Gość: mex IP: 82.160.117.* 15.09.09, 08:37 najechałem wczoraj na wysoki krawężnik i przetarłem spód mojej rawki ,niezbyt mocno ale obawiam się że mogłem coś uszkodzić?! poradżcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: raw4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 11:50 jedyna rada to przegląd na kanale w serwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: raw4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:11 sprawdź ten krawężnik - tj. sporządź dokumentację fotograficzną, zwymiaruj go. potem sprawdź u zarządcy drogi dokumentację dotyczącą tego odcinka. porównaj stan faktyczny z tym z dokumentów - jeśli lokalizacja krawężnika bądź jego parametry nie odpowiadają przedstawionym dokumentom poproś zarządcę o numer polisy ubezpieczeniowej OC za prowadzoną działalność. jeśli nie mają, w co wątpię - pozostaje sąd, nie zapomnij starać się o odszkodowanie za straty moralne związane z tym faktem. wszystko zależy tez od tego czy krawężnik wykaże skruchę, a może dobrowolnie podda się karze i zadośćuczyni? Odpowiedz Link Zgłoś