Dodaj do ulubionych

Kawalerka do wynajęcia

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.05.05, 22:02
Od czerwca będę miał do wynajęcia kawalerkę - super okolica - 200m do stacji
metra Racławicka, 100m od ogródka jordanowskiego na Odyńca i Parku Dreszera,
spokój, zieleń i cisza - idealne dla rodzinki z małym dzieckiem. Kuchnia
umeblowana, nowa pralka, w pokoju szafa Komandor - 1000 PLN i w tym już czynsz
Zainteresowani - tylko bezpośrednio - na adres saper74@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Re: Kawalerka do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 23:49
      Sorry koleś, ale za mało miejsca na dodatkowe łóżka i materace.
      Cena też z kosmosu. Z KOSMOSU!!!!
      • Gość: Hugo Re: Kawalerka do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 09:16
        Ja bym powiedzioł, ze cena nie z kosmosu, a z Marsa! Z MARSA!!!!!
        Nie bardzo wiem, co to jest szafa komandor? Czy w niej są chowane pietrowe
        łóżka? Moge Ci dać 500 zeta i to JUZ Z CZYNSZEM!
        Poza tym nie przesadzaj z ta piekną okolica! Menelstwo na każdym kroku!
        Zwłaszcza przy niepodległości i odyńca. Bliżej w stronę metra racławicka tez ni
        elepiej. Poza tym wszystko w chałupie sie trzesie od metra. Gdyby nie nóż na
        gardle to i tych 500 zeta bym nie zaoferował, ale pół wioski mnie sie na głowe
        zwaliło do stolicy i pilnie poszukuje jakiejś niedużej kawalerki na 14 osób +4
        dostawki.
        • Gość: Zenon Re: Kawalerka do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 21:01
          Hugo, trza sie spieszyc. Rozmawiałem z z takim jednym chłopkiem i on powiedział
          mnie, że od niego przyjedzie duzo ludzików w połowie czerwca i wtedy tak sobie
          pomyslalem, że z innych wiosek też pewnie bedą przyjedzac w tym czasie.
          Ja daje 550 zeta!!!!
    • Gość: Mrówa Re: Kawalerka do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 22:48
      mam pytanie:ile materacy można na podłodze zmieścić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka