Gość: didi IP: *.krak.tke.pl 15.02.10, 21:28 witam pani edyto, swietny pomysl ale czy jak bym chciala pracowac u pani jako opiekunka lub salowa to gdzie moglabym cv zlozyc???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 07:46 Świetny pomysł z tymi kamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama malucha Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.171.41.13.static.crowley.pl 16.02.10, 08:30 ma ktoś namiary ?? interesuje mnie opiek adoraźna lub tylko 3 godz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dębica a w dębicy IP: *.116.192.218.debica192.tnp.pl 16.02.10, 08:40 a w Dębicy przedszkole WeldonKIDS - finansowane ze środków UE Weldon KIDS - przedszkole dębica planowane uruchomienie we wrześniu - zapraszamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki Bobasek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 08:44 Witam, kontakt: e-mail: mdylon@wp.pl, tel. 695-761-799 EL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki Bobasek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 08:41 Witam, CV można przesyłać na skrzynkę e-mail: mdylon@wp.pl EL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korpo-szczur Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 06:59 Żłobek dla pracowników budżetówki? Kto w innych firmach jest wolny już o 17:00? Nawet bez nadgodzin pracuje się przynajmniej od 9:00 do 17:00, więc nie ma szans dotrzeć na czas po dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawendzianka11 Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 17.02.10, 07:53 Witam Godziny żłobka będą dostosowywane do potrzeb rodziców i już mam takie zgłoszenia więc godziny będą na pewno zmienione. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 08:13 Pomysł Super,ale godziny otwarcia koszmarne. Żeby dotrzeć do pracy na 7.00 trzeba dziecko zostawić co najmniej o 6.30. A ja np pracuję od 6.30 często do 19 tej. Myślę że optymalne godziny to 6.00-20.00. Niestety mało kto pracuje do 15 tej i znów trzeba zatrudnić nianię na godziny popołudniowe koszmar!!! Ale to bolączka nie tylko żłobków .Przedszkola i świetlice szkolne czynne od 7.00 to też totalna pomyłka. Czasem zastanawiam się czy ktoś ustalający te godziny w ogóle myśli. Do tej pory moje dziecko zawożone o 6.00 do przedszkola spędzało czas do 7.00 z panią na portierni. A w razie wypadku kto ponosi winę? Oczywiście nieodpowiedzialni rodzice bo powinni się zwolnić i koniec. Ale to temat rzeka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawendzianka11 Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 17.02.10, 08:32 Wydaje mi się że wszystko jest do uzgodnienia, po to jest tworzony prywatny żłobek żeby pomóc rodzicom jak trzeba będzie to żłobek może być czynny do godz 20:00 nie ma problemu trzeba będzie opieki na noc też da się załatwić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 09:28 Moim zdaniem złobek powinien być czynny 24h na dobę, dzieci odbierałoby się po 5 latach. Tak, to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie dla kobiet i facetów pracujących i robiących karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 188.33.64.* 17.02.10, 10:21 Powariowaliście. Dziecko od 6:00 do 20;00 w żłobku. A potem się dziwię skąd tyle patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka49 Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.10.10, 20:41 Też tak uważam, przecież dziecko wypada posiadać jak dom czy samochód. Tylko trochę komplikuje życie. Po 5 latach odbiór, szkoła....i można mu planowac karierę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzekutor głupoty Przeczytaj moją wypowiedź i daj swoją odpowiedź:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 14:30 Hmmm a może by tak nie zamykać żłobków i przedszkoli?Niech śmigają jak stacje benzynowe 24 h "super pomysł" wg mnie. Ponieważ z tego co mi mówiono TO PRZEDSZKOLA,SZKOŁY WYCHOWUJĄ DZIECI-tak właśnie mówią rodzice Jak 24 h to ja już biorę kredyt na założenie żłobka/przedszkola:) Bo wiecie jest weekend nie ma dzieci przy kim zostawić a zawsze ktoś by w "przechowalni"dla dzieci czekał na brzdąca. Reasumując:lecz się kobieto na nogi bo na głowę już jest nieco za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracująca mama Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.rz.izeto.pl 09.12.11, 19:48 pani w portierni spędza z dzieckiem chyba więcej czasu niż szanowny rodzic. smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 10:33 O podobnym pomyśle z kamerami, słyszałem również w nowo otwieranym przedszkolu w okolicach Kwiatkowskiego. W sumie to fajna rzecz - można będzie swoją pociechę w ciągu dnia zobaczyć, co tam porabia :) Aaaa...i przedszkole ma być całodobowe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:19 ta, jasne kamery w przedszkolu, a może też video konferencje rodzic- dziecko??? Aaa i oczywiście wszystko za 200-300 pln, "bo to panie" (jak to pisze drpsychol) skandal, żeby przedszkole kosztowało 700 pln (albo wiecej). Ja wiem , oczywiście , całe społeczeństwo powinno się składać na mających dzieci, na przedszkola 24h z kamerami, na szkoły z golfem, koniami, krowami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 18:20 >Ja wiem , oczywiście , całe społeczeństwo powinno >się składać na mających dzieci, na przedszkola 24h z kamerami, na >szkoły z golfem, koniami, krowami itp. Nie wiem jaki będzie koszt, ale ma to być to prywatne przedszkole, więc rodzice będą płacić sami, ze swojej kieszeni! Tak ze o swoje pieniądze bać się nie musisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:09 Faktycznie, masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 18.02.10, 10:00 Skąd wziąłeś takie kwoty 700 pln w artykule pisze całkiem co innego, a po za tym to trochę kultury na forum, może nie którzy rodzice potrzebują takiej opieki dla dziecka jak ty nie potrzebujesz to się nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:22 gugu, chyba się zagalopowałeś/aś. to ja będę decydował (a nie Ty) czy chcę napisać na forum czy nie, jak chcesz coś cenzurować to sobie otwórz bloga. Czym Ci się naraziłem w tym wątku, że piszesz o braku kultury. W swoich wypowiedziach chciałem zwrócić uwagę na zakłamanie niektórych rodziców, którzy chcą mieć dzieci, ale nie mają na nie czasu (bo kariera, bo praca) - najchętniej pozbyliby się ich na 24h, kontakt przez kamerkę, jak mi się znudzi kontakt z dzieckiem "to zwinę kamerkę do paska". Pewnie złobek będzie tyle kosztował, aby się to opłacało. Śmiać mi się chce jak słucham narzekań na to ile to kosztują przedszkola, żądania by panstwo czyli wszyscy wzięli na utrzymanie dzieci, bo rodzice muszą jakoś żyć. I takie było przesłanie moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 18.02.10, 19:24 Zwracam honor tylko chce powiedziec że dobrze że coś takiego powstaje, bo dużo rodziców ma problem ze żłobkiem Państwowym lub z meldunkiem w Rzeszowie a ci rodzice też muszą pracować. I z tego co wiem przedszkola czasami są droższe ale co lepiej siedzieć na wychowawczym za 400 złotych i po 3 latach na bezrobocie? chyba nie ! I oczywiście kobiety mają taki dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 62.29.173.* 18.02.10, 12:27 Brawo !!! Świetny pomysł! I lokalizacja (jak dla mnie) super. Pozdrawiam i na pewno do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek 18.02.10, 14:42 a ja już córeczkę zapisałam, i w nosie mam wasze komentarze nie przychylne, jak dla mnie super sprawa i lokalizacje też -Pani Edyto do zobaczenia bliżej kwietnia czyli juz niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁODKI BOBASEK Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 19.02.10, 13:26 Witam wszystkich i dziękuję za wszystkie wypowiedzi te przychylne i te mniej optymistyczne. Chciałam poinformować Wszystkich zainteresowanych że zainteresowanie naszym Żłobkiem jest bardzo duże nie tylko rodziców którzy chcą opieki całodziennej dla dzieci ale także tych którzy chcą żeby dziecko przebywało kilka godzin dziennie i bawiło się z rówieśnikami. Kochani prace trwają i nie długo do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 18:59 Napisałbym raczej "niedługo" (razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁODKI BOBASEK Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 19.02.10, 21:38 Tak przepraszam, człowiek jest tylko człowiekiem czasami zdarza się popełnić gafę w pisowni, jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.d-com.pl 21.02.10, 13:05 Witajcie, Chyba zalazłam stronę tego żłobka - narazie jest w trakcie budowy www.slodkibobasek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodki bobasek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 21.02.10, 16:14 Witam, tak zgadza się, strona jest w trakcie budowy, ale już można ją odwiedzać. W chwili obecnej zawiera informacje, które są zawarte w naszej skromnej :) ulotce reklamowej. Niebawem na stronie zawartych będzie więcej informacji, natomiast całokształt strony będzie dostępny po uruchomieniu Słodkiego Bobaska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki Bobasek Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 62.233.160.* 01.03.10, 08:10 Witam, Można już zobaczyć naszą stronę, która zawiera nieco więcej informacji. Pozostałe informacje, najprawdopodobniej będą zamieszczone po rozpoczęciu funkcjonowania Słodkiego Bobaska. Pozdrawiamy i zapraszamy! www.slodkibobasek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamn Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.d-com.pl 01.03.10, 14:39 Świetna stronka :) tylko jeszcze mało jest na niej informacji ale pewnie wszystko w swoim czasie. Ale ogólnie za pomysł - DUŻY PLUS za fajną stronkę - DUŻY PLUS także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.d-com.pl 02.03.10, 21:26 Witam, gdzie będzie znajdował się żłobek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki Bobasek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 21:14 Witam, Informacje odnośnie lokalizacji oraz terminu otwarcia zostały zamieszczone na naszej stronie. www.slodkibobasek.pl Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 193.37.139.* 11.03.10, 07:50 do didi a moze zanim zostanie otwary żlobek jako niania dla naszej pociech chciałby Pani pracować...? szuklamy kogoś solidnego .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁODKI bobasek Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: 89.230.90.* 22.03.10, 09:47 Nasz żłobek będzie mieścił się przy ul.Reformackiej 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka49 Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.10.10, 20:27 Czy od godziny 7 do 17 zapewnia pani taka liczbe opiekunek na wymienioną liczbe dzieci? Wydaje mi sie, że 600 zł to zbyt mało by osiagnęła pani zysk chyba, że to będzie instytucja non profit. Śmieszy mnie zachwyt kamerami- zbędny koszt. Rodzice w godzinach pracy mają być do dyspozycji pracodawcy, pracować droga pani i internet wykorzystywać do pracy a nie do prywatnych celów. Jeśli mają czas na podglądanie to niech zostaną z dzieckiem w domu i sami zajmuja się jego pielęgnacją, wychowaniem i wychowaniem. Żłobki nie sa obowiązkowe, a dziecko dopiero około 2 roku życia zaczyna potrzebować rówieśników, wczesniej najlepiej i najbezpieczniej czuje się w jak najściślejszym i najblizszym gronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka49 Powstaje pierwszy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.10.10, 20:29 Sorki za pomyłkę-pielęgnacją, wychowaniem i edukacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Powstaje pierwszy w mieście prywatny żłobek IP: *.ostnet.pl 09.11.10, 22:21 tego brakuje Odpowiedz Link Zgłoś