Gość: Olcia IP: *.ib.com.pl 26.10.03, 18:20 Jej no i tak jest jak chłopcof jara szybka predkosc!!!!:| szkoda ich mi:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GregorY Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 06:53 no faktycznie szkoda chłopaków, ale z drugiej strony przy takich wypadkach wystarczy czasami napisac tylko: "Trzech młodych mężczyzn jechało BMW" i to w zasadzie wystarczy. Czy marka BMW w Radomiu musi się kojarzyć tylko z pewną grupą osób? Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: Śmiertelny pod Przytykiem 27.10.03, 14:44 Na kursach prawa jazdy powinni obowiązkowo wprowadzić zajęcia w proosektorium lub na miejscach wypadków, może widok potencjalnych skutków powstrzymałby przyczynę. Sam byłem świadkiem jak na kieleckiej chłopak zabił na pasach kobietę. Daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.radom.pilickanet.pl 29.10.03, 15:59 Na kursie, który ja przechodziłem wykładowca pokazywał nam zdjęcia z miejsc wypadków. Zdjęcia pochodziły z zasobów miejscowej komendy policji i pomimo, że nie pokazywały "mięsa" były wstrząsające i robiły piorunujące wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.udn.pl 27.10.03, 19:01 A mnie takich nie szkoda.Dobrze że w mostek a nie w inny samochód gdzie mogli zginąć niewinni ludzie. Szkoda mosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiek Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.udn.pl 27.10.03, 19:03 Jednego debila mniej.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VaR Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.10.03, 21:36 Nie "debil" a człowiek taki jak ja czy Ty. Może tylko mniej rozważny. Jak nie znając człowieka możesz tak o nim pisać... Tragedia jest tragedią i dlatego ... [ ' ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiek Re: Śmiertelny pod Przytykiem IP: *.udn.pl 28.10.03, 10:06 VaR, mniej rozważny jechałby z mniejszą szybkością. Jeżeli w miejscu gdzie jest ograniczenie szybkości, a droga jest jaka jest i na tym odcinku są zakręty. To tylko debil jedzie z nadmierną szybkością.A gdyby tak w tym miejscu była grupa dzieci? Też byś "debila nieboszczyka" usprawiedliwiał.Powtarzam.Wszyscy debile powinni tak skończyć.Tylko bez osób trzecich. Odpowiedz Link Zgłoś