Dodaj do ulubionych

KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:44
Znowu Sóńta kłamie w DAMI
Obserwuj wątek
    • Gość: bodzio Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.js.dial-in.ats.pl 17.01.03, 08:55
      a któż to się pode mnie podszywa?
      • Gość: o Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.01.03, 10:44
        ji nie.
        • Gość: b13 Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.pilickanet.pl 24.01.03, 19:25
          Gość portalu: o napisał(a):

> ji nie.

I ja też nie. Co mnie tam jakiś znowu Sońta obchodzi, ledwo zipie, ledwo chodzi
          i chyba nikomu nie zaszkodzi. Chocia ostatnio jakoś miał taki włos jakiosik
          rozwiany, poczekajmy az usłyszymy co nowego wymysli.
    • Gość: potok Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 21:01
      fuj panie radny, nie łądnie, mamusia chyba nie tak uczyłą, wstyd!!!!
    • Gość: fan Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.arsenal.shaco.pl 28.01.03, 19:40
      Wy śmiecie!!!! Krzysztof Sońta jest najlepszym radnym nie tylko tej kadencji!!!
      Internauci z reguły są osobami młodymi i dziwię się że nie stajecie murem za
      nielicznym jak nie jedynym radnym, ktory reprezentuje środowiska nie tylko
      nauczycielskie i sportowe, ale rownież MŁODYCH! Dziwiwię się nawet jeżeli
      wszystkie te paszkwile pisali młodzi z Forum Młodej Lewicy! Przecież żaden
      radny z SLD (nawet ci młodzi) nigdy nie odezwali się w Waszym imieniu. Uważam,
      że KRZYSZTOF SOŃTA jest najlepszym kandydatem na Prezydenta Radomia w
      przyszłych wyborach samorządowych. Młody, wykształcony, zawsze merytorycznie
      przygotowany, a przede wszystkim wrażliwy na wszelkie krzywdy zwykłych ludzi
      (młodych, nauczycieli, sportowcow, uczniow, ludzi starszych, zwykłych
      robotnikow). I CHWAŁA MU ZA TO !!!
      • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: 81.15.164.* 29.01.03, 09:26
        Słyszycie ludzie? Jesteście śmiecie. Jak możecie nie lubić Krzysia Sońty.
        Przecież to taki wspaniały człowiek, bez skazy. On się za wami wszystkimi
        ujmuje a wy co? Olewcie go, nie lubicie? Fe nieładnie! Jak zostanie prezydentem
        Radomia, to dopiero Wam da.
        • Gość: Anka Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:03
          Pewnie że bez skazy. No może z ma;ym wyjątkiem. Ma jakiś dziwny ślad po zabiegu
          chirurgicznym na plecach, pod łopatką. Dawno Pana zaszyli???
          • Gość: Sońta Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:20
            Zaszyli mnie jakieś 10 lat temu. Przez mój alkoholizm wyrzucili mnie z SB.
            Musiałem więc skończyć z tym nałogiem .......... sami rozumiecie drodzy
            forumowicze. NIe wstydze się tego i dlatego o tym mówię otwarcie. Tak mam
            wszyty esperal !
            • Gość: SAXO Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 21:08
              Jako SB-ek pasował by do obecnego Zarządu Miasta, gdzie połowa to byli
              oficerowie tajnych służb PRL-u
      • Gość: bodzio Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:00
        Panie Radny Sońta... wstyd. Odrobine pokory by się Panu przydała. Od ego
        samouwielbienia się Panu w głowie przestawia. Sam o sobie pisze Pan takie
        wzniosłe rzeczy. A może to sposób na szum medilany w okół Pana Wielkiej Osoby.
        GRATULUJĘ POMYSŁU!!! Robi Pan dobrą propagandę. A może to zwykły narcyzm?
      • Gość: bodzio Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:04
        Dziękuje. Juz wolę Marka Wikińskiego!!!
    • Gość: NARCYZ Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.arsenal.shaco.pl 29.01.03, 19:20
      Sewek, tu jesteś Sewek? A kiedy skończy ci się repertuar wymyślanych nickow z
      adresu 81.15.164 i w końcu napiszesz prawdę: CWEL.
      • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: 81.15.164.* 30.01.03, 08:37
        Szkoda idioto, że nie wiesz o tym, iż kupa ludzi w Radomiu ma taki adres. Za to
        twój jest bardzo charakterystyczny.
        • Gość: sońka Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.pilickanet.pl 30.01.03, 13:18
          Kłamstwo za kłamstwem.Sońta nie chce być prezydentem, on chce mieć kolegę
          prezydenta.
          • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: 81.15.164.* 30.01.03, 14:37
            No jasne. Patrząc na obecny układ w UM , to rzeczywiście lepiej być kolegą
            prezydenta niż prezydentem.
        • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 21:06
          już cie namierzyłem!
          • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: 81.15.164.* 03.02.03, 08:56
            ha ha ha ! Boję się jak diabli. Może powiesz coś więcej? Zdradzisz metody pracy
            operacyjnej? W tak na marginesie: żyjemy w wolnym kraju i mogę mówić co mi się
            podoba. Nie lubię Sońty i mam do tego prawo.
    • Gość: fan Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.arsenal.shaco.pl 04.02.03, 19:00
      Narazie ustaliłem tyle: CWEL spod adresu 81.15.164 nadaje z ul. Rapackiego.
      Teraz kolej na nr bloku i nr mieszkania.
      • Gość: INFOR Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:01
        ty wuju, podszkol sie troszke z inormatyki, mieszkam w drugim koncu miasta, a
        ty skąd piszesz, przyznaj się..... ul. chrobrego 1, miasto podam ci w nastepnym
        poscie. wiec radze ci spadaj z naszego radomskiego forum, bo znajde cie
        wczesniej czy później
      • Gość: inwektyw Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.radom.pilickanet.pl 04.02.03, 21:04
        Wielki detektyw inwektyw z Ciebie! Takie IP mają wszyscy co mają internet z
        dami, a ty skąd nadajesz "66-400" to kod miasta z którego piszesz????
        Pozdrów Pana Jana Arystydesa Cytowicza z ul. Chrobrego 1, który Cię sprzedał
        jak Judasz za pare groszy.
        Więc dobrze radzimy my radomscy forumowicze odczep się od naszych radomskich
        spraw.
        W inwigilacji jesteśmy całkiem nieźli.
      • Gość: Sewek Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM IP: *.tkdami.net 05.02.03, 11:25
        Gość portalu: fan napisał(a):

> Narazie ustaliłem tyle: CWEL spod adresu 81.15.164 nadaje z ul. Rapackiego.
        > Teraz kolej na nr bloku i nr mieszkania.

Słowo: cwel znasz pewnie z autopsji. Wcale mnie to nie dziwi skoro z taką
        miłością bronisz Krzysia.
        • bodzioradomski Re: KŁAMSTWO ZA KŁAMSTWEM 05.02.03, 14:11
          że też wam się tak chce... dajcie sobie po razie i spoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka