Gość: wd IP: *.krak.tke.pl 03.02.04, 22:41 V LO ranking nauczycieli itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / *.dnet.pl 03.02.04, 23:19 1. Nauczyciele wf-u, słusznej postury i lubią wypić. Niektórym trzeba po mleko rano biegać. 2. Były wicedyrektor - historyk z pasją, wielki przeciwnik palenia, pozalekcyjnego również. 3. Panowie od plastyki i muzyki, bardzo kumaci, a ten muzyk niezły jajcarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa_p Re: V LO ranking... IP: 213.25.45.* 03.09.04, 09:43 A co sądzicie o Gergontowej ? Moim zdaniem to sadystka. Ma wiedzę,ale jek się uweźmie na ucznia to potrafi wykończyć. Dziewczyny z mojej klasy rzygały z nerwów w ubikacji przed "zaliczeniem" z geografii. Jedna dziewczyna wpadła w depresję, zmieniła szkołę. Czy na tą babę nie ma mocnych ? Wicedyrektorka ( pani Miąsik ) której się poskarżyliśmy, nie poradziła sobie. Kiedy ta sadystka pójdzie na emeryturę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: V LO ranking... IP: *.krak.tke.pl 04.02.04, 22:53 Naprawde spoko była babka od geografi (chyba Bożek)choć większość jej nie lubiła bo była bardzo wymagająca ale chwała jej za to. Świerad z fizyki stara panna więc biła jej korba i papierosy na mózg (zapewne brak chłopa) Kopyt oddała by życie za Unie Wolności (wtedy Demokratyczną)ale jej lekcje histori wiały nudą straszną, Zaborowska (matematyka)to nawiedzona katoliczka która każdą lekcje zaczynała od napisu na tablicy "Polsko czas na myślenie..." ale to kompleks braku chłopa odbił i pogłębił ją w tym kierunku,przeciwniczka wszystkiego co nie związane z modlitwą i kościołem, Biologia to domena pani która szczyciła sie na każdym kroku ukończeniem UJ ale było jej zawsze źle jak kurwie w deszcz, strasznie sucha... Soja od niemieckiego to zajebista babka i ten jej język wystający ciągle na lekcjach w kierunku chłopców urodziwych. Kryńska od rosyjskiego mimo swoich kilku odjazdów całkiem do rzeczy Gromska to temat na oddzielną książkę i to nie ze względu na tuszę. Totalny odjazd i wrodzona złośliwość... Myrda to wbrew niektórym opiniom człowiek któremu wielu chłopców zawdzięcza to nie zamiast chlać tanie wina wieczorami w klatkach zapierdalali na treningach i jeszcze zjeździli pół europy za darmo bo Zdzisek wszystko potrafił załatwić nie biorąc nic dla siebie. Wreszcie Skóra mój wychowawca do którego wieczny szacunek mimo kiepskich żartów człowiek o wielkim sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlepY Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 18:44 Na pierwshym miejscu w mojej skromnej opini, jako absolwenta, powinien sie znalezc Zbigniew Bury. U tego goscia nie mozna bylo siem nudzic na lekcji. Potrafil zainteresowac ludzi zajeciami. Wykladal z pasja, w nietypowy sposob, dokladajac do tego wyrafinowana szydere. Ktos tam napisal ze byl prawicowy, co ma mojej opini nie jest prawda zupelnie. Second place przypada Jozefie Pysz. Byla wporzadku. Nie mogac zniesc tego ze najlepszy rocznik w historii tej szkoly zniknal (chodzi o rocznik 1983),poszla na emeryture. Do grona najlepszych nauczycieli nalezy jeszcze zaliczyc: Janine Krynska, Helene Wozniak, Kojderke. Calkiem ok byly tez lekcje geografii z Gergontka, naprawde niezla szydera (do czasu jak czlowiek nie stal na srodku i nie odpowiadal :P). Waldek Lepa byl calkiem spoko na poczatku. Pozniej zaczelo mu cos odpier... i calkiem zeswirowal. Ale on juz tez chyba tam nie pracuje. Najgorsza baba wg mnie w tej szkole jest Zofia Zaborowska. Stara, wredna, chora na umysle dewotka, ktora na lekcjach puszczala nam radio maryja jak byl papiez, nie umiaca uszanowac pogladow innych ludzi, nigdy jej nie zapomne chamstwa jakie wyzadzila na maturze mnie i mojej kolezance.Tacy ludzi nie powinni zostawac pedagogami. Wbrew powszechnym opiniom calkiem wporzadku facetem jest Jan Stanisz. Co do reszty nie bede sie wypowiadal bo ich nie znam. V LO juz nigdy nie bedzie takie samo po tym jak odszedl nasz rocznik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: V LO ranking... IP: *.smlw.enformatic.pl 05.02.04, 20:32 V....4 lata mojego zycia...teraz wspominam z zadowoleniem.Po latach Zaborowska jest OK.Moja wychowawczyni.Nie puszczala radia maryja,nie modlila sie, to jakies bzdury.Szczerze mowie.Łępa świr jakich malo,ogromna wiedza na rozne tematy.Paczesnik...mozna bylo robic wszystko a jednak nauczal.Gromska- paczki,przepisywanie zeszytow i pytanie uuuuu.Myrda no commend.WF nie do zapomnienia a z Barszcz do duet nie do zastapienia.Do teraz slysze:"Gdzie kurwa z tymi butami na sale!Wypierdalaj"nie zawsze tak kla ale mu sie zdazalo.Skora zart za zartem i wszyscy plakali ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlepY Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:34 Co do Zaborowkiej to najprawdziwsha prawda. Mam na to 35 swiadkow w postaci mojej klasy. bbb nie wierzysz to Twoja sprawa, ale niestety modlitwa i radio maryja to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: V LO ranking... IP: *.smlw.enformatic.pl 07.02.04, 11:40 ja nie musze wierzyc ja to wiem bo mialem z nia 4 lata matematyke,to byla moja wychowawczyni.Wiem co pisze.Moze za Twoich czasow,Slepy, robila co innego...moze jej odbilo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlepY Re: V LO ranking... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 11:08 bbb i tak moze byc. Ja skonczylem ta bude stosunkowo niedawno, bo 2 lata temu. Tez wiem co widzialem bo tez 4 lata matmy z nia przezylem. W kazdym badz razie nie ma sensu sprzeczasc sie o takie pierdoly. Moze za Twoich czasow bylo lepiej. Jezeli tak to sie Ciesz a nam Mozesz jedynie wspolczuc tego co przeszlismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: V LO ranking... IP: *.krak.tke.pl 09.02.04, 20:07 Ja skończyłem V LO w 1995 roku i całkowicie potwierdzam to co mówi ŚlepY. Też miałem matematyke z tą zdewociałą panią przez 4 lata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:38 Co do pani Zaborowskiej. Mieliśmy z nią matmę przez rok i jakiś większych uchybień od normy nie pamiętam. Wiedzieliśmy że ma taką opinie i raz chyba tylko wdaliśmy się z nią w dyskusje na temat ogumienia, gdzie twierdziłą że to nie jest 100%bezpieczeństwa (zresztą to fakt). U nas wiele dyskusji na jej lekcji na ten temat nie było (w porównaniu z religią u ks.Bogusia, najfajniejszego katechety jakiego znam) bo by ją wyzwolone panny z naszej klasy zjadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: V LO ranking... IP: *.axelspringer.com.pl 10.02.04, 15:32 Skonczylem piate w 1994 i milo - z perspektywy czasu - wspominam Andres i Pusz. Wyjatkowo nie cierpialem tandemu Wozniak i Kojder - potworne babki. Reszta w granicach rozsadku. Oczywiscie nie wspominam Lepy, o ile pamiec mnie nie myli wywalil mnie za jaranie szlugow ze szkoly, innym razem przez pol roku podczas czytania obecnosci zawsze mnie pomijal.... Smieszy byl podczas pogoni palaczy na ryneczku i pobliskich blokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boowa Re: V LO ranking... IP: *.enformatic.pl 25.04.04, 13:08 Tak samo jak czytanie przed kazda lekcja wycinkow z katolickich gazet !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiętowyCzopek Re: V LO ranking... IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:39 ta babka jest chora dosłownie chora miałem 8 pkt za krat to jest 3 a ta mnimdaje 2 bo mówi że nie dokończyłem pierwszego zad i nie da mi 3 miimo iż na tą ocenę napisałem!!! o co jej chodzi?? i to ma być uczciwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanz Re: V LO ranking... IP: 62.93.48.* 27.03.04, 12:27 SlepY zapomniales o Bebenku naszym wychowawcy.Ten gosciu to mistrzostwo swiata. Dzieki niemu wiemy np. co nosil James Bond w długopisie :). Ogolnie to qrwa zayeb.. bylo.Jak sie nie hcialo uczyc (nam i jemu) to my sialismy destrukcje a on jadł se bułke w kantorku(i jego hasło: to ja ide se zjeść bułke :D). Co do reszty to tak jak u ciebie Z Bury w porzadku jak najlepszym :)nawet polski dalo sie polubic :D. Jozefa P. to dopiero babka byla.Jestem na NIE co do dwoch nauczycieli: Waldemara zwanego Łępą i pani przez duże P Ostrowskiej.Co do nawiedzonego na punkcie papierochów historyka to gosciu mial wiedze niesamowitą (przydalby sie do druzyny w awanturze o kase:))ale jaką mial wiedze takie mial jazdy,co do Ostrowskiej to moim skromnym zdaniem to idiotka do n-tej potegi i ... jush mnie rekami terepie jak o niej mysle. To by bylo na tyle. Pozdro dla scientej trojcy i calej klasy IVH/83. Dudek oddaj pieniadze !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boowa Re: V LO ranking... IP: *.enformatic.pl 25.04.04, 13:03 OOO tak o Bembenku nie wolno zapominac ... i np o jego lekcjach fizyki na ktorej pobijalem rekordy na kompie w "malysza" :D , nie latwo zapomniec jego rozbrajajacych chistoryjek z wojska albo chaselek "ale tu piździ" :D Bembenek powinien zostac krolem V LO :D, Zaborowska wiadomo ... "Jesus Inside" chociaz czasami bylo mi na renke jak przez 30 minut lekcji czytalismy artykuly z Goscia Niedzielego i nie zdazyla mnie np zapytac albo sprawdzic zadania ktorego w zyciu nie zrobilem chyba na matme :P , Bury - to ideal nauczyciela .. powinien byc wzorem dla wszystkich :P chociaz zdazalo sie przysnac(bo mial usypiajacy glos:P ) to strasznie pozytywnie wspominam tego goscia :D , Lepa :D czlowiek demolka :) ja tu nic nie bede pisal .. to trzeba zobaczyc na wlasne oczy :D , Pysz prze 4 lata jestem zajebiscie dumny z tego co sie nauczylem: ( eto moj kłass zdjes stajau staly ucznikow i stal ucziciela, u scieny wisit daska u daski stajit maja padruga zina ana atfiecajet, maje liblimyje prjedmiety eto matjematika fizyka ) :DDDD , Kopciuch - nalogowy palacz byla alkoholiczka !! najbardziej .. popier...na babka z jaka kiedykolwiek mialem jakiekolwiek zajecia ... nic nigdy nie wynioslem z jej lekcji .. siedzac u niej na zajeciach czulem sie jakby ktos mnie owinal drutem kolczastym i wolal cos do mnie po niemiecku !! Pozdrowionka dla rocznika 83 i kl IV H - SYRENA RULEZZ :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paluch Re: V LO ranking... IP: *.krak.tke.pl 17.02.04, 21:29 spoko szkoła ale za dużo głupoli ją skończyło dlatego taka opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
romax5 Re: V LO ranking... 21.02.04, 19:21 Ludziska jaskończyłam tę budę 12 lat temu, 2 lata temu spotkaliśmy sie z dawną klasa i 2 nauczycielkami, w tym wychowawczynią. Tak jak wtedy i teraz nie rozumiem dlaczego pewnapani z chemii i jej koleżanka z fizyki określały uczniów mianem debili, czyzby same były lepsze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quakek Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 13.03.04, 22:02 co za pierdoły v lo było spox i wszyscy doskonale zgrani co było to było i tak ma być wszystko się kręci wokół znajomości quakek :-) szydera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: V LO ranking... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:25 BARSZCZ: jego hasełka "spierdalaj z sali z tymi buciorami albo ci tak wywine sie przewrócisz (wersja ocenzurowana)" albo "synek skocz mi po fajki, tylko Spaiki 30 a nie jakieś gówno inne" lub "idz mi kup bułke pizze tylko migiem" Lubił spotkanka z panem Łępą (mój idol :)) zeby sie herbatki z prądem (40%)napić a z Myrdą tworzył the best duecik Łępa (my idol) był bez wątpienia the best. Pies na papierosy.Wiecznie jakby coś pił.Nie raz go widziałem z reklamóweczką (a w niej buteleczki hehe). Wesoły (zawsze smialem na jego lekcjach) hehe :D. Na przerwach robił kontrole kibli :) ZABOROWSKA: bez komentarza - potrafiła kogoś zapytać za brak czapki na głowie w zimie :D. Porąbana ale jakoś można było przespać chrrrr... jej lekcje. Ogólne ćwir-ćwir w głowie miała. Świerad : paliła na lekcji, udawała że sie na kompie zna (pasjans), stara panna, upierdliwa o wszystko, a mnie sie musiała czepiać najbardziej &*^%%%^. KABAJ: baba z jakimś zespołem (korkiego, dauna albo coś w tym stylu), zero ludzkiego myślenia, nienormalna,kilka razy obecnośc sprawdzała, każdy wychodził z lekcji na czworaka, niektórzy udawali foki aldo sowy na lekcji, można byłó robić co sie chciało :D Ogólni mówiąc może książkę jakąś napiszę o V LO. Pozdro dla QUAKE'A, PREZESA i GREGORY'EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamikadze Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.03.04, 19:21 Od kogo by tu zacząć może.... Religia Baran(to nazwisko) oraz ks Rusznica. Pierwszy gość chyba trochę za bardzo przejmuje się swoim zadaniem dlatego nikt go nie chce słuchać co do księdza jest spoko (można z nim pogadać na każdy temat mówi ciekawie i nie zanudza) Przysposobienie Obronne (Frydrych) człowiek zwany panem przypadkiem z powodu wstawek typu „ja miałem kiedyś taki przypadek....” ogólnie wszędzie był i wszystko widział.... tak mu się przynajmniej wydaje. Informatyka(Bębenek) w miarę normalny, jeden z tych którzy posiadają wiedze tylko nie potrafią/chcą jej przekazać, no i może dodajmy ze władza uderzyła do głowy(strasznie lubi przycisk wyłączający internet) Teraz przejdźmy do poważnych przedmiotów: Matma(Stanisz)dla mnie czarodziej(to co mówił było magią) heh no cóż jedyny o którym złego słowa powiedzieć nie można(może oprócz tego ze chciał rozkochać w matematyce nawet tych którzy tego nie chcieli, w tym mnie, biorąc wszystkie możliwe zastępstwa, miał taka władze z racji tego ze był dyrektorem. Ale chciał dobrze wiec w imieniu wszystkich (moim również) DZIĘKUJEMY!!!!!! (szkoda ze Go już nie ma w VLO) Język Polski (Kuzicka) nie mam zdania różnie tam bywało ale ogólnie chyba ok. Chemia(Kopciuch/ Kucia) tej pierwszej można było wkręcić wszystko (dopisywanie ocen, wywijanie się od odpowiedzi...) kiedyś zalała nasze kartkówki spirytusem i wmawiała nam ze to maść rozgrzewającJ jeśli chodzi o ta druga to już gorzej straszna kosa i ogólnie dziwna baba, kredę lubiła jak nic innego(jeść) Fizyka(Świerad) ogólnie dziwna baba, strasznie lubiła jak jej ktoś w d.... właził(o kim mowie wiedza wtajemniczeni), ogólnie sprawdzenie obecności zostawienie notatek do dyktowania i piszcie....a ona gra w pasjansa Biologia(Filopowska) kobieta niegroźna do 4 roku tu zaczęła odstawiać jazdy, WF(Myrda) Zawsze albo na kacu albo przed piciem, nieźle porąbany facet z głupawymi dowcipami, kilka osób widziało w nim mądrą osobę z ciekawa osobowością, dla mnie osiłkowaty półgłówek lubiący wypić Angielski(Chandrala/Kwiatkowski) cóż hałabała pani już podziękujemy(antytalent w przekazywaniu (nie)posiadanej wiedzy, lubiąca wazelinę) Kwiatkowski takich nauczycieli jak najwięcej Geografa(Bożek) dziwna baba która wszędzie widziała robaczki, przez nią cieszę się ze moja znajomość z geografia dobiegła końca Historia(Ostrowska) nigdy nie miałem u niej problemów, ale przegięła kiedy w klasie maturalnej chciała uwalić jednego z kolegów to już jest naprawdę..... paranoja PP(Kabaj) hehehehehehehehe.... wyobraźcie sobie najbardziej zakręconą kobietę jaka znacie przemnóżcie przez 10 i to i tak nie będzie jeszcze kabajowaJ Cóż były w tej szkole chwile lepsze i gorsze, ale ogólnie było nieźle poza tym spotkałem tam wielu wartościowych ludzi Pozdrowienia dla Jed, Mlodego i wszystkich znajomych którzy to będą czytać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angielski????? Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 16.03.04, 12:07 Czy ktos mial doczynienia z laska od anglika: Rykiel albo Nykiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: V LO ranking... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 14:26 Młode anglistki są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 21.03.04, 22:29 Mam wrazenie, jakby to byl wpis jednej z tych anglistek. Hehehe. Ciekawe, ktora tak bardzo dba o swoj image i dobre imie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (Beter) Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.mm.pl 31.03.04, 20:22 ja mam obecnie z tzw."laska od anglika" pania prof.Rykiel. Szczerze czasem jest spoko (w wiekszosci przypadkow) ale jak ma zly dzien [chyba okres :)] to jest niemozliwa (no koment) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernii Re: V LO ranking... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 19:41 hehe V L.O. kawal histori - 5 zmarnowanych lat - nienawidze tej szkoly. Jan Stanisz - Mimo swojego konserwatyzmu kulturowego (wszystkie innosci ktore byly poza jego normami bylo pietnowane - musiales byc taki jak inni ) gosc byl O.K. Troche przesadzal z "dodatkowymi" matmami, ale widac ze matematyka jest jego pasja. Wiele mu zawdzieczam. DJ Waldemar Lepa byl O.K. do momentu - kiedy zaczol robic niewiarygodne przekrety. Pozatym rajdy byly "wyjebane w kosmos" jedne z lepszych chwil zwiazanych z L.O.- niestety jak powiedzialem zaczelo mu odbijac i zaczol robic numery. Myrda,Barszcz - ci goscie to chodzace legendy a text "Gdzie Z Tymi Butami? Wypierdalaj!!" jest nie do zapomnienia. Kwiatkowski - "Luz gosc" szkoda ze tak pozno dolaczyl do grona pedagogicznego. Hela Gromska - Nie dosc kontrowersyjna osoba ale wiele jej zawdzieczam. Zigi Werbelek - niezapomniane lekcje fizyki i informatyki w jego wykonaniu ;) Rozlach - Tez babka ktora ma plusa u mnie. Baran - Wsumie gosc jest ok ks. Rusznica - Luzak na Maxa :) Filipowska - Neutralna babka da sie lubiec. Kabaj - hehehehehehe wiecie o co chodzi hehehehe A teraz kosz z syfami tej szkoly: Od Gory: Swierad, Kopciuch, Kucia,Chandrala, Ostrowska, Bozek,I Na Smaym Dnie W Najgorszym Syfie Renata Kuzicka. Pozdrawiam bylych i obecnych absolwentow tej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Rykiel Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 16.03.04, 16:08 ŁĘPA - DOBRZE ZE GO WYWALILI !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Rykiel Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 16.03.04, 16:08 ŁĘPA - DOBRZE ZE GO WYWALILI !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: V LO ranking... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.03.04, 17:24 Zaczne od nauczycieli z ktorych jest zawsze szydera :) Filipowska - krycha troche juz slepa i glucha ale zawsze jakies jaja sa i ogolnie luz.. Łępa - to byl zawodnik :) ale szkoda ze go wywalili ;/ Kabaj z PP - ja nie wiem jak ktos taki moze uczyc :D poprostu robi sie znia co chce parodia masakra :) Bębenek - hehe szydera na kazdej lekcji - nie umie uczyc - ale luzik :) Teraz najgorsze ***** :) Bożek - cos tam uczy ale za ostra - pelno ludzi by jej zrobilo krzywde :D Ostrowska - to samo - uniej dostajesz 1 a u innego nauczyciela np. 3 - nieporozumienie.. Inni Barszcz - to tez zawodnik niezly mozna posmiac Myrda - zwieszony troche ale tez spoko - razem z barszczem i lepa takie chlory ze masakra :) Rykiel - niezla nawet:P ale zakrecona o reszcie mi sie juz nie chce pisac:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresaaaaaaaaaaaaa Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 21:47 Szach, Miąsik,Żmudziejewska.. reszta wypie......... uczyć do głebokiej Laponi robaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubiś Re: V LO ranking... IP: *.zwieczyca.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 18:01 Od kogo by tu zaczac...? Zaczynajac od najgorszych: Ostrowska(historia) - straszna kobieta, na dodatek to zniewalajace rozowo- zielone wdzianko - rozpraszalo przy odpowiedzi.Mimo wszystko nie byla tak strasznie i do konca zla, czasem wredna, jak sie na kogos uwziela Bozek(geografia) - wszyscy sie jej bali, mam u niej 2 na koniec (wrrr). Pewnie teraz bedziecie chcieli mnie zabic, ale... lubilam ja! Dziwne, no nie? No a "robaczki" i przewracanie oczkami to juz przejda do historii Wozniak(fizyka) - ciagle te same ciuchy, rozpraszala chlopcow swoja slynna spodnica z rozcieciem, no i ta pelerynka, wygladala jak nietoperz ^_^ Nigdy nie lubilam fizyki, a ona nie przyczynila sie do zmniejszenia tej niecheci. Chyba zadeklarowana feministka ("ta mezczyzna") Uliasz(polski) - DO PODSTAWOWKI DZIECI UCZYC, A NIE W SREDNIEJ!!!!!!!!!!!!!!!! Wredna baba, co mi nerwow napsula, to jej. Wstawiala jedynki jezeli ktos nie poszedl do kina na ekranizacje lektury. A podejscie do uczniow jakby mieli po 7 lat.Jeszcze niezapomniane przepisywanie obszernych cytatow z ksiazek... W ogole duzo by mozna pisac... -_-' Aha, no i zdania typu: "na imie miala Dabrowska" (hehe, polonistka!:D) Kabaj(pp) - buahahahahahahaha!!!!!!! to wystarczy za komentarz Bembenek(informatyka) - dziwny gosc z wiecznym usmiechem na ustach, czasem fajny, czasem - jak mial zly humor - wredny, ale ogolnie spoko. No i 6 na koniec oczywiscie ^_^ Pacholicka(niemiecki) - nie napisze wiele, bo uczyla nas tylko przez rok, wydawala sie spox Soja(niemiecki) - przerazala mnie, ale dzieki niej cos z tego niemieckiego sie nauczylam. Dobra nauczycielka. Na szczescie nie bylam na jej liscie osob do zgnojenia. Rykiel(angielski) - to co slyszalam od angielskiej grupy: niezrownowazona; to co slyszalam przez sciane podczas lekcji: niezrownowazona; to co widzialam na studniowce: niezrownowazona ^__________^ Pisarczyk(biologia) - na pewno na lekcjach bylo smiesznie (niestety nie dla tej osoby na ktora sie uwziela), zle jej bylo podpasc bo sie mscila (ucieczka w Dzien Kobiet - niektorzy wiedza o co chodzi), zawsze miala problemy z nadwaga Ziaja(matma) - oooooooo, tego pana bardzo lubilam ^__^ Biedny taki, nie mogl zapanowac nad klasa, a ci co nie zdawali matmy na maturze mieli luzy ^_^ POZDRAWIAM!!!! I na koniec moj wychowawca: Artur Loza ^_^ Zajebisty gosciu! Zawsze we mnie wierzyl, za co mu dziekuje. Ogolnie swietny wychowawca. Mial ze mna troche problemow ^_^ Pozdrawiam Pozdrawiam tez Jed ^_^ (aj lof ju do bulu:****), mlodego i kamikaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 18.03.04, 10:31 > Soja(niemiecki) - przerazala mnie, ale dzieki niej cos z tego niemieckiego sie nauczylam. Dobra nauczycielka. Na szczescie nie bylam na jej liscie osob do zgnojenia. Zgadzam sie. Babka OK, czasem troche ostra, ale cos z tego NIEMCA dzeki niej umie umie. > Rykiel(angielski) - to co slyszalam od angielskiej grupy: niezrownowazona; to > co slyszalam przez sciane podczas lekcji: niezrownowazona; to co widzialam na > studniowce: niezrownowazona ^__________^ Z ta laska nie mialem poki co nic wspolnego, ale co ma oznaczac NIEZROWNOWAZONA ;-) Jak ma problemy z psycha, to do Dżaroslavia z nia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr. V LO IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 20.03.04, 15:20 no właśnie ja byłem na liscie do zgnojenia u niej ....a kto był to poprostu miał tak przejeb......,że do tej pory mnie szlag trafia!!!!!!!!! Chciałem powiedzieć ,że najwiekszą zakałą V LO jest osobą ,która nigdy nie powinna nikogo uczyć a bardziej zatrudnić się np. w poprawczaku w celu gnębienia gnojków ( chociaż i tam nikt aż tak nie zawinił żeby ją oglądać)!!!!! Jest to pani S. (czyli SOJA zdrowa żywnosć to pozory....) Osoba ta myśli ,że wykłada w tej szkole język niemiecki a robić tego nie powinna bo nie potrafi przekazać nic uczniom jedynie zachowywać sie w stosunku do nich chamsko !!!!wogóle jak sobie o niej pomyśle to tylko mogę to wyrazic przekleństwami dlatego na tym poprzestanę.... Jak najbardziej negatywna ocena!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM NAUCZYCIELÓW, ABSOLWENTÓW I UCZNIÓW V LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: V LO ranking... IP: *.krak.tke.pl 17.12.05, 01:43 czesc mam pytanie o nauczycieli z V LO, chce z toba kontaktu moj mail: marek1307@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: V LO ranking... IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:28 A wiec tak zacznijmy: Polski-Gromska.. Jest wielka i mialem u niej wielki luz zeszytu jako jedynyz klasy nieprowadzilem! Ogulnie Babka ok tylko duzo je i wyglada sobie!<lol> Matematyka-Ziaja- konkretny luzak jak ktos chcial (a raczej nikt niechcial)to mogl sie nauczyc spoko kolo i fajny ziom na studniowce wbil gwozdzia<lol> Historia-Kadzialka- nudzil ludzi i nic pozatym nierobil krzywdyok:) Geografia-Gergont- Troche wyamgała i lubiła kwiatki i odstawiala szydereOk Fizyka-Stafiej-Hmm.?? Bardzo wymagajaca ale wiele nauczyla i fajna Hemia- Nazarko- popierdlona smiardzaca czosnkiem i caly czas mowiaca yyyyy schizo fee do wyje...!! Angielski - Olszówka- Super Babka wiele nauczyła i da sie z nia pogadac i conieco zalatwic(np. jakies zwolnienie )ok!! niemiecki - Soja- pojeb.. ruda holera duzo wymagala i lubi uwziac sie na kogos i ma sie prze..!! do wyje..!! Religia-ks. Rusznica- Luzak pocina w karty i oszukuje bat jeden ... ale lubie go spoko ziom!! bilogia- Supel - spokojna srednio wymagajaca babka ogulnie oki!!! Po- Frydrych - bajko pisarz i zwolennik sportowcow fajny kolo w miare ale pier. glupoty. Moze byc:/ Informatyk- Fura- bat konkretny ma wysokie mniemanie o sobie ale da sie z nim zyc! w ostatecznosci moze zostac ale wole bebenka! Historia sztuki - Wojno(Shrek)- idiota imbecyl wyrosniete dziecko z wielka glowa zalozylibysmy mu kosz na glowe jak w Poznaniu( ale mial za duzo glowe) mozna robic co sie chce poprostu dziecko a nie nauczyciel niewiem kto go tu zatrudnil no ale coz w zyciu i pomylki sie zdarzaja!!! Wf- no tu to jest temat nie do wyczerpanie Łoza- Konkretny gosc zwolennik siatkowki wymagajacy i sprawiedliwy Ciepiela - luzak i fajny kolo Myrda- oj zajebisty humor duze mozliwosci( alko..) duze znajomosci i w spulnie z Barszczem duet nie do podjebania. Barszcz- Wielki silny palacy cygary i pijacy rozne trunki z swym slynnnym haslem:" Wypierdalac mi z tad z tymi buciorami " poprostu wielki facet:P byl tez niejaki hostoryk Lepa ale jego to zabrali 2 razy na izbe wytrzezwien i wywalili z szkoly a szkoda bo nalezal do spoli - Barszcz - Myrda - Lepa ale byl najmniejszy i mial najslabszy leb ( zlodziej alkoholik) Szkola luz fajni ludzie fajny klimat i fajne przygody gdyby nie nazarko i kilka innych pan! Pozdro dla wszystkich absolwentow i uczniow obecnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek !!!! Re: V LO ranking... IP: 193.19.165.* 17.03.04, 23:12 Szkoła jest bardzo fajna. Duzo spoko ludzi sie tu kształci. Mamy Stalowców jak i Resoviaków. Klimat luks. A teraz o nauczycielach. : Polski - Helena G. jedna z moich ulubionych nauczycielek .Daje zawsze do przepisywania stare zeszyty . Uwielbia chodzic po klasie. Jest bardzo wyluzowana i cieszy sie gdy jest sie dla Niej miłym. Jesli chcecie zeby przepło połowe Polaka kupcie czekoladke :). Matma -Pani.Znie wiem czego wszyscy rzucają na nią takie belgi :/. Moze i jest katoliczką zaawansowaną ale kazdy jest inny. Uwielbia czytac Rzeczpospolitą i móiwc ze należy kupowac tylko Polskie Produkty. Uwielbia pouczać dzieczynki . Ale ogólnie jest fajna moza z nia pozartować :). Historia - Magdalena B - Jest to bardzo zakręcona profesorka . Lubi sie smiac i to jest najważniejsze , jest miła ale ma lekkie czasem odchyłki . Nie jest mściwa. Zalicze ją do Lubianych nauczycieli. Geografia -prof Gergont Bardzo fajna i miła nauczycielka. Lubi dostawac kwiatki . Troszke za szybko dyktuje ale jest fajna. Tak mnie przekonała ze Geografie zdaje na Maturze . :P. Biologia - Barbara P / Jakaś Nowa ( nie pamiet nazwiska ) - Co do pierwszej to uwazam iz była bardzo ale to bardzo fajna . Najwiecej sie smiała na lekcji , lubiła Kubusie ( Marakuja ). Szkoda ze odeszła ale cóż. Co do drugiej to nie ma nic złego. Cały czas ostrzega ze zrobi kartkówke ale jakoś nie robi :). Duzzzzzzo dyktuje nie raz nawet całą lekcje :(. Ale jest OK. Fizyka - Zygmunt B / Helena Woźniak - Co do Pana Zygmunta to tylko jedno . Zajebisty Kolo bardzo wyluzowany , lubi nosic marynarke albo sweterek. Dobrze tłumaczy Fizyke. Nawet jak ma zły humor to stara sie tego nie pokazac. Zawsze uśmiechnięta Twarz . / Pani Woźniak to bardzo dobra nauczycielka. Potrafi wyłożyć materiał bardzo dobrze. Oczywiście jak kazdy nauczyciel ma lekkie odchyły ale cóż. Lubi pić kawe i nie lubi jak ktos przy sprawdzaniu obecności powie " jest ". Angielski - Dorota S - młoda jeszcze bez duzego doświadczenia . Jednak juz pokazyje pazurki . Lubi pytać ze słówek . Lekcje prowadzi bdb . Jednak jak sie uwzie na jakąs grupe to bedzie ta grupa miała przewalone. Niemiecki - Małgorzata S - dobra nauczycielka . Często oblizuje usta i kocha wymawiać umlałty < mógen > . Ostatnio zaczyna sie czesto smiać :P. PO - Andrzej F - Spoko Profesor . Lubi opowiadac historie jak to widział różne rzeczy. Popiera sportowców , zresztą często lubi rozmwaiac z uczniami za co chwała MU. Swietnie pokazuje bandażowanie :P. Lubi sie pośmiać i pozartować. Informaatyka - Jacek F - Bardzo zdyscyplinowany nauczyciel . To co zaplanuje musi byc wykonane. Wstawia gały jak ktos włączy gadu-gadu albo internet. Ale ogólem jest luks. I tak kazdy wchodzi na Neta. Religia - Katecheta Baran - Wyluzowany. Za bardzo przeją sie rolą katechety . Za bardzo kaze sie uczyc Religi . Powinienen czesciej rozmawiac na wolne tematy z uczniami , zagrac w karty jak to u ksiedza. Wf - Artur Ł - to juz temat na osobną ksiązke. BArdzo stanowczy. Popiera trenowanie. Uwielbia Siatkówke. Pomaga zawodnikom którzy grają w kadrze szkoły , podejdzie do nauczyciela innego . Nie należy do gangu . Prowadzi zapiski kto cwiczy i kto ma strój. CHEMIA - Barbara N - Ta pani ma najwiecej złego :(. Czasmi ją lubie ale wtedy gdy kumpel mi wytłumaczy Chemie bo jej nie rozumie. Zbyt często mówi yyyyyyyy, mieszając wszystko i przez to nikt nic nie umie. Lubi wstawiac gały. Gdy ma luzik dziń jest nawet nawet. Na lekcj na nic nie pozwala. Inni : Marek F - spoko matematyk , lubiałem go jak nas uczył Matmy. Zdzisław M - b. wyluowany koles. Lubi opowiadac o swoich przezyciach w młodości. Zdzisław B - Lubi palic Spike. Jego popularne hasło zostało wymienine wyzej juz kilka razy. Pani dyrektor Miąsik - bardzo fajna kobieta , mozna sie z Nią dogadać. Jest stanowcza ale za to JEj chwała. Jan K - nalezy do gangu , choć wydaje mi sie ze oni z Niego smieją :). Jesli kogos pominąłem trudno . Pozdrowienia dla całego V LO. Ja sie podpisze bo i tak to jest moje zdanie wiec to jest Forum i to są moje myśli :P. Jesli nauczycielka bedzie sie na mnie mscic to jej to wyjasnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: V LO ranking... IP: 194.204.186.* 18.03.04, 17:52 Szkoła jest cool. Jak ktoś jest młotek i się czepia wszystkich to jego sprawa. Pozdro dla wszystkich z VLORz. Odpowiedz Link Zgłoś
buciolol Re: V LO ranking... 19.03.04, 10:41 Jeśli chodzi o nauczycilei w-fu to złego słowa powiedzieć nie można. Nie można też narzekać na anglistów, chociaz jestem zdania, że nauczycieli z języków nie powinni nam zmieniać co roku. Szkoła ogólnie całkiem w porządku. Atmosfera dość przyjemna. Pozdrawiam wszystkich uczniów i nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 14:42 tak to prawda , uczniowie tez nieźle powaleni i dlatego mają pretensje do wszystkich , tylko nie do siebie , a uczyć trzeba się wszędzie - łatwo krytykować innych ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: V LO ranking... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:47 Ja chodze jeszcze do tego liceum i jest w porzo. Dużo młodych, spoko nauczycieli. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: V LO ranking... IP: 62.93.48.* 19.03.04, 20:09 Cze uważam że jeśli chodzi o opinie o nauczycielach to uważam że wiele z nich jest przesadnych i nie prawdziwych. Jeśli chodzi o uczniów uczących się w szkole to jak w każdej są normalni i tacy mniej normalni, ale jak w każdej szkole. A jeśli chodzi o nauczycieli to zacznijmy od tych bardziej ostrzejszych: - geografia (Anna Bożek) jeśli chodzi o nią to jako osoba prywatna niesamowita kobieta można z nią o wszystkim pogadać i ze wszystkim się do niej zwrócić i zawsze wszystko załatwi. A jeśli chodzi o jej lekcje to okropna z niej siekiera i strasznie tępi chce aby wszyscy pokochali geografie za wszelką cenę według mnie czasami przesadza. Ale ogólnie OK. - historia (Ostrowska) idealny duet z panią Bożek najlepsze przyjaciółeczki. Bardzo fajna kobieta, jest OK - Chemia (Nazarko) nie jest taka zła tylko zaczęto mów yyyyyyy nie można się wogule połapać na lekcji o co jej chodzi robi często kartkówki a poza tym jest szyder można z niej pośmiać. - biologia (Sowa/Supel) jeśli chodzi o sowę to cholerna męde i wredne babka, miała cholerne humorki a w dodatku ubierała się cały czas jedno kolorowo i okropnie mściła na uczniach, dobrze że ją wywalili. A jeśli chodzi o druga to naprawdę fajna kobieta nic do niej nie mam, naprawdę równa babka. - informatyka (Bębenek) naprawdę równy gość prowadzi bardzo śmiesznie lekcje zawsze można z niego pośmiać za często wyłącza Internet a poza tym jest OK. -polski (Uliasz) kobieta trochę dziwna, ma naprawdę niezłe odchyły i często można trochę ogłupieć przebywając za długo w jej towarzystwie, ale najważniejsze że jest taka przykra że ogólnie szydera można nieźle pośmiać. - fizyka (Świerad) stara panna uwielbia lizusów i swojego kochanego pasjansika, ale chwała jej za to . dzięki temu można jakoś wytrzymać na fizyce. - religia (ks. Rusznica) naprawdę równy gość, niesamowity luzak a mimo to można z nim zawsze o wszystkim pogadać. Jeśli trzeba zawsze skory do pomocy i dobrej rady, zawsze można na nim polegać. Lubi grać w karty i ogólnie naprawdę fajny z niego facet . No to chyba tyle jeśli kogoś ominęłam to z góry przepraszam, ale nie mogę sobie nikogo więcej przypomnieć. Pozdrowienia dla wszystkich nauczycieli i uczniów V LO. papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoviaruleZ Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 19.03.04, 23:59 A ktora to? Bo nie kojarze takiej babki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona007 Re: V LO ranking... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 00:22 Tak V LO ... naprawdę obszerną książke możnaby o tym napisać ,ale to standard w Polskich szkołach... pisać takie poematy można dosłownie o każdej ,niekoniecznie z Rzeszowa.Co do nauczycieli tam uczących to ... yeah... Może zaczynając od tych sympatyczniejszych: Helena G.-(j.polski) wielka kobieta nietylko duchem ,ale i także ciałem- z odpowiednim podejściem można wszystko załatwić ;) Pozdro 600 dla niej ;) Ewa R.(matma)-i tu także człowiek mógł zaznać spokoju,fajnie sie ściagało na sprawdzianach ,kobieta życiowa -do pogadania. Iwona O.(anglik)-jedna z sympatyczniejszych nauczycielek, dawała wrażenie kobiety rozumiejącej problemy uczniów-chwała jej za to :)[Oby takich więcej] To chyba tyle tych fajniejszych nauczycieli- no może jeszcze Jacek F.-(inf) Spoko kolo ,choć daje wrazenie człowieka stanowczego to w zasadzie takim nie jest -oczywiście gdy można mu przedstawić chocby inny punkt widzenia świata i np. tysiace powodów dlaczego właśnie dziś nie powinien robić tej kartkówki ;)) A co do nauczycieli ,którzy nigdy w jakiś specjalny sposób nie wzbudzali moejgo zainteresowania swoją osobą i większą konfrontacją z uczniem to np. Barbara N.-(chemia) Kobieta yyy zagadka yyy ... poprostu chodząca porażka ,która nie potrafiła do nas trafić z tym wszytkim co robiła.Libiła wpisywać nagany [Qmpel dostał za 3kawke].Ogólnei to neutralna na wszystko , nie szło sie z kobietą dogadać, brak słów. Bernardetta G.-(gegra) Babka w sumie spoko ,ale zaszybko dyktowała i podczas odpowiedzi człowiek musiał mówić tak jak to ona chciała to usłyszeć,a nie tak w jakei słowa potrafił swoje wiadomości dobrać (zadko dawała oceny powyżej 3) Nauczycielem jakeigo sie bałam była Hanna S.(fiza) był to człowiek typowo ... spontaniczno-wybuchowi i nigdy nie bylismy w stanie przewidzieć jej reakcjii na zadane pytanie.Wymagała i tzrepała ludzi z tego przedmiotu,ale chwała jej za to (może gdyby wiecej takich nauczycieli było to może człowiek wyszedł by na ludzi .... nie chodzi o nerwy ,ale o jej zaangażowanie w to co robiła ,a fizykę chyab kochała ;) A tak coby obalić legendę głoszącą te i inne rzeczy na temat wf-istów z V to poprostu są to 2 ewenementy (bardzo miło wspominam zajęcia wf z Rzpką - człowiek czuł ,że zyje i wszystko jest na swoim miejscu - kobieta sie poprostu marnowała w tej szkole z takim zasobem wiedzy i umiejętności,ale dobrze ,ze była tam z nami ;)) Pozdro dla nauczycieli i uczniów - obecnych ,przyszłych i absolwentów też.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rykielka Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 23.03.04, 18:54 Co wy chcecie od Rykielki? Jakie odchyly, jaka niezrownowazona? Moja kumpela ma z nia zajecia i jakos tego nie zauwazyla. O co konkretnie chodzi .... pdajcie jakiegos igzampla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny uczen Re: V LO ranking... IP: 81.15.189.* 24.03.04, 14:12 Widze ze sie nowa kadra nawinela w progi Vlo:) Ja konczylem ta szkole jakies 3 lata temu i tak sobie teraz poczytuje o tych co to znalem i mialem z nimi doczynienia (Bozek, Lepa, Myrda, Barszcz, Soja, Bebenek, Pisarczyk, Miasik, I duet fizyczno-chemiczny-chodzacy non stop w jednym:)-Wozniak-Kojder, Krynska, Świerad, ks.Rusznica-jezeli to jest ten w oklularkach z wiecznym usmiechem to jest najlepszy i ksiadz jakiego spotkalem kiedykolwiek, mozna bylo z nim pogadac o czym sie tylko chcialo-POZDROWIENIA DLA NIEGO!!!!) A ciekaw jestem jak wyglada nowa kadra: Z opisow tu zamieszczonych widze ze niektore nowe nauczycielki sa calkiem niczego sobie:) Pozdrawiam ps.Zapomnial bym o najbardziej wyluzowanym nauczycielu polskiego -Bury i jego slynne haslo:mniej wiecej:):):)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doom Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 31.03.04, 21:31 Tez nie wiem czemu sie czapiacie pani Rykiel.PRzeciez jest to młoda,inteligenta osoba.Ma fajne poczucie humoro i jako nieliczna nauczycielka w tej szkole chce czegoś nauczyć.Mam z nią lekcje od niedawna i zawsze poprawia mi humor.Ps. Same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doom Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 08.04.04, 13:43 Npi zapomniałem dodac że jest bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizak Re: V LO ranking... IP: *.man.rsk.pl 09.04.04, 23:18 Co, masz na nia ochote? Zapomij, ma kolesia. Bimer + brak szyi, wiec uwazaj co robisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: V LO ranking... IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 14.05.04, 18:09 Stary tylko głupoty gadasz.Ona nie ma napakowanego abs bez szyi.Jak nie wiesz dobrze to lepiej nic nie pisz.Ciekawe skąd ty toś wytrzasnął??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) yhyh IP: *.enformatic.pl 24.03.04, 16:44 nauczyciele jak nauczyciele, ale nie moge przeżyć panią "profesor" Świerad!!! ~TEKST OCENZUROWANY~ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredens V LO IP: *.rzeszow.mm.pl 24.03.04, 23:09 Polski: Pani profesor Gromska, kazda lekcja dla Niej jest wazna nie ma odpuszczania :) Duzo piszemy ale to dla naszego dobra <tak mowi>, ogolnie jest spoxik, jest troche szydery ale lekcje sa spoko Matma: Pani profesor Zaborowska, calkiem spoko :) troche za szybko tlumaczy, lubi poczytac gazete na lekcjii, czasem posmieje jak trzeba :p Niemiecki: Pani profesor Soja-Furman, bardzo przestrzega regól, dla Niej nie ma inaczej niz ma byc. Czasami jest za ostra, czasem jak kazdy usmiechnie sie, ale stwiedzam iz za bardzo sztywna profesorka. Nauka nauką ale Pani profesor... :) Angielski: Pani profesor Skarbowska, mloda Pani profesor ale juz pokazuje pazurki :) chce udowodnic ze to Ona stoi ponad uczniami i za to jej chwala. Bardzo chce nam pomoc prawidlowo przygotowac sie do matury, dziekuje :) Fizyka: Pani profesor Wozniak, bardzo dobra profesorka od Fizy. Na jej lekcjach mucha nie brzeczy :) Jest looz i z entuzjazmem podchodzi do uczniow. Geografia: Pani profesor Gergont, :):):) lekcje sa ciekawe i przede wszystkim zwiazane z zyciem codziennym co sie przydaje, a nie wyssane z kosmosu. Na lekcji ogolnie jest spoko, uwielbia kwiatki zreszta jak wiekszosci kobiet. Religia: Pan prfesor <katecheta> Baran, loozak czasem za bardzo sie denerwuje ale i tak ma stalowe nerwy, lekcje sa spoko, mozna rozwiazac wspolnie nie jeden problem. "Bóg dal to wszystko NAM" Historia: Pani profesor Baran, za wszelka cene chce udowodnic ze jest ponad uczniami. Lekcje sa ciekawe bo jest w nich lekka dawka humoru :) Jest mloda, rozumie problemy nasze i wogole. Czasem potrafi podniesc mi cisnienie ale i tak zawsze wychodze z lekcji usmiechniety. Ma to cos w sobie czego jeszcze nie spotkalem u innych profesorow :) full wypas Biologia: Pani profesor Poreba, znam ja nie dlugo, lekcje prowadzi spoko, troche za duzo czystej ksiazki a za malo "zycia". duzo piszemy ale ok Chemia: Pani profesor Nazarko, gdybym chcial napisac to co mysle musialbym uzyc innego jezyka. Chce podkreslic tylko to ze mam czesto chemie ale NIC nie wynosze z lekcji, poprostu nic nie kumam jak Ona "gada" nie umie podejsc do ucznia i nie interesuje jej nic poza chemia, czasem sie zastanawiam czy pani profesor zyje dla chemi czy z chemi. Najgorsze wspomnienia :( niestety bardzo negatywnie :( PO: Pan profesor (Frydrych), bardzo zyciowy czlowiek, lubi opowiadac o zyciu co go spotkalo i wogole. Jest ciekawie i zainteresowac potrafi swoja gadką :) WF: Pan profesor Łoza, przykro mi pisac ale tak jest, gdy nie jestes siatkarzem jestes druga liga, nie wazne czy jestes dobry w noge, w reke, w kosza to juz sie nie liczy. Frekfencja to potega w jego notesiku. Spoko jest profesor Kustra to jest ziom, wiadomo ze lubi pilke nozna, ale innych nie odstawia na odstrzal, pomaga nie jednemu wydostac sie z dolka i nie jednego juz wychowal :) Mysle ze to tyle V lo ogolnie calkiem calkiem, moim zdaniem zalezy na jakie grono pedagogiczne trafisz. Atmosfera jest looz :) pozdro 600 :) Odpowiedz Link Zgłoś