decyzją powiadomiono mnie, że jednak będę orzymywać je lecz znacznie wyższe. Nigdy go nie otrzymałam. Zdarzyło się również, że kilkakrotnie otrzymałam do wypełnienia druki, w których ZUS pytał mnie: - czy składałam wniosek o rentę? - czy pobieram rentę? - czy osiągam dochód? - czy pobieram zasiłek dla bezrobotnych? Wypłacali mi tę rentę, pobierali składki od osiąganego dochodu i nic o tym nie wiedzą. Sprawa dotyczyła ostatnich trzech miesięcy. Ostatecznie ZUS stwierdził, że informacje jakie posiadał z PUP, dotyczące zasiłku dla bezrobotnych były niewirygodne. Okazało się, że byłam osobą bardzo wiarygodną w tym przypadku, natomiast straciłam wiarygodność gdy domagałam się przedłużenia wypłaty swiadczenia z tytułu niezdolności do pracy. Kłamcami okazali się również leczący mnie przez 20 lat lekarze. Dyrektorze - niezależnie czy to z lewej czy prawej strony sceny politycznej - zrób "wietrzenie" w ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoEwy Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 28.11.04, 11:25 Ależ on przewietrzy ZUS! Tylko, że wprowadzi sobie tam swoich kolesi którzy będą jeszcze gorsi! Tak robił wszędzie do tej pory i chyba się nie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:27 Wiem, że masz rację. Z tym chyba nic nie da się zrobić. Nie mamy żadnego wyboru. Jesteśmy zmuszani do płacenia składek. Za nasze pieniądze ZUS wybudował sobie luksusowe siedziby, których dzrwi zamyka się przed nami o godz.14.30. Z naszych pieniędzy otrzymują b. wysokie wynagrodzenia i mają nas w d... Czy naprewdę może być gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 19.11.04, 14:03 brawo brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 19.11.04, 18:21 Dołączam się do braw..Jeśli to ten pan od agencji towarzyskich to babcie emerytki i rencistki mają Agencję Zus w radomiu.i do roboty do pracy.Doskonałe kwalifikacje plus predyspozycje.gratulacje dla towarzyszy z SLD w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indor Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 21.11.04, 13:08 piszta ludzie, że fajny chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.internet.radom.pl 27.11.04, 12:15 Fajny chłop, szczególnie dla swoich kolesi którym daje zarobić.Ten bufon i psychopata będzie rządził ZUS! To ja odtąd nie płacę całych składek, tylko minimum. Mmam utrzymywać taki egzemplarz? NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr. Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.udn.pl 08.12.04, 13:12 co tam u towarzysza????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z iłży Re: Janusz Ziętek dyrektorem w ZUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:19 jestem z iłży Odpowiedz Link Zgłoś