palineczka16 10.07.07, 15:56 www.smog.pl/wideo/11156/aborcja_drastyczne/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arleta Re: Aborcja... :I :I :I :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:32 czy to jest prawdziwe? te raczki, nuzki? te malenstwa? niech ktorus z ginekologow lub polorzna obejrzy to i napisze,czy to sa rzeczywiste maluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Aborcja... :I :I :I :( IP: *.rad.vectranet.pl 10.07.07, 19:18 Tak.To byli ludzie,tacy jak my.Ale ich matki wydały na nich wyroki śmierci. Katami byli lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_matopeja Re: Aborcja... :I :I :I :( 10.07.07, 20:06 Takim matkom, kótre usuwają ciąże od razu powinni wyciać piz*y, skoro się nie zabezpieczają, nie chcą potomstwa, a jak już sie "przydaży" to oby szybciej usunąć! Ku***a aż mi niedobrze tfu k***stwu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika [...] IP: *.12.radom.pilicka.pl 10.07.07, 22:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Aborcja... :I :I :I :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 00:50 A takim ojcom, co sie nie zabezpieczają co powinni zrobić? Najlepiej od razu profilaktycznie poddać ich kastracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 10.07.07, 23:15 Heh, myślałam, że zwymiotuję... tak jak wtedy gdy pewien Chińczyk pokazywał mi na necie zdjęcia poaborcyjnych embrionów wrzucanych do wrzątku... Ci ludzie w Azji naprawdę nie znają granicy w dostarczaniu sobie minerałów odżywczych i witamin. Odpowiedz Link Zgłoś
palineczka16 :I :I :I :( 10.07.07, 23:38 Kurczę, jak to obejrzałam to... ajjj... :I jejciu, takie malutkie, niewinne istotki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 01:02 Nie rozumiem dlaczego obwiniane są tylko kobiety? Przecież nie one same to sobie zrobiły, nie same się zapłodniły. Dlaczego mężczyżni robią z siebie niewiniątka, to wyjątkowa hipokryzja! Mężczyżni ponoszą taką samą odpowiedzialność jak kobiety, a czasami nawet większą jeżeli powodują przemoc w rodzinie, alkoholizm, gwałt, kazirodztwo,które są m.in. przyczyną aborcji.Dlaczego to ciągle kobiety są oskarżane przez własnych partnerów, księży, lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia joł ! Re: Aborcja... :I :I :I :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 01:03 o matko! a gdzie to bylo, u nas w polsce? czy w usa? bo napisy sa angielskie, ale melodia z jakiegos polskiego filmu? to ta afera z niemowletami pod toruniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:17 a filmik umieszczony na portalu z podtytulem: "smieszne filmiki"... dobre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
black_owca Re: Aborcja... :I :I :I :( 15.07.07, 21:02 Kiedy byłam słuchaczką studium medycznego musiałam( bo nie miałam prawa wyboru) stawać do aborcji w szpitalu. w latach 80-tych ubiegłego stulecia za darmochę robiło sie średnio 5-6 skrobanek dziennie w szpitalu oczywiście bez znieczulenia. Płody pokazane na filmiku są dużo większe niz 12 tyg . W Polsce można było przerwać ciązę do 12 tyg. W Stanach robi sie to za pomocą czegoś w rodzaju próżnociągu, u nas za pomocą łyzki skrobie sie to co jest w macicy i poza krwawą masą nic nie widać. W/g mnie te płody są prawdziwe. Autor musiał nieżle sie namęczyć( chyba płukał te resztki. A tak swoją drogą filmik jest wstrząsający. Live wyglada to zupełni inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia joł ! Re: Aborcja... :I :I :I :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:54 a jak to wygląda? i ile kosztuje taki zabieg? za niego nie idzie sie do wiezienia?W koncu to zabójstwo! Odpowiedz Link Zgłoś