Dodaj do ulubionych

Politechnika Rzeszowska - Informatyka

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.10, 22:26
Cześć mam na imię Marcin i od jakiegoś czasu mam problem z wyborem studiów :) Myślałem właśnie o informatyce na PRz. Chciałbym się dowiedzieć coś o tym kierunku, czy warto go wybrać, jaki jest stopień trudności zwłaszcza mam na myśli matematykę i czy profesorowie "cisną" czy raczej panuje normalna atmosfera. Napiszcie wady i zalety :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Liz Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.tktelekom.pl 24.02.10, 15:30
      Studia dzienne czy zaoczne?
    • Gość: Informatyk Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: 85.222.87.* 24.02.10, 19:56
      Poziom jest niski. Matematyka na poziomie gimnazjum. Cała ta PRZ to szkółka dla
      dzieci.
      • Gość: Janek Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.02.10, 21:29
        Hehe dobre ;)
      • Gość: Krewet Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.d-com.pl 24.02.10, 22:13
        z tą matmą na poziomie gimnazjum, to jak łbem o sosnę trafiłeś :P
        • Gość: Informatyk Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: 85.222.87.* 24.02.10, 22:51
          No dobra na poziomie podstawówki.
          • Gość: ot taki autor Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:47
            Idź na normalną uczelnią albo od razu po średniej do pracy. Na prz to szkoda czasu.
            • durny1 Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka 25.02.10, 19:00
              Zgadzam się w 100% Nie warto iść na politechnikę - nie warto.
    • Gość: coke Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 21:11
      tam informatyka jest o wiele prościejsza niż na wsizie i poziom od tego wsizu
      odbiega strasznie. porażka to dla mnie
      • Gość: Marcin Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.10, 09:38
        jak bardzo odbiega ? Głownie chodzi mi o poziom matematyki bo nie jestem w niej
        najmocniejszy więc czy mając ocene 3 na koniec i ok 80 procent z podstawowej
        matematyki jestem odpowiednim kandydatem ??
    • Gość: Darek Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: 213.25.46.* 26.02.10, 21:42
      proponuje dobrą informatykę na WSIiZ - dodatkowo od pewnego czasu
      można studiować ten kierunek za darmo - dostali dofinansowanie z UE!!
      • Gość: Informer Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rzeszow.mm.pl 27.02.10, 01:13
        Informatyka na Politechnice to średnia sprawa, ale nie dlatego, że poziom jest
        niski. Wymagania są, lecz dla mnie idiotyzmem jest ściskać materiał w krótkim
        czasie. Nie ma czasu wszystko ogarnąć, więc uczysz się po łebkach, albo
        ściągasz, albo męczysz. Tak czy siak wychodzisz po studiach wiedząc niewiele
        więcej. No chyba, że siedzisz w akademiku nie wychodząc nawet jeść. Wtedy coś
        tam ci zostanie w głowie. Studia to rodzaj masochizmu umysłowego, którego
        jedynym celem jest średnio potrzebny papier. Czy warto ? Oczywiście, że nie. Czy
        trzeba ? Raczej tak..
      • Gość: k Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rzeszow.mm.pl 27.02.10, 08:22
        A no można :) również polecam
        • Gość: Student Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.02.10, 11:14
          Po politechnice masz dyplom uczelni akademickiej, po WSIiZ-ie szkoły
          wyższej zawodowej. Jest różnica.
    • Gość: Matek Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rzeszow.mm.pl 27.02.10, 15:18
      Nie warto, politechnika wypuszcza srednio po 140 osob co roku informatykow, a zobacz ile masz ogloszen o prace w naszym regionie dla informatykow. Pracuj.pl itp sobie zobacz. Roboty nie ma szans znalezc a jak juz jest to za małe pieniadze. Zreszta poczytaj sobie co pracodawcy mysla o mgr z Prz np temat "Praca w Sykomie".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka