Dodaj do ulubionych

Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach

• Gość: heeh Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.chello.pl 29.03.07, 22:58
      to sobie wybrali burmistrza...z krakowa.... hahaha, banda debili w tych pionkach
      jak widze....współczuję...
      • Gość: student PIONKI!! IP: *.chello.pl 30.03.07, 00:42
        1. Jedynym celem tego artykułu jest wywołanie sensacji(której nie ma) i
        zwiększenie nakładu gazety, co nie jest w zasadzie dziwne bo właśnie tak w
        Polsce i na świecie funkcjonują media

2. Artykuł jest oczywiście prowokacją i podwaliny do jego stworzenia dali ludzie
        rządni władzy, którzy przegrali wybory i teraz za wszelką cenę pragną powrotu
        układu, który został zburzony. Większość ludzi w nim się wypowiadających jest
        wrogo nastawionych do Burmistrza, a wynika to z ludzkiej zawiści, niektóry nawet
        startowali w wyborach, a skończyło się to ich kompromitacją i teraz pragną
        zwrócić na siebie uwagę. Na szczęście nic im się to nie uda.

3. Student ,który go stworzył nie jest pracownikiem Urzędu Miasta, nie jest mu
        to potrzebne do pracy magisterskiej i nie dostał za to żadnych
        pieniędzy...zrobił to non profit. Nie jest studentem filii KULu w Radomiu (czego
        nie uważam tego za nic złego, bo każdy się kształci tak jak ma na to ochotę
        predyspozycję i siły) tylko studentem dwóch kierunków jednego z Uniwersytetów. I
        zrobił to bo go o to Pan Burmistrz poprosił i chcę coś zrobić dla tego miasta. A
        wiem to bo to ja jestem tym studentem.

4. Ani Burmistrz, ani nikt z twórców nie jest żadnym dewiantem. Uważam ludzi,
        którzy w taki wulgarny i nie poparty żadnym merytorycznym argumentem sposób się
        wyrażają za...nie chcę nawet mówić za kogo, bo nie zamierzam zniżać się do ich
        poziomu (najdelikatniej mówiąc brakuje im taktu i kultury). Ankieta została
        stworzona i próbnie przeprowadzona w niektórych klasach, żeby zbadać jak się
        przedstawiają jej wyniki i czy spełnia nasze oczekiwania. Niektóre pytania
        zostały juz zmienione. Do konsultacji został poproszony socjolog(poza oczywiście
        spotkaniem z Dyrektorami), następnie została przesłana do psychologa z Collegium
        Civitas, czekamy aktualnie na odpowiedź. Mogę zdradzić że młodzież albo
        odpowiadała (wydaje mi się że szczerze), albo nic nie pisali, rzadko się
        zdarzało że ktoś się wulgarnie wypowiadał(nikt: ani uczniowie, ani rodzice czy
        nauczyciele nie zgłosili protestów - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo).

5. Konkluzja przedstawia się więc tak: zamieszanie to jest polityczną prowokacją
        mającą na celu zdyskredytowanie Burmistrza i jego otoczenia przez ludzi ,którzy
        mają chyba jakieś kompleksy. Są źli, że im się coś w życiu nieudało i
        zazdroszczą, że jest człowiek który chce i potrafi coś zmienić w naszej
        codziennej szarości

6. Nie będę się więcej na tym forum wypowiadał. Wszystko co miałem do
        powiedzenia już powiedziałem. Z prowokatorami nie będę dyskutował. Jeżeli ktoś
        chce porozmawiać merytorycznie zapraszam: nrGG 7863373. Uprzedzam że w weekend
        nie mam dostępu do internetu i będę dostępny najwcześniej w niedziele wieczorem.

Student, który chce coś zrobić dla swojego miasta Pionek
    • Gość: Student PIONKI!!!! IP: *.chello.pl 30.03.07, 00:45
      1. Jedynym celem tego artykułu jest wywołanie sensacji(której nie ma) i
      zwiększenie nakładu gazety, co nie jest w zasadzie dziwne bo właśnie tak w
      Polsce i na świecie funkcjonują media

2. Artykuł jest oczywiście prowokacją i podwaliny do jego stworzenia dali ludzie
      rządni władzy, którzy przegrali wybory i teraz za wszelką cenę pragną powrotu
      układu, który został zburzony. Większość ludzi w nim się wypowiadających jest
      wrogo nastawionych do Burmistrza, a wynika to z ludzkiej zawiści, niektóry nawet
      startowali w wyborach, a skończyło się to ich kompromitacją i teraz pragną
      zwrócić na siebie uwagę. Na szczęście nic im się to nie uda.

3. Student ,który go stworzył nie jest pracownikiem Urzędu Miasta, nie jest mu
      to potrzebne do pracy magisterskiej i nie dostał za to żadnych
      pieniędzy...zrobił to non profit. Nie jest studentem filii KULu w Radomiu (czego
      nie uważam tego za nic złego, bo każdy się kształci tak jak ma na to ochotę
      predyspozycję i siły) tylko studentem dwóch kierunków jednego z Uniwersytetów. I
      zrobił to bo go o to Pan Burmistrz poprosił i chcę coś zrobić dla tego miasta. A
      wiem to bo to ja jestem tym studentem.

4. Ani Burmistrz, ani nikt z twórców nie jest żadnym dewiantem. Uważam ludzi,
      którzy w taki wulgarny i nie poparty żadnym merytorycznym argumentem sposób się
      wyrażają za...nie chcę nawet mówić za kogo, bo nie zamierzam zniżać się do ich
      poziomu (najdelikatniej mówiąc brakuje im taktu i kultury). Ankieta została
      stworzona i próbnie przeprowadzona w niektórych klasach, żeby zbadać jak się
      przedstawiają jej wyniki i czy spełnia nasze oczekiwania. Niektóre pytania
      zostały juz zmienione. Do konsultacji został poproszony socjolog(poza oczywiście
      spotkaniem z Dyrektorami), następnie została przesłana do psychologa z Collegium
      Civitas, czekamy aktualnie na odpowiedź. Mogę zdradzić że młodzież albo
      odpowiadała (wydaje mi się że szczerze), albo nic nie pisali, rzadko się
      zdarzało że ktoś się wulgarnie wypowiadał(nikt: ani uczniowie, ani rodzice czy
      nauczyciele nie zgłosili protestów - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo).

5. Konkluzja przedstawia się więc tak: zamieszanie to jest polityczną prowokacją
      mającą na celu zdyskredytowanie Burmistrza i jego otoczenia przez ludzi ,którzy
      mają chyba jakieś kompleksy. Są źli, że im się coś w życiu nieudało i
      zazdroszczą, że jest człowiek który chce i potrafi coś zmienić w naszej
      codziennej szarości

6. Nie będę się więcej na tym forum wypowiadał. Wszystko co miałem do
      powiedzenia już powiedziałem. Z prowokatorami nie będę dyskutował. Jeżeli ktoś
      chce porozmawiać merytorycznie zapraszam: nrGG 7863373. Uprzedzam że w weekend
      nie mam dostępu do internetu i będę dostępny najwcześniej w niedziele wieczorem.

Student, który chce coś zrobić dla swojego miasta Pionek
      • Gość: Belfer Re: PIONKI!!!! IP: *.toya.net.pl 30.03.07, 01:51
        Synku, ucz się. Masz dobre chęci, to już jest coś, ale to na prawdę za mało.
        Lecz ucz się. Może z Ciebie jeszcze coś będzie.
      • Gość: pionki Re: PIONKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 07:08
        jak chcesz coś zrobić to daj ludziom prace ...i fajnie burmistrz powiedział że w
        pionkach sama patologia ...dziękujemy.... wyborca
      • Gość: do studenta Re: PIONKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:14
        studencie zapoznaj się z konstytucją , bo widać ,że zanim zabrałeś się za taką
        ankietę nie zrobiłeś tego czego się od twórców ankiet wymaga - zgodności ankiety
        z obowiązującym prawem...i nie jestem prowokatorem ..nie kończyłem 2 fakultetów
        tylko 3 w tym jeden prawniczy...i nie sądzę żeby wypowiadali się tutaj ludzie z
        kompleksami tylko właśnie ci co chcą coś zrobić dla Pionek,ale tak żeby było to
        długotrwałe i namacalne.
        Pozdrawiam
        • Gość: kOObywatel Re: PIONKI!!!! IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 11:07
          Cytuję z Konstytucji RP Art. 39.

"Nikt nie może być poddany eksperymentom naukowym, w tym medycznym, bez
          dobrowolnie wyrażonej zgody."
          Czy na ten psycho-eksperyment burmistrza wyrazili dobrowolnie uprzednią zgodę
          pełnoledtni uczniowie, lub w imieniu niepełnoletnich uczniów rodzice uczniów?
          Jeśli nie, to sam fakt przystąpienia do tego działania przez burmistrza jest
          pogwałceniem praw obywatelskich, zagwarantowanych Konstytucją i powinno być
          ścigane z urzędu.

"
    • Gość: Radek Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:24
      Pan Burmistrz Zawodnik jest nieobliczalny tworzaac te ankiete.Niech lepiej
      zajmnie sie on wypełnianiem wyborczych obietnic,a nie szuka tematów zastepczych.
    • Gość: kubuś chora ankieta chorego człowieka w Pionkach IP: *.ib.com.pl 30.03.07, 09:51
      czytam czytam i uwierzyć nie mogę Zastanawiam się kiedy my dorośli mieszkańcy
      dostaniemy takie ankiety i Jak "nasz" Burmistrz odpowiedział na te pytania.
      ps.Gdyby moje dziecko dostało taką ankiete to osobiście odwiedził bym Pana
      Zawodnika i ją z nim omówił.
    • Gość: OJCIEC Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:55
      Skandal. Miasto zadłużone, największe w mazowieckim bezrobocie, niwydolny urząd
      a tutaj ktoś sobie chce materiał do pracy dyplomowej zrobić kosztem dzieci.
      Za dużo ma burmistrz czasu, a obiecywał 500 miejsc parcy w tym roku.
      Na razie będzie chyba 500 negatywów od czytelników.
      • Gość: aronii Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.catv.net.pl 30.03.07, 23:36
        No skandal ale takich sobie wybieraliście przedstawicieli
    • Gość: xxx Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 30.03.07, 12:40
      A ja pisałem ta ankiete Niby dyrektorka nie wyraziła zgody a ksiądz i tak nam
      to wcisnął.Już wiadomo dzięki komu pan burmistrz wygrał wybory
    • Gość: Bazanowski Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:48
      Tak to bardzo dziwne... ale czy oby na pewno? A czy dla nas dziwnym nie jest to
      że ludzie tobia to co robią w szkołach? Przecież skoro teraz normą dla pewnej
      czesci spoleczenstwa mlodego jest seks i narkotyki to w takim razie norma
      powinny stać się takowe ankiety... Skoro uczniowie etc. traktuja zycie jak jakąś
      bajke i zyja niezgodnie z prawem... to z jakiej racji mamy postepowac z nimi jak
      z "normalnymi" i tymi co zyja w zyciu i nie lamia prawa? Trzeba do nich podejsc
      inaczej... i wedlug mnie pytania przygotowane przez owego studenta swiadcza o
      nowoczesnym podejsciu do sprawy... SKORO W CALEJ POLSCE POWIEKSZA SIE ZJAWISKO
      NARKOTYKOW A TAKA JEST PRAWDA DRODZY CZYTELNICY... TO DLACZEGO MA PANSTWO
      STOSOWAC STARE ZASADY? Przeciez one nic nie daly... DOBRZE PROBUJE I CHCE
      WALCZYC BURMISTRZ! Jesli nie uzyska jakiejs klarownej odpowiedzi z ankiety to
      przynajmniej (wedlug mnie to mozliwe) uczniowie czytajacy taką ankiete przemysla
      swoje odpowiedzi... CHYBA ZE SA NA TYLE NIEODPOWIEDZIALNI I NIE POWAZNI ZE
      odpowiedzi beda czysto przypadkowe i obojetne...
      • Gość: Nauczyciel Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 11.04.07, 20:59
        Bazanowski napisał: "CHYBA ZE SA NA TYLE NIEODPOWIEDZIALNI I NIE POWAZNI ZE
        odpowiedzi beda czysto przypadkowe i obojetne..."

Bazanowski, jesteś naiwny. Jeśli młodzież i dzieci są takie, jak je opisujesz,
        to ankietę wypełnią "dla draki". Taka "NOWOCZESNA"(wg Ciebie i burmistrza)
        metoda i ankieta jest infantylna, naiwna i nie jest żadnym narzędziem badawczym.
        Opisywanej przez Ciebie młodzieży jest rzeczywiście zauważalny, jednak margines,
        choć ze względu na swą hałaśliwość wydaje się, że czasem dominujący, lecz zawsze
        margines. Zdecydowana większość jest ZDECYDOWANIE lepsza. I o tym wie każdy
        dobry, prawdziwy NAUCZYCIEL, który bez ankiety doskonale zna swoich wychowanków.
        Przypuszczam, że są tacy Nauczyciele w Pionkach. Niech się obudzą. To wystarczy.
        Natomiast "ankieciarzy" niech czym prędzej odsuną od wychowywania dzieci i
        młodzieży. Niech stosują swoje METODY w agencjach towarzyskich. Tam ich miejsce.

Łukasz 19,
        1. Niepodobna, żeby zgorszenia nie przyszły, ale biada temu, przez którego
        przychodzą.
        2. Lepiej by było dla niego, gdyby kamień młyński zawisł na szyi jego, a jego
        wrzucono do morza, niz żeby zgorszył jednego z tych maluczkich.

• Gość: nataluś Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.centertel.pl 30.03.07, 18:00
      dobry poczatek burmistrza tak dalej a napewno straci stołek po pierwszej kadencji nienormalnych nie mozna dopuszczać do władzy <lol>
      • Gość: retor Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:09
        Zbierajcie podpisy za odwołaniem takiego Burmistrza.Zgroza i kompromitacja.Co
        następnego ma w planach Pan Burmistrz?Proponuje skrzynke w urzedzie miasta na
        donosy...kto sie onanizuje?kto zdradza żone?kto bije dzieci?/tu zrobi pewnie
        wyjatek /.Acha i jeszcze ...Medal Komisji Edukacji narodowej--dla
        Burmistrza.Szkoda gadac...kompromitacja,prowincja i glupota,ze az boli.Jakie
        miasto--taki Burmistrz.Odwolajcie tego Pana,bo to wstyddla Pionek.
    • Gość: Ola Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:35
      Nie chyba,tylko napewno.
    • Gość: ddd Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 30.03.07, 19:05
      Choć dyrektorka nie wyraziła zgody to jakoś moja klasa pisała tą ankiete na
      religi. Teraz widać dzięki komu Pan burmistrz wygrał wybory!
    • Gość: psp2 Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 19:32
      burmistrzjest chyba zboczony..<><><><
    • Gość: Krzywy Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.03.07, 19:37
      na pal z tym burmistrzem hehehe
    • Gość: złodziejka życia Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.it-net.pl 30.03.07, 19:42
      SZOK!!!!!!! szalenie dociekliw ten burmistrz? ale odrobine rozsądku i trzeźwego
      myslenia
    • Gość: lytości Niezły Zawodnik z tego burmistrza! IP: *.acn.waw.pl 30.03.07, 19:56
      • Gość: Ciekawy Psychopata Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiety? IP: *.devs.futuro.pl 30.03.07, 20:28
        Czy i gdzie znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiety? Jestem bardzo ciekaw,
        jakie archetypy i psychologiczne uzasadnienia zostały podane w kontekście
        znanych już chyba wszystkim pytań.
        • Gość: mnb Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.07, 10:25
          KURA jest z filmu CK DEZERTERZY pamietacie widzi burmistrzkury ,a karp to pies
          zawodnik brawo onanisci z pionek ,harcerz nie klamie
          • Gość: obywatelo Pionek Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:10
            Panie Burmistrzu--Wstyd,Hańba.Cała Polska się śmieje.Tak wygląda prowincja i
            prowincjonalny Burmistrz.Dziekuje Panu.
            • Gość: Prowincjusz Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.toya.net.pl 31.03.07, 14:33
              Gość: Obywatelo Pionek pisze: "Tak wygląda prowincja i prowincjonalny Burmistrz".

Nie prawda. Pionki to szczególny przypadek. Jestem prowincjuszem, nasza
              prowincja jest inna, a nasz burmistrz zachowuje się i postępuje godnie, z
              umiarem i mądrze. Sąsiadującym Pionkom takiego właśnie burmistrza życzymy. Zaś
              "badania" socjologiczne, jakie podjął burmistrz Pionek i jego "dwór" , to
              snobowanie się na naukowość niedouczków zadufanych w swojej rzekomej mądrości.
              Ale Pionki sobie takiego burmnistrza i taki dwór pochlebców same wybrały i muszą
              tę żabę zjeść a problem rozwiązać same. Chyba że badania lekarskie wykażą, iż
              konieczne jest osadzenie w Pionkach komisarza.
              • Gość: gość Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:05
                I tu jest właśnie sedno sprawy. Ale my mamy światłego burmistrza bo z Krakowa a
                wasz jest miejscowy i zna wasze problemy .Nie żyje w wirtualnym świecie
                wielkomiejskim.
                • Gość: Sułtan (WML) buhaha idioci IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 21:06
                  śmieszy mnie postawa tych którzy krytykują jakomkolwiek ankiete... ankieta
                  anonimowa charakteryzuje sie tym ze jest anonimowa ! i nieodowiązkowa ! komu to
                  przeszkadza ? żal mi was ludzie i waszego płytkiego myślenia !
                  • Gość: Wezyr Re: buhaha idioci IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 13:16
                    A mnie napawa troską Twój brak rozsądku i rozwagi. Ale może da Bóg, że
                    zmądrzejesz.
                • Gość: gewa Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.07, 21:09
                  burmistz chcial sprawdzic czy onanizowal sie wiecej jak obbecna
                  mlodziez ///kompleksy i dewiacje///wstyd dla miasta ale zasluzyli na to
                  glosowaliscie ,a wiec do konca kadencji ,tylko sondarze ,ankiety ,a przyszlosc
                  ma w d nie na koncie ,,,,a opozycja siedzi jak myszka refere3ndum >>>>>>>>>>>>
                  • Gość: obywatel Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:22
                    Czy w Pionkach jest jakas opozycja ?Jakas alternatywa?Czy potulnie musimy
                    czekac do nastepnych wyborow?Bo Pan Burmistrz na tym nie poprzestanie,ma nowe
                    pomysly ,ktore powala na ziemie mieszkancow Pionek.To pewne .
                  • Gość: anulaaa Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.nat.student.pw.edu.pl 31.03.07, 23:07
                    A to co wolałeś/aś poprzedniego burmistrza?
                    Co tylko siedział i się uśmiechał i nic przez tyle lat nie zrobił, a Kozienice
                    odległe o 13 km kwitły???????
                    Może zamiast narzekać pomoglibyście burmistrzowi jak dotrzeć do młodzierzy
                    pionkowskiej?

A może wam odpowiada tak jak jest?
                    • Gość: anulaaa Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.nat.student.pw.edu.pl 31.03.07, 23:09
                      A może ci zbulwersowani pytaniami rodzice sądzą że ich dzieci są grzeczne
                      cudowne ach i och? i że się zgorszą takimi pytaniami?
                      • Gość: Ozborn Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:22
                        Rewelacyjna ankieta, chciałbym pogratulować Burmistrzowi takich głupich pytań, a
                        oto próbka tych nędznych wypocin:
                        Nałogi upodobania- onanizuję się /masturbuję/- stale nie mogę się z tego wyzwolić.
                        Jestem osobą - trochę prostaczkiem.
                        Czy potrafię zgwałcić.
                        Czy potrafię myć się nago w publicznej łażni, przebierać.
                        Czy potrafię kupić prezerwatywę lub środek antykoncepcyjny.
                        Czy potrafię zabić.
                        Czy potrafię zabić karpia, kurę.

Szczere uznanie dla entuzjazmu z jakim Burmistrz podchodzi do tej ankiety. Mój
                        syn nigdy takiej ankiety nie wypełni, a jak będzie zmuszony do tego przez
                        jakiegoś klechę lub pseudonauczyciela to już mu udzielam wskazówek co ma
                        napisać, a mianowicie jedno zdanie BZDURA I TOTALNA GŁUPOTA.

• Gość: Chętny Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 13:25
                      Chcemy, ale burmistrz nie chce nas słuchać. Burmistrz uważa, że jest
                      "najmądrzejszy" i tylko on ze swoim "dworem" ma patent na wszelką wiedzę, którą
                      widać zdobywa metodą ankietową.
                      • Gość: Załamany Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:21
                        Panie Ozborn--jezeli to cytat z ankiety,to jest gorzej niz myślałem.Kochani
                        Rodzice zgłoście to do prokuratora.Brońcie swoje dzieci.Szok.
                        • Gość: anulaaa Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.nat.student.pw.edu.pl 01.04.07, 15:09
                          A przed czym bronić dzieci? Przecież one są już doskonale uświadomione
                          seksualnie (może nie koniecznie przez własnych rodziców)
                          A co do pytania o mycie się nago w publicznym miejscu- to jest to normalne pytanie.
                          Chodzę na basen gdzie wisi kartka z prośbą o dokładne umycie ciała przed i po
                          kąpieli ze względu na dużą ilość osób korzystających.
                          Jak myślicie ile osób traktuje to poważnie, a ile się wstydzi i wyśmiewa tych co
                          się po prostu myją nago po kąpieli bo np. nie chcą złapać jakiegoś syfa???

I odpowiedź do kolegi 2 posty wyżej co do tego że burmistrz zamknął się ze swoją
                          radą i nikogo nie słucha. Z tego co wiem jest to człowiek otwarty na propozycje
                          mieszkańców i było już jakieś spotkanie z nim właśnie w sprawie zmian w naszym
                          przepięknym i niebezpiecznym mieście...
                          • Gość: Ozborn Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:46
                            Burmistrz już tak rozdmuchał to, że Pionki to takie niebezpieczne i patologiczne
                            miasto, że prawie sam w to uwierzyłem. Wstydzę się niestety za to jak znajomi z
                            Radomia pytają, czy w Pionkach co druga rodzina to patologia i czy bandyctwo
                            jest na każdym kroku. Może ten Burmistrz pokazałby wreszcie co zrobił, bo na
                            razie to żadnych efektów jego pracy , oprócz kiepskiej propagandy nie widzę.
                          • Gość: bidula Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.toya.net.pl 02.04.07, 01:10
                            anula napisała:
                            1) A przed czym bronić dzieci? Przecież one są już doskonale uświadomione
                            seksualnie
                            2) Z tego co wiem jest to człowiek (tzn. burmistrz) otwarty na propozycje
                            mieszkańców i było już jakieś spotkanie z nim właśnie w sprawie zmian w naszym
                            przepięknym i niebezpiecznym mieście...

Ad 1) Jeśli tak jest, jak twierdzisz, to nie daj Bóg, żeby przez podobnych
                            poprańców jak on i ty, czy jakiś Leon ("zawodowiec"? No nie, "Leon zawodowiec"
                            był przyzwoity).
                            Ad 2) A jeśli są już przez was uświadomione i potajemnie praktykują (co twoja
                            wypowiedź sugeruje) seks "hetero" czy "homo", indywidualny lub zbiorowy, z
                            siostrą, bratem, matką, czy ojcem, to może burmistrz chce założyć "kasyno seksu"
                            dla dzieci (co uzasadniałoby ankietę w celu rozpoznania potrzeb) i kandydujesz
                            na szefową tego interesu i to może jest ta twoja propozycja? Zmieniłoby to
                            Pionki w dziecięce Las Vegas. Trzeba tylko załatwić ustawę dopuszczającą pedofilię.
                            • Gość: życzliwa kim jest Leon? odp. IP: *.uni.opole.pl 02.04.07, 11:26
                              Leon to proboszcz pionkowskiej parafii, katecheta w LO w Pionkach. moim zdaniem
                              człowiek pokroju burmistrza... niestety
                              • Gość: bidula Re: kim jest Leon? odp. IP: *.toya.net.pl 02.04.07, 15:46
                                Ksiądz i katecheta? To niemożliwe.
                    • Gość: cysia Re: Czy znajdę wyniki, klucz oceniania tej ankiet IP: *.ib.com.pl 01.04.07, 22:21
                      wiesz co...anula szczerze wolalam tamtego burmistrza..za jego kadencji Pionki
                      ni ebyly posmiewiskiem calej Polski...tak jak jest teraz..zenula ten wasz ( bo
                      nie moj nie glosowalam na niego) burmistrz
    • Gość: Alicja Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: 82.139.58.* 01.04.07, 19:34
      Jestem z Pionek, chociaż od 30 lat nie mieszkam tam.Do tej pory przyznawałam
      się ochoczo do swojego pochodzenia.W tej chwili wstydzę się powiedzieć ,ze
      mieszkałam w Pionkach za sprawą jednego pana, z małej litery.
      • Gość: studentka psych Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.uni.opole.pl 01.04.07, 22:48
        człowiek który napisał ta ankietę powinien zostać podany pod jakiś sąd ponieważ
        ta ankieta jest nie etyczna. nie chodzi mi o to że pytania są nie ścisłe,
        kategorie nie uwzględniają wszystkich odpowiedzi, ale o to co może się dziać po
        wypełnieniu takiej ankiety z młodym człowiekiem. czy ktoś pomyślał co się dzieje
        z po tym jak na jednym pozimie stawia się zażywanie twardych narkotyków i
        stosowanie środków antykoncepcyjnych (pyt.21)? co z młodym chłopakiem który
        dowie się (z ankiety) że onanizowanie się jest tak samo złe jak "branie piguły".
        owszem można powiedzieć że dzieciaki są świadome i traktuja to żartobliwie, ale
        mogą znaleźć się jednostki którym to sie odbije na psychice. pytanie o status
        materialny rodziny różnicuje młodych ludzi, powoduje podziały na lepszych i
        gorszych, poza tym skąd dzieciak ma wiedzieć jak odpowiedzieć, bo przeciez może
        mieć zupełnie inne wyobrażenie na ten temat niż twórca ankiety. a pytania o
        mafię i dealerów zwyczajnie zwiększa dostępność pozawczą. dzieciak zacznie sie
        zastanawiać czy jest ktoś kto może mu sprzedać i może nawet kupi jeśli takową
        osobę znajdzie... więcej takich, jak i metodologicznych błędów można wytykać.
        Ankieta jest zła pod względem psychometrycznym i etycznym, a burmistrz kłamie
        mówiąc że ankieta nie została przeprowadzona w szkole i pionkowska młodzież
        doskonale o tym wie. na koniec chciałam napisać, że taką ankietę przygotowywuje
        się około miesiąca, testujęć ją i sprawdzając ze wszystkich stron, robiąc także
        badania pilotażowe, wątpie by "student 2" roku potrafił panować nad czasem i
        przestrzenią i przeszedł cały proces tworzenia narzędzia pomiarowego w 2 dni.
    • Gość: Mieszkaniec Pionek Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.tkdami.net 01.04.07, 23:15
      Kto głosował na tego popaprańca z ZHP?
      • Gość: pionkoszczanin Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:52
        najbardziej powinni wstydzić się ci, którzy udzielili panu burmistrzowi
        rekomendacji przed wyborami. Każdy z nich deklarowal jaki to z niego super
        czlowiek.Ja oczywiście na niego nie glosowalem.Wszystkim jego
        wyborcom "gratuluję wlaściwego wyboru"
        Ciekawe jak to się skończy.Czy potrzebne będą taczki, czy pan burmistrz sam
        zrezygnuje i da szansę miastu, bo swoimi rządami z pewnością tej szansy miasto
        pozbawia
        • retor2 Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach 02.04.07, 15:47
          Dajcie Panu Burmistrzowi szanse.Mam nadzieje ,ze takich błędów już nie
          popełni.Moja rada-niech Pan zajmnie się gospodarką,poszzukiwaniem
          inwestorów/podobno mial Pan wspaniałe osiagniecia w bisnesie/.
    • Gość: macadam Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:58
      A burmistrz napisał czy się onanizuje?
    • Gość: aga Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:10
      az styt sie przyznac ze mieszkam w pionkach. a nasz burymistrz to moim zdaniem
      glupi kretyn jest zgadza sie na taka ankiete ! zabic kure?? na jakim swiecie pan
      zyjesz. Wstydz sie panie zawodnik cala polska teraz sie smieje z naszego miasta.
      zamiast promowac miasto aby sie rozwijaly i robisz pan obciach na caly kraj
      !!!!!!!!!!!!!dziekujemy!!!!!!!
    • Gość: Piotr Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 02.04.07, 20:15
      Do wszystkich z Pionek którzy tu zabrali głos. Po prostu jesteście tchórzami.
      Macie swoją stronę ale wybraliście forum Radomia, bo tu można z ukrycia
      atakować swojego Burmistrza. Tu jesteś tylko niby anonimowy. Ankieta to już
      przeszłość. Burmistrz teraz koniecznie musi otoczyć się ludźmi którzy będą
      mówili prawdę w oczy a nie wprowadzali w bagno. Im szybciej to zrobi tym lepiej
      dla niego.
      • Gość: Paweł Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 02.04.07, 20:33
        Odezwał się odważny Piotr. Wypowiedz się o ankiecie i powiedz, co o niej mówią
        twoje dzieci, jeśli są w wieku szkolnym.
    • Gość: Piotr Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 03.04.07, 18:29
      Odważny czy nie. Ale przynajmniej zabieram głos na stronie swojego miasta a nie
      z za słupa. Do wypełnienia takiej ankiety nawet Ksiądz nie zmusi mnie i moich
      dzieci. Wypełnienie takiego bzdeta to jest tylko dobra wola.
      • Gość: Paweł Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 21:19
        Przynajmniej sprawiedliwie oceniasz wartość tej ankiety. Chwała Ci za to.
    • Gość: Były mieszkaniec Żenujące IP: *.knc.pl 04.04.07, 11:15
      Kiedys tam mieszkałem, a teraz czuję satysfakcję (pierwszy raz ) z tego, że już
      nie jestem pionkowianinem. Zła sława miasta napewno nie przyniesie mu
      inwestorów, a ankieta odniesie odwrotny skutek (wzbudzi agresję i niechęć
      młodzieży i mieszkańców). Żenujące!!!!!!!!
    • Gość: on2 Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:06
      Homoseksualistow zawsze interesuje onanizm.
    • dick_powers Zawodnik. 03.06.09, 10:54
      Wielki zawodnik z tego Zawodnika. On uwielbia chłopców. Szczególnie takich
      16-18 lat. Są na to dowody. Jeździ po Polsce i spotyka się z chłopcami, z
      którymi umawia się za pomocą swojego telefonu komórkowego i internetu.
      Niektórzy chłopcy z którymi spał wielokrotnie pracowali albo nadal pracują w
      jego firmie komputerowej.
    • dick_powers Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach 03.06.09, 10:57
      2asy napisał:

> burmistrz jest chyba zboczony.

Nie "chyba" tylko ma 100%. Wystarczy popytać chłopców, których zaciągną do
      łóżka. Osobiście znam jego byłego kochanka, z którym Zawodnik wyjeżdżał nawet na
      Litwę i Białoruś. Chłopak ma na imię Marcin. Dzisiaj ma 22 lub 23 lata i mieszka
      w Krakowie. Wcześniej nie mieszkał w Krakowie. Pracował też w firmie Zawodnika.
      Kiedy tam pracował i był z nim miał 18 lat. Byli ze sobą około roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka