IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:50
Deczyja ANDRZEJA SKOTNICKIEGO dyr wydz architektury o zezwoleniu na
budowe w najwezszym miescu Wisloka na wporost filharmoni wyhamuje
wiatr z poludnia ,ktory napowietrza Rzeszow.

Koniec z czzstym powietrzem . Niedlugo SMOG !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: power Re: SMOG IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 14:00
      twój mózg juz dawno nie jest napowietrzony, czesgo dowodem jest twój
      wpis..
      • Gość: abba Re: SMOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:03
        haha..dobre!
        • aktyntasza Re: SMOG 27.01.15, 10:46
          Ja przerobiłem ogrzewanie w swym domu na ekologiczne. Zaoszczędziłem i zainwestowałem dużo kasy w projekt potem super piec gazowy i wszystko było piękne dopóki nie przyszła mi faktura za gaz. Po sezonie grzewczym okazało się że muszę zapłacić 6 tysięcy za gaz a zarabiam 1600 złotych miesięcznie. Natychmiast zlikwidowałem to eko ogrzewanie, wstawiłem porządny duży piec węglowy i wydatki na ogrzewanie domu mam teraz dopasowane do dochodów rodziny ale niestety, nie jestem ekologiczny. Wychodzi na to że problem jest dużo większy bo za mało zarabiamy. Bieda i ubóstwo powoduje że nawet wyrzucenie papieru i butelek plastikowych do odpowiednich kontenerów zgodnie z ustawa śmieciową nie powoduje że jesteśmy ekologiczni. Bezrobotni, bezdomni, których nie stać na węgiel, po zapadnięciu zmroku opróżniają kontenery z plastikami i palą nimi w swych piecach. Zimą szczególnie przy większych mrozach całe rodziny chodzą po osiedlowych śmietnikach i zbierają wszystko co się da spalić. To są skutki likwidacji przez rząd miejsc pracy. Za nami aż 20 lat przemian w tym 10 lat Polski w Unii Europejskiej i mamy zacofane prawo, mamy ogromne zaległości prawne względem Unii Europejskiej, mamy brak wielu pilnych, potrzebnych przepisów, ustaw rozporządzeń. Gdzie oprócz Warszawy trafiają szumnie ogłaszane, wielkie pieniądze z Unii Europejskiej na remonty i nowe ekologiczne inwestycje. Tyle nam obiecywano i gdzie są te wielkie reformy ? Pani Kopacz obecnie nic nie robi i tylko chce dotrwać jakoś do następnych wyborów, kolejne rządy nic nie robią i nie wiadomo na co czekają? Pan Prezydent Komorowski robi dobrą minę do złej polityki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka