Gość: Andrzej Re: proszę o opinie o multimediach w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 10:22 a tak konkretnie to jakie multimedia ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: proszę o opinie o multimediach w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 10:50 Usługi Mulimedia Polska S.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: proszę o opinie o multimediach w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 10:52 przepraszam odpisało dziecko ,konkretnie o usługi Multimedia Polska S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Multimedia IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 11:41 Nie wiem o jakie konkretnie usługi ci chodzi, ja korzystam od lat z internetu, telefonu stacjonarnego i TV kablowej (ale nie cyfrowej),działają bez zarzutu. W kwestii promocji trzeba trochę pojęczeć i jak coś jest na rzeczy, to nie ma problemu. Z rezygnacją z usług też nie miałam problemu, bo zamieniałam na niższy pakiet TV, tylko jest dodatkowa opłata, ale o niej od razu wiedziałam. Coraz lepsza obsługa, nie mam powodów do narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Multimedia IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 12:29 Też mam telefon, tv, internet. Z telefonu i internetu jestem bardzo zadowolona. Z tv mniej , bo dość często zmieniają się dostępne kanały, ale i tak tv prawie nie oglądam więc dramatu nie ma. Brakuje mi kanałów kulinarnych, za mało jest podróżniczych. Te filmowe, które są bardzo mi odpowiadają(można obejrzeć stare filmy). I popularnonaukowe też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: proszę o opinie o multimediach w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.10, 13:13 tez mam internet i jest okay. obsługa dobra. ale ty jak widzę też masz net w mm :-) Odpowiedz Link Zgłoś